Τώρα με το smartphone θα φτιάχνετε και ...καφέ!

Τώρα με το smartphone θα φτιάχνετε και ...καφέ!
ired.gr

 Εσείς έχετε ξαναδεί έξυπνο βραστήρα με δικό του app στο κινητό σας; Κι όμως κάποιοι είναι έτοιμοι να το λανσάρουν στην αγορά!

Θα σας έχει τύχει σίγουρα. Να εκθειάζετε το τι μπορείτε να κάνετε με το smartphone σας και κάποιος να σας ρωτήσει αστειευόμενος «μήπως κάνει και καφέ;». Τώρα μπορείτε να του απαντήσετε θετικά!

Εσύ κατοικείς στον πλανήτη των Smartphones;

Δύο μηχανολόγοι, απόφοιτοι του Loughborough University, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν τον πιο προηγμένο και έξυπνο βραστήρα του κόσμου, το Appkettle. Η πρωτοποριακή λειτουργία του έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν σε πραγματικό χρόνο το βραστήρα μέσω ενός app που έχουν στο κινητό τους. Μάλιστα παρέχεται και δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών χρηστών μέσω Wi-Fi, οπουδήποτε, στο σπίτι ή στο γραφείο.

ired tech news app kettle 01

Δείτε εδώ γιατί τα smartphones μας κάνουν να τεμπελιάζουμε

Μέσω του app, ο προγραμματισμός και ό έλεγχος του βραστήρα γίνεται παιχνιδάκι, ενώ υπάρχει και λειτουργία διατήρησης της θερμότητας του νερού. Υπάρχει ακόμη ρύθμιση για το ζεστό νερό που χρειάζεται στην προετοιμασία του γάλακτος του μωρού, το οποίο πρέπει πρώτα να βράσει και μετά να κρυώσει για να είναι έτοιμο.

ired tech news app kettle 02

Κάνε τον σκύλο σου smartphone

Το Appkettle αν καταφέρει με τη βοήθεια του Kickstarter (της διεθνούς πλατφόρμας χρηματοδότησης καινοτόμων προϊόντων και ιδεών), να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό των 165.000 λιρών, θα βγει στην αγορά για να καταπλήξει τους gadget lovers.

Είστε ερωτευμένοι; Δείτε εδώ τα καλύτερα apps για την περίπτωσή σας

Το app θα είναι συμβατό τόσο με iPhone όσο και με Android.

Από mirelen

Δείτε περισσότερα: