Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Απόλυτο Τεστ: Πόσο φαν της Apple είσαι;

Το Απόλυτο Τεστ: Πόσο φαν της Apple είσαι;
ired.gr

Στο χώρο της τεχνολογίας μπορούμε να πούμε πως έχουμε συναντήσει πολλά στερεότυπα. Είμαστε λάτρες των προϊόντων μίας εταιρείας - στη ανίατη περίπτωση μας- , της Apple! Μπορούμε να υπολογίσουμε όμως πόσο fanboy ή fangirl είμαστε? Τώρα, μπορούμε: 

Ok! είναι προϊόν Apple. Αυτό πρώτα από όλα σημαίνει ποιότητα. Έχει πάνω του το μήλο. Έχει και ωραία σχεδίαση. Συνήθως τα προϊόντα της Apple είναι και πρωτοπόρα σε νέες τεχνολογίες, αν και αυτό σηκώνει συζήτηση τον τελευταίο καιρό. Πέραν της καθαρά υποκειμενικής άποψης για το αν η συσκευή που κρατάτε στα χέρια σας, είναι άξια για τα χρήματα που έχετε ξοδέψει, υπάρχουν και κάποια κριτήρια για καταλάβετε εάν ανήκετε στην ομάδα των fanboys/fangirls.

Διαβάστε επίσης: 3 χαρακτηριστικά τεράστιας σημασίας στα επερχόμενα iPhones

Αν σας ρωτήσουν για παράδειγμα γιατί αγοράσατε iPhone; και η απάντησή σας είναι, "μα γιατί είναι συσκευή της Apple", το λειτουργικό Android σας φαίνεται ως μία κακή αντιγραφή του λειτουργικού iOS, αγνοώντας το γεγονός πως το λειτουργικό iOS, δανείζεται χαρακτηριστικά από το Android τα τελευταία χρόνια, τότε μπορείτε να προχωρήσετε στο παρακάτω τεστ για να δείτε το μέγεθος της αγάπης σας προς τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Με άλλα λόγια είστε fanboy/fangirl, αλλά δεν γνωρίζετε το πόσο. Ας προχωρήσουμε όμως στις ερωτήσεις για να ανακαλύψουμε αν και οι υπόλοιποι, είμαστε fanboy ή όχι κι αν ναι, σε τι βαθμό;

Οδηγίες: Απαντήστε με ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις και αθροίστε τα αποτελέσματα των απαντήσεων.

ΠΟΣΟ APPLE ΕΙΣΑΙ;

1. Για κάθε έναν υπολογιστή που έχεις αγοράσει παίρνεις και τους ανάλογους πόντους. (συμπεριλαμβάνονται όλα τα μοντέλα). Σημειώστε τον ανάλογο βαθμό για κάθε υπολογιστή παλαιότερο από την αναγραφόμενη ημερομηνία που έχετε αποκτήσει.

ired apple fanboy 01

2. Γνωρίζεις να γράψεις σωστά τα ονόματα των ιδρυτών της εταιρείας Apple Computer Inc;

ired apple fanboy 02

(δείτε τις απαντήσεις στο τέλος)

3. Γνωρίζεις όλα τα ονόματα για τα λειτουργικά συστήματα των υπολογιστών Mac;

ired apple fanboy 03

4. Για κάθε συσκευή iPhone, iPod, iPad που είχες στην κατοχή σου κερδίζεις τους ανάλογους πόντους.

ired apple fanboy 04

5. Συστήνεις στους συναδέλφους σου να μεταφερθούν στην Apple (κερδίζεις του πόντους που αναλογούν).

ired apple fanboy 05

6. Έχεις μετατρέψει τον παλιό κλασικό Mac σε ενυδρείο (κερδίζεις τους ανάλογους πόντους).

ired apple fanboy 06

Διαβάστε επίσης: Οδηγός επαναφοράς αντιγράφου ασφαλείας μέσω της υπηρεσίας iCloud

7. Είσαι κάτοχος ενός αυθεντικού Apple t-shirt, για το οποίο ίδρωσες για να το αποκτήσεις (οι παρακάτω πόντοι, είναι δικοί σου, σου αξίζουν).

ired apple fanboy 07


8. Έδωσες τέλος στη σχέση σου, γιατί η/ο σύντροφός σου δεν συμπαθεί της Apple (κερδίζεις τους πόντους που αναλογούν).

ired apple fanboy 08

9. Η/Ο σύντροφο σου έδωσε τέλος στη σχέση σας, γιατί δεν άντεχε να σε βλέπει συνέχεια μπροστά σε έναν Mac (κερδίζεις τους ανάλογους πόντους σε θετική απάντηση).

ired apple fanboy 09

10. Έδωσες ένα από τα παρακάτω υποκοριστικά α) στο κατοικίδιό σου. β) στο πρωτότοκο παιδί σου (κερδίζεις και τους ανάλογους πόντους).

Apple. Bondi blue, iCat, iDog, iMouse, iChild ή Applet

ired apple fanboy 10

11. α) Διαθέτεις κοστούμι iPhone και το φοράς σε αποκριάτικα πάρτι. β) το φοράς στο σπίτι και κυκλοφορείς επειδή έτσι σου αρέσει. (πρόσθεσε του ανάλογους πόντους).

ired apple fanboy 11

12. Έχεις κάνει tattoo με το λογότυπο της Apple (συγχαρητήρια κερδίζεις τους πόντους που αναλογούν).

ired apple fanboy 12

13. Για να αγοράσεις την τελευταία έκδοση iPhone έφτασες να:

ired apple fanboy 13

α) Να ξεπεράσεις το όριο της κάρτας σου. β) να πουλήσεις το αυτοκίνητό σου, γ) να βάλεις υποθήκη το σπίτι σου, δ) να γίνεις πωλητής οργάνων

(Για κάθε μία από τις περιπτώσεις κερδίζεις και τους ανάλογους πόντους).

14. Διαθέτεις πινακίδες που σχετίζονται με την Apple

ired apple fanboy 14

15. Έχεις στηθεί στην ουρά για να αγοράσεις το νέο iPhone για:

ired apple fanboy 15

(αν το έχεις κάνει και αυτό οι πόντοι σου αξίζουν και με το παραπάνω).

16. Έχεις κάνει επίσημη αλλαγή ονόματος σε Apple Mac, και το έχεις ανακοινώσει επίσημα. (κερδίζεις τους ανάλογους πόντους).

ired apple fanboy 16

Διαβάστε επίσης: 3 Έξυπνα tricks που αφορούν την λειτουργία "Μην ενοχλείτε"


Η Συνολική επίτευξη:

ΕΩΣ 50 πόντους - ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΟ

25

Διακρίνουμε πως όντως ενδιαφέρεσαι για την εταιρεία Apple και τα προϊόντα της, αλλά απέχεις πολύ από το να αποκτήσει τον τίτλο fan. Θα βοηθούσε αν ξενυχτούσες στην επόμενη κυκλοφορία του νέου iPhone προκειμένου να το αποκτήσεις, τι λες;

ΕΩΣ 100 πόντους - ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ!

50

Στην ουσία έχεις διανύσει τη μισή απόσταση ώστε να γίνεις ένας ολοκληρωτικά ταγμένος χρήστης στην εταιρεία. Ενδεχομένως να χρειαστεί να αλλάξεις το όνομά σου ή να βγάλεις πινακίδες με τα αρχικά της Apple για να αναρριχηθείς στην ιεραρχία.

ΕΩΣ 150 πόντους - ΕΥΓΕ

75

Είσαι πραγματικά ένα φανατικός της τεχνολογίας Apple. Αν καταβάλετε περισσότερη προσπάθεια θα γίνεται ένας ολοκληρωτικά fanboy. Έχετε σκεφθεί να κάνετε ένα tattoo με το λογότυπο της Apple;

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250 πόντους - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΕΙΣΑΙ Ο ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΦΑΝ ΤΗΣ APPLE

100

Είσαι ένα πραγματικά fanboy ή fangirl της Apple και θα μπορούσα να μαντέψω πως το όνομά σου το έχεις αλλάξει σε Steve Mac, κατοικείς στο Cuperino, και διαθέτεις αυτοκίνητο το οποίο μετατρέπεται σε iPod. το σπίτι σου βρίσκεται κοντά στα γραφεία της εταιρείας. Έτσι δεν είναι;

Αν ολοκληρώσατε το τεστ θα καταλάβατε πως είναι πραγματικά εκπληκτικά ακριβές και μελετημένο με επιστημονικά κριτήρια. Συνιστούμε όμως προσοχή! Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ποτέ πως ο άνθρωπος θα μπορούσε να επιλέξει τις σχέσεις του σύμφωνα με το πόσο εγγενής είναι ο σύντροφός του με την εταιρεία Apple. Επίσης κάποια από τα παραπάνω είναι εξωφρενικά και ξεπερνούν κάθε φαντασία, γι' αυτό μην το παρακάνετε. Πέραν όλων των αστείων, μην εκτιμήσετε ποτέ περισσότερο ένα gadget, από έναν άνθρωπο. Η τεχνολογία έρχεται να συνεισφέρει στις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής κι όχι να τις αντικαταστήσει.

Τελικά. Πέτυχε το τεστ για εσάς; 

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

- Λειτουργικά συστήματα:

1,2,3,4,5,6,7,8 (Platinum) 9, OSX (Aqua), Cheetah, Puma, Jaguar, Panther, Tiger, Leopard, Snow Leopard, Lion, Mountain Lion.

- Συνιδρυτές Apple Computer Inc

Steve Jobs, Steve Wozniak, Ronald Wayne

από DINFUN

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status