Πώς να εκνευρίσεις ένα Apple Fanboy σε 5 απλά βήματα

Πώς να εκνευρίσεις ένα Apple Fanboy σε 5 απλά βήματα
ired.gr

Θέλεις να κάνεις ένα Apple Fan Boy να αγανακτήσει και να μη σου ξαναμιλήσει; Πες τις κατάλληλες ατάκες.

Ούτε ο πιο φανατικός εχθρός της, δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η Apple φτιάχνει καλάισθητα προϊόντα. Μπορείς να βρεις κάτι άλλο αρνητικό να πεις, αλλά όταν ένα Apple Fan boy αγοράζει σχεδόν υπνωτισμένο οτιδήποτε έχει το μηλαράκι επάνω, το κάνει ακριβώς για αυτό: επειδή είναι πανέμορφα, χαίρεσαι να τα αγγίζεις, να τα κρατάς και να τα χρησιμοποιείς.

ired diafora apple fanboy 01

Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να αγαπάμε την Apple, αλλά μπορείς πάντα να μας εκνευρίσεις!

Αν βρίσκεστε από την άλλη όχθη και βρίσκετε παντού μπροστά σας φανατικούς της Apple που σας κοιτάνε μειονεκτικά επειδή δεν έχετε iPhone και σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα επειδή ακούτε μουσική από ένα φτωχό πλην τίμιο mp3 player, μη κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια. Σας βρήκαμε τι να τους πείτε για να τους εκνευρίσετε, κι αυτό, αν μη τι άλλο είναι κάτι!

1. Το iPhone είναι μια απλή αντιγραφή Android

Κατά πάσα πιθανότητα, κάτι τέτοιο δεν έχει ίχνος αλήθειας αλλά μπορείτε να το αναφέρετε και να περιμένετε τις αντιδράσεις. Κάτι τέτοια σχόλια χωρίς επιχειρήματα, θα εκνευρίσουν ακόμη περισσότερο ένα Apple Fanboy.

Διαβάστε εδώ πώς θα κάνετε εύκολη μεταφορά επαφών από Android σε iPhone

2. H Apple πέθανε μαζί με τον Steve Jobs

Δεν θα προλάβετε να τελειώσετε τη φράση σας και οι σφυγμοί του συνομιλητή σας θα έχουν αρχίσει να αυξάνονται. Όταν σας δοθεί η ευκαιρία να ξαναμιλήσετε, πείτε ότι η Apple δεν θα πετύχει με τον Tim Cook στο τιμόνι. Αν και κάτι τέτοιο δεν έχει αποδειχτεί αφού είναι πολύ νωρίς ακόμη, εσείς αγγίξατε ευαίσθητες χορδές.

Πάντως ο Tim Cook έκανε ό,τι μπορούσε για να μην ...πεθάνει ο Steve Jobs

3. Η Apple ξοδεύει όλα τα χρήματα σου για τα σούπερ ντούπερ γραφεία της

Αν και ένα Apple Fanboy ξοδεύει τα χρήματά του, ελαφρά τη καρδία, για ποιοτικά apple products, θα δυσκολευτεί να χωνέψει ότι μέρος των χρημάτων του πάνε για την κατασκευή των φουτουριστικών και πανάκριβων κεντρικών γραφείων, στο Cupertino της Καλιφόρνια.

ired diafora apple fanboy 02

Να εδώ πάνε τα χρήματα σου κάθε φορά που αγοράζεις iPhone.

4. Τι έγινε με το G4 Cube;

Τα Apple Fanboys θεωρούν ότι κάθε προϊόν που παράγει η Apple αλλάζει τον κόσμο που ζούμε. Θυμίστε τους ότι στο παρελθόν υπήρξαν κάποια λιγότερο επιτυχημένα προϊόντα, όπως το G4 Cube, το οποίο είχε χλιαρή υποδοχή από το κοινό και αποσύρθηκε από την αγορά μετά από ένα χρόνο κυκλοφορίας. Ασφαλώς κάποιος θα πρέπει να κάνει πολύωρες αναζητήσεις online για να βρει ένα αποτυχημένο προϊόν της Apple. Και το πιο πιθανό είναι να μην γνωρίζει καμία λεπτομέρεια πέραν από το όνομα του προίόντος και το ότι "απέτυχε".

ired diafora apple fanboy 03

Το «αδικοχαμένο» G4 Cube βρίσκεται στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Νέας Υόρκης. Σαν έκθεμα!

5. Αν έχεις Apple δεν έχεις εναλλακτική

Μπορεί το «όλη η μουσική σου σε ένα μέρος» να ακούγεται βολικό αλλά αν έχεις iPod, πρέπει να έχεις και iTunes, το οποίο δεν είναι συμβατό με καμία άλλη συσκευή ή smartphone που δεν είναι της Apple (ok, υπάρχει το iTunes για Windows αλλά μέχρι εκεί). Οπότε αν επιλέξεις το «μήλο» είναι λίγο πολύ μονόδρομος και το ακολουθείς με κλειστά τα μάτια χωρίς να έχεις τη δυνατότητα να παρεκκλίνεις.

Λάθος! Δές πως μπορείς να βάλεις τραγούδια στο iPhone, χωρίς iTunes

Από mirelen

Δείτε περισσότερα: