Υποστήριξη της Ελληνικής γλώσσας στην επερχόμενη αναβάθμιση του Skype

Υποστήριξη της Ελληνικής γλώσσας στην επερχόμενη αναβάθμιση του Skype
ired.gr

 Skype for iOS: Έρχεται υποστήριξη για τα Ελληνικά

Το Skype αποτελεί την πιο "universal" λύση για video chat και instant messaging. Διαθέσιμο για Windows, Android, Mac, iOS, Windows Phone, XBox, ακόμα και για Linux! Ναι μεν είναι σχετικά "βαρύ" και σε μερικές περιπτώσεις "γονατίζει" κάποιες συσκευές, αλλά δεν έχει πάψει να αποτελεί μια πραγματικά αξιόπιστη λύση.

Facetime, Skype, Ηangouts, όλες οι πληροφορίες

Σε αναβάθμιση που θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες στην έκδοση για iOS, θα προστεθούν 12 νέες γλώσσες, μεταξύ αυτών και η Ελληνική. Η έκδοση θα φέρει τον αριθμό 5.12 και αναμένεται να είναι διαθέσιμη τις προσεχείς ημέρες.

Επίσης, θα προστεθούν και οκτώ εφέ τα οποία και θα είναι διαθέσιμα κατά την εγγραφή video.

Η Microsoft εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για την επερχόμενη έκδοση του Skype για το iOS:

Δημιουργήσαμε 8 νέα εφέ, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά την εγγραφή video και να επιτύχετε ένα πιο αστείο και "παιχνιδιάρικο" αποτέλεσμα. Κατά το άνοιγμα του viewfinder θα μπορείτε να επιλέξετε το εφέ που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο video σας. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα της on the fly αλλαγής των εφέ, με σκοπό την δημιουργία videos που στην τελική τους μορφή θα περιλαμβάνουν πολλαπλά (εφέ). Επιλέξτε μερικά όπως το "like mirror", "x-ray" ή το "Minecraft", το οποίο και είναι το αγαπημένο του προσωπικού μας, κυρίως για το οκτάμπιτο στυλ του

ired tech news skype in greek 01

10 tips για να εντυπωσιάσετε σε μια συνέντευξη μέσω του Skype

Σε αναμονή λοιπόν για την μεγάλη αναβάθμιση του Skype για το iOS. Κάθε υποστήριξη για την Ελληνική γλώσσα είναι πραγματικά καλοδεχούμενη και με χαρά μας διαπιστώνουμε πως πλέον η συντριπτική πλειοψηφία των mainstream εφαρμογών είναι διαθέσιμη και στην γλώσσα μας.

Τα video effects δε, πιστεύουμε πως θα συμβάλουν στην πιο "funky" εικόνα της εφαρμογής αλλά και της πλατφόρμας της Microsoft γενικότερα.

Προσωπικά εύχομαι με την νέα έκδοση να λυθεί το πρόβλημα της μη (ή πολύ καθυστερημένης) παράδοσης των ειδοποιήσεων για νέα μηνύματα γιατί στην εποχή των social media και του instant messaging είναι κάτι που μόνο ως απαράδεκτο θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω.

από Kostthem

Δείτε περισσότερα: