9 πράγματα που μάθαμε για τον Steve Jobs από τη νέα του βιογραφία

9 πράγματα που μάθαμε για τον Steve Jobs από τη νέα του βιογραφία
ired.gr

Κι άλλα εντυπωσιακά στοιχεία που δεν γνωρίζαμε για τον Steve Jobs

Κυκλοφόρησε και επίσημα το νέο βιβλίο για τον Steve Jobs με τον «πρωτότυπο» τίτλο «Becoming Steve Jobs» και με το πρώτο ξεφύλλισμα, αναδύθηκαν νέα στοιχεία για την προσωπικότητά του.

Διάβασε τι είχε κάνει ο Tim Cook για τον Steve Jobs εδώ

Δεν του άρεσε να απολύει κόσμο

ired diafora steve jobs facts 01

Αφού έγινε πατέρας, ο Steve Jobs δυσκολευόταν να προχωρήσει σε απολύσεις. Μάλιστα, έβαζε τον εαυτό του στη θέση τους και φανταζόταν πόσο δύσκολο θα ήταν για εκείνους να γυρίσουν στο σπίτι τους και να ανακοινώσουν στην οικογένειά τους ότι μόλις έχασαν τη δουλειά τους.

Δεν του άρεσε να βγάζει λόγους σε τελετές απονομής πτυχίων

ired diafora steve jobs facts 02

Και ο λόγος ήταν επειδή κάτι τέτοιο του στερούσε χρόνο από την οικογένειά του. Το 2005, έκανε μια εξαίρεση για το Standford University λόγω της ιδιαίτερης εκτίμησης που έτρεφε για το Πανεπιστήμιο αλλά και της κοντινής απόστασης από το σπίτι του.

Ένα μαγικό ταξίδι στην ιστορία της Apple

Ζητούσε συγνώμη

ired diafora steve jobs facts 03

Αν και ήταν άνθρωπος που έχανε την ψυχραιμία του συχνά, εκτιμούσε ιδιαίτερα την γνώμη των ανθρώπων με τους οποίους δούλευε. Αν κάποιος του έλεγε ότι έχει κάνει λάθος, θα ζητούσε συγνώμη, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Πίστευε ότι δεν τον θεωρούσαν ικανό να διοικήσει μια εταιρία

ired diafora steve jobs facts 04

«Όταν πεθάνω, ο κόσμος θα μου αναγνωρίσει όλα τα δημιουργικά πράγματα που έχω φτιάξει αλλά δεν κανείς δεν θα ξέρει ότι μπορώ στ' αλήθεια να διοικήσω μια εταιρία», είχε δηλώσει την εποχή που βρισκόταν στη NeXT, την εταιρία που ίδρυσε το 1986 και η εξαγορά της οποίας από την Apple έφερε πίσω και τον ίδιο ως CEO.

Αν θέλεις να εκνευρίσεις ένα Apple FanBoy μπορείς να πεις κάτι σχετικά με τον Jobs

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »