Πανέξυπνες χρήσεις της κάμερας του κινητού σας (εκτός από τις προφανείς)

Πανέξυπνες χρήσεις της κάμερας του κινητού σας (εκτός από τις προφανείς)
ired.gr

 Για όλα όσα θέλετε να θυμάστε, βγάλτε μια φωτογραφία με το κινητό σας - Λίστα με ιδέες

Η κάμερα δεν είναι μόνο για να βγάζουμε ωραίες φωτογραφίες και να τις κοινοποιούμε στα social media. Ιδού ορισμένες χρήσεις της κάμερας του κινητού σας που ίσως δεν είχατε σκεφτεί μέχρι σήμερα.

Παρκάρισμα

ired diafora camera smart uses 001

Στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου, βγάλτε φωτογραφία τον αριθμό της θέσης σας για να τη θυμάστε. Αν έχετε παρκάρει στο δρόμο, σε μια περιοχή που δεν γνωρίζετε, ανοίξτε την εφαρμογή «Χάρτες google», βρείτε το μέρος που βρίσκεστε και πατήστε παρατεταμένα για να τοποθετήσετε μια πινέζα. Βγάλτε screenshot και η φωτογραφία αποθηκεύτηκε.

Προσωπικά έγγραφα

Μπορείτε να βγάλετε φωτογραφία όλα τα προσωπικά σας έγγραφα ώστε να έχετε πρόσβαση σε αυτά άμεσα, όταν χρειαστεί. Καλό θα είναι να έχετε φωτογραφίες του διπλώματος οδήγησης, της ταυτότητας, των πιστωτικών καρτών (και από τις δυο πλευρές), της πινακίδας του αυτοκινήτου σας. Επειδή δεν θέλετε όλα αυτά τα έγγραφα σε κοινή θέα στο κινητό σας, μπορείτε να τα «κλειδώσετε» σε ένα φάκελο με κάποιο σχετικό app. Σας προτείνουμε το δωρεάν Folder Lock.

Κουζίνα

ired diafora camera smart uses 02

Αν έχετε μαυροπίνακα στην κουζίνα όπου γράφετε τη λίστα για το σουπερμάρκετ, βγάλτε μια γρήγορη φωτογραφία πριν πάτε για ψώνια. Επίσης, αν βρείτε μια συνταγή που σας αρέσει σε κάποιο περιοδικό, αντί να σκίσετε τη σελίδα και να τη ...χάσετε, με την κάμερα θα έχετε άμεση πρόσβαση στα υλικά και στην εκτέλεσή της. Μπορείτε επίσης να καταγράφετε με την κάμερα ετικέτες κρασιών που δοκιμάσατε και σας άρεσαν για να τις θυμάστε την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο διάδρομο με τα αλκοολούχα ποτά.

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »