Εσείς πόση ώρα θα αφήσετε το κινητό σας για χάρη του Tap Project;

Εσείς πόση ώρα θα αφήσετε το κινητό σας για χάρη του Tap Project;
ired.gr

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, το Tap Project σε προκαλεί να αφήσεις από τα χέρια σου το κινητό σου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού (22 Μαρτίου), σας παρουσιάζουμε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα της Unicef που σκοπό έχει να σας κάνει να... αφήσετε το κινητό από τα χέρια, αλλά για καλό σκοπό!

Πρόκειται για το Tap Project το οποίο συγκεντρώνει χρήματα για εκατομμύρια παιδιά που χρειάζονται καθαρό νερό και δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό. Η διαδικασία είναι απλή και μάλιστα δεν χρειάζεται καν να κατεβάσετε κάποιο app. Απλά επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση tap.unicefusa.org, δώστε τα στοιχεία σας και πάρτε μέρος.

Για κάθε 15 λεπτά που δεν αγγίζετε το κινητό σας, οι χορηγοί του προγράμματος χρηματοδοτούν την παροχή καθαρού νερού για μια ολόκληρη μέρα, για ένα παιδί που το έχει ανάγκη.

ired tech news tap project 01

Διάβασε τις φήμες για το αδιάβροχο iPhone εδώ

Μάλιστα, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, από το ξεκίνημα του προγράμματος, ο Giorgio Armani υποστηρίζει το πρόγραμμα και είναι ένας από τους μεγαλύτερους σπόνσορες του Tap Project. Αλλά κι άλλοι διάσημοι καλλιτέχνες, όπως η Selena Gomez, η Taylor Swift, η Rihanna έχουν συμμετάσχει εθελοντικά στην προβολή του προγράμματος.

Διαβάστε για το πώς να βάλετε τραγούδια στο κινητό σας, χωρίς iTunes εδώ

Αφήστε, λοιπόν, για λίγο το κινητό σας, σταματήστε να χαζεύετε στο facebook, να ανεβάζετε φωτογραφίες στο Instagram και να κάνετε retweet στο twitter. Επειδή η εφαρμογή χρησιμοποιεί τον αισθητήρα του κινητού, κάθε φορά που θα μπείτε σε πειρασμό να το ξανακρατήσετε, θα σας ζητήσει ευγενικά να το αφήσετε κάτω και να σώσετε ένα παιδί. Το κινητό θα πρέπει να είναι πάνω σε μια σταθερή επιφάνεια και το site θα χρονομετρά το χρόνο αποχής σας. Αν ξεπεράσετε τα 15 λεπτά ή και περισσότερο και σηκώσετε τελικά τη συσκευή, περιμένετε να δείτε την επιβεβαίωση ότι η δωρεά έχει καταμετρηθεί.

Διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με το Instagram

Το 2014, το πρότζεκτ προσέλκυσε πάνω από 2.6 εκατομμύρια χρήστες, συγκεντρώνοντας 1.6 εκατομμύρια δολάρια για πάνω από 250 εκατομμύρια λεπτά απεξάρτησης από το κινητό.

από mirelen

Δείτε περισσότερα: