Οι 7 χαρακτήρες όσων έχουν iPhone

Οι 7 χαρακτήρες όσων έχουν iPhone
ired.gr

 Εξομολογήσου! Ποιος τύπος χρήστη iPhone είσαι;

1. Ο Φανατικός

ired iphone users 01

Ο Φανατικός ενθουσιάζεται με οτιδήποτε έχει να κάνει με την Apple. Για τον Apple Nerd, τα Χριστούγεννα έρχονται τον Σεπτέμβριο, όταν το φάντασμα του Steve Jobs φέρνει ένα νέο μοντέλο iPhone στην αγορά. Συνήθως κατασκηνώνει έξω από το κατάστημα από την προηγούμενη νύχτα για να είναι σίγουρος ότι θα το πάρει πρώτος. Έχει επίσης κάνει τατουάζ το μηλαράκι.

Διάβασε για τη συγκινητική ιστορία που συνδέει τον Tim Cook με τον Steve Jobs

2. Ο Αχάριστος

ired funny 01

Το αγόρασε επειδή ήταν trendy ή το βρήκε σε καλύτερη τιμή όταν ανανέωνε το συμβόλαιο για το κινητό του. Δεν έχει επίγνωση της τεχνολογίας που έχει στο χέρι του και κατά πάσα πιθανότητα δεν ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα. Δεν έχει αγοράσει ποτέ εφαρμογή, δεν χρησιμοποιεί θήκη και παραπονιέται συνεχώς για το πόσο μεγάλη είναι η συσκευή. Του λείπει το Nokia 3210.

3. Ο Εξαρτημένος

ired iphone users 02

Αντίθετα με τον Αχάριστο, ο Εξαρτημένος χρησιμοποιεί το iPhone μέχρι τελικής πτώσης (δικής του ή της μπαταρίας του). Στην πραγματικότητα, δεν το αφήνει ποτέ από το χέρι του, σε τέτοιο βαθμό που δυσκολεύεται να κάνει μια κανονική συζήτηση με έναν άνθρωπο που βρίσκεται απέναντί του. Έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα για μια θήκη που του γυάλισε και κατεβάζει apps σωρηδόν. Στις Απόκριες ντύθηκε Angry Bird.