Mια νέα συσκευή iPhone 4 ιντσών αναμένεται το 2015 από την Apple

Mια νέα συσκευή iPhone 4 ιντσών αναμένεται το 2015 από την Apple
ired.gr

 Τρεις οι εκδόσεις iPhone τον προσεχή Σεπτέμβριο;

Στα σχέδια τις Apple φαίνεται να είναι τρεις νέες εκδόσεις iPhone, οι οποίες θα εισέλθουν σε μαζική παραγωγή, κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, σύμφωνα με νέα αναφορά από την ιστοσελίδα DigiTimes. Η ιστοσελίδα υποστηρίζει συγκεκριμένα, την ένταξη ενός μοντέλου 4 ιντσών, παράλληλα με τις εκδόσεις των 4,7 ιντσών iPhone 6s και των 5,5 ιντσών, iPhone 6s Plus.

Η νέα φήμη για το iPhone το iPhone των 4 ιντσών, έρχεται να επιβεβαιώσει προηγούμενη από το Δεκέμβριο του 2014 , η οποία υποστηρίζει πως μία τέτοια συσκευή στοχεύει κυρίως στο γυναικείο πληθυσμό. Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία φαίνεται πως θα διατηρήσει μία έκδοση iPhone 5s, η οποία θα διατίθεται δωρεάν με διετές συμβόλαιο, όπως παραδοσιακά κάνει.

ired iphone 6s size 01

Η ιστοσελίδα DigiTimes σημειώνει επίσης πως το 4 ιντσών "iPhone 6c", είναι πιθανό να συναρμολογηθεί, από την εταιρεία Wistron, ενώ το iPhone 6s και 6s Plus θα κατασκευαστούν από τη Foxconn. Μέσα στο Ιανουάριο και σε δημοσίευμα της κινεζικής ιστοσελίδας Feng.com, αναφέρεται πως η Apple δεν είχε προχωρήσει σε καμία παραγγελία εξαρτημάτων μέσω της αλυσίδας εφοδιασμού για iPhone 4 ιντσών.

Διαβάστε επίσης: To iPhone 6s θα διαθέτει dual-lens camera και αισθητήρα "Force Touch" (rumors)

Ο Tim Cook πρόσφατα είχε δηλώσει πως τα νέα και μεγαλύτερα μοντέλα iPhone, έφεραν υψηλότερο ποσοστό εναλλαγών από τα νούμερα των τελευταίων τριών χρόνων και περισσότερους νέους πελάτες από τα προηγούμενα μοντέλα. Είναι πιθανό η Apple να πιστεύει πως προσφέροντας περισσότερες επιλογές στους υποψήφιους πελάτες, θα μπορούσε να προσεγγίσει ακόμη μεγαλύτερο φάσμα πελατών, όσο αφορά το μέγεθος.

Ο CEO τις Apple σε δηλώσεις του, είχε κάνει λόγο πως σε διαφορετικές χώρες προτιμώνται διαφορετικού μεγέθους συσκευές.

Τα νέα μοντέλα αναμένεται να ανακοινωθούν από την Apple, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με νέες προσθήκες χαρακτηριστικών στο iPhone 6s και iPhone 6s Plus, όπως περισσότερη μνήμη RAM των 2 GB  και νέα in-house τεχνολογία force touch, η οποία ήδη ενσωματώθηκε στο Apple Watch στο νέο MacBook και στα νέα macBook Pro 13 ιντσών.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα: