Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η νέα τεχνολογία Force Touch αναμένεται να περιοριστεί μόνο στο iPhone 6 Plus

Η νέα τεχνολογία Force Touch αναμένεται να περιοριστεί μόνο στο iPhone 6 Plus
ired.gr

 Το iPhone 6s θα μείνει εκτός τεχνολογίας Force Touch;

Το νέο χαρακτηριστικό pressure-sensing τεχνολογίας, Force touch, αναμένεται να περιλαμβάνεται στο επονομαζόμενο "iPhone 6 Plus", σύμφωνα με την ιστοσελίδα Economic Daily News, από την Taiwan, (via GforGames). Η αναφορά ισχυρίζεται πως η κατασκευάστρια εταιρεία TPK, η οποία είναι υπεύθυνη για την προμήθεια των αισθητήρων Force Touch, ανέφερε πως οι αισθητήρες δεν συσχετίζονται με το "iPhone 6s", γεγονός που γεννά εικασίες πως προορίζεται μόνο για τη μεγαλύτερη έκδοση, iPhone 6 Plus.

Διαβάστε επίσης: Νέα τεχνολογία οθόνης Force touch αναμένεται να φέρουν τα επερχόμενα iPhones

Αρκετές αναφορές είχαν γίνει από την αρχή του έτους - τουλάχιστον τρεις - για την ενσωμάτωση τεχνολογίας Force Touch, στις επερχόμενες συσκευές iPhone 6s και iPhone 6s Plus. H ιστοσελίδα TechNews επίσης από την Taiwan, είχε κάνει λόγο πως τα επόμενης γενιάς iPhone, θα φέρουν τεχνολογία Force Touch και 2 GB ποσότητας RAM, τον περασμένο Ιανουάριο. Η ιστοσελίδα Ap-pleInsider, μέσα στο Μάρτιο, σε ανάρτησή της, συμφώνησε για φήμες οι οποίες αναφέρονται σε εισαγωγή χαρακτηριστικών όπως το Force Touch αλλά και τη φημολογούμενη dual-lens camera.

ired tech news force touch news 01

Η Wall Street Journal, επιβεβαίωσε τις δύο αυτές αναφορές, ισχυριζόμενη πως η Apple αναμένεται να συμπεριλάβει αισθητήρα Force Touch, καθώς και μία νέα απόχρωση, ροζ, για το επόμενης γενιάς iPhone.

Έως τώρα το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό Force Touch, συμπεριλαμβάνεται στη wearable συσκευή της εταιρείας Apple Watch , και στο νέο ανα-σχεδιασμένο MacBook.

O αισθητήρας δίνει τη δυνατότητα στις συσκευές να διακρίνουν το έντονο άγγιγμα από το απαλό, επιτρέποντας νέες χειρονομίες οι οποίες θα επιστρέψουν διαφορετικά αποτελέσματα, ανάλογα με την άσκηση της πίεσης.

Σύμφωνα με την τελευταία αυτή αναφορά η οποία θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ως φήμη περισσότερο, η συμπερίληψη μόνο στην έκδοση του iPhone 6 Plus, θα μπορούσε να έχει λογική.

Η Apple έχει ενσωματώσει αποκλειστικά την τεχνολογία οπτικής σταθεροποίησης εικόνας (OIS), στο iPhone 6 Plus, και τη λειτουργία landscape mode. Το υψηλότερο κόστος του αισθητήρα Force Touch, είναι ίσως ο ανασταλτικός παράγων, όπου η Apple θα προτιμούσε να συμπεριλάβει τον αισθητήρα μόνο στο ακριβότερο μοντέλο της. Σίγουρα το επόμενο διάστημα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες, προκειμένου να διασταυρώσουμε αυτές τις αναφορές.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status