Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι 7 χαρακτήρες όσων έχουν iPhone

Οι 7 χαρακτήρες όσων έχουν iPhone
ired.gr

 Εξομολογήσου! Ποιος τύπος χρήστη iPhone είσαι;

1. Ο Φανατικός

ired iphone users 01

Ο Φανατικός ενθουσιάζεται με οτιδήποτε έχει να κάνει με την Apple. Για τον Apple Nerd, τα Χριστούγεννα έρχονται τον Σεπτέμβριο, όταν το φάντασμα του Steve Jobs φέρνει ένα νέο μοντέλο iPhone στην αγορά. Συνήθως κατασκηνώνει έξω από το κατάστημα από την προηγούμενη νύχτα για να είναι σίγουρος ότι θα το πάρει πρώτος. Έχει επίσης κάνει τατουάζ το μηλαράκι.

Διάβασε για τη συγκινητική ιστορία που συνδέει τον Tim Cook με τον Steve Jobs

2. Ο Αχάριστος

ired funny 01

Το αγόρασε επειδή ήταν trendy ή το βρήκε σε καλύτερη τιμή όταν ανανέωνε το συμβόλαιο για το κινητό του. Δεν έχει επίγνωση της τεχνολογίας που έχει στο χέρι του και κατά πάσα πιθανότητα δεν ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα. Δεν έχει αγοράσει ποτέ εφαρμογή, δεν χρησιμοποιεί θήκη και παραπονιέται συνεχώς για το πόσο μεγάλη είναι η συσκευή. Του λείπει το Nokia 3210.

3. Ο Εξαρτημένος

ired iphone users 02

Αντίθετα με τον Αχάριστο, ο Εξαρτημένος χρησιμοποιεί το iPhone μέχρι τελικής πτώσης (δικής του ή της μπαταρίας του). Στην πραγματικότητα, δεν το αφήνει ποτέ από το χέρι του, σε τέτοιο βαθμό που δυσκολεύεται να κάνει μια κανονική συζήτηση με έναν άνθρωπο που βρίσκεται απέναντί του. Έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα για μια θήκη που του γυάλισε και κατεβάζει apps σωρηδόν. Στις Απόκριες ντύθηκε Angry Bird.


4. Ο καριερίστας

ired iphone users 03

Εκτός από το iPhone, έχει επίσης και ένα Blackberry, το οποίο δεν μπορεί να αποχωριστεί με τίποτα. Τα κουβαλάει και τα δύο μαζί του αλλά συνήθως χρησιμοποιεί το iPhone στο γυμναστήριο σαν iPod. Κυκλοφορεί μιλώντας στο κινητό με ακουστικό Bluetooth. Συνήθως τη συσκευή του την έχει αγοράσει η εταιρεία στην οποία εργάζεται και του πληρώνει και τον λογαριασμό.

Μάθετε περισσότερα για το αν το Apple Watch λειτουργεί και χωρίς Bluetooth εδώ

5. Ο Χάκερ

ired funny 02

Έκανε jailbreak στο iPhone την ημέρα που το απέκτησε και το χρησιμοποιεί για να αλλάξει κανάλι στην τηλεόραση του γείτονα που μένει απέναντι. Κάνει δωρεάν κλήσεις από το Wi-Fi, το οποίο ξέρει να ξεκλειδώνει αμέσως. Σκοπεύει να φτιάξει το δικό του app και να γίνει πλούσιος σε μια μέρα.

Γνωρίστε πώς οι video κλήσεις σας φέρνουν πιο «κοντά» τα αγαπημένα σας πρόσωπα

6. Ο Ηλικιωμένος

ired iphone users 04

Ούτε κι ο ίδιος ξέρει πώς απέκτησε ένα iPhone. Το κρατάει πολύ μακριά από το πρόσωπό του όταν το χρησιμοποιεί και έχει τον default ήχο κλήσης, ο οποίος ακούγεται για κανένα δεκάλεπτο από την τσέπη του, μέχρι να καταλάβει ότι χτυπάει το κινητό του.

7. Ο γκρινιάρης

Angry Iphone

Τον ενοχλούν τα πάντα πάνω στο iPhone, από την οθόνη αφής μέχρι το ότι πρέπει να το φορτίζει μια φορά την ημέρα. Λέει συνέχεια ότι θα πάρει Android όταν λήξει το συμβόλαιό του αλλά μάλλον δεν θα το κάνει ποτέ.

Από mirelen.

Δείτε στην συνέχεια τους 4 λόγους που κάνουν τους χρήστες Android να ζηλεύουν τους χρήστες iPhone, πατήστε:

Συνέχεια

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status