Εξέλιξη με προσθήκη Siri και App Store στη συσκευή Apple TV set-top box

Εξέλιξη με προσθήκη Siri και App Store στη συσκευή Apple TV set-top box
ired.gr

 App Store αναμένεται και στο Apple TV;

H Apple σχεδιάζει να ανακοινώσει την επόμενη γενιά Apple TV, set-top box, στο Worldwide De-velopers Conference των Ιούνιο, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας BazzFeed News. Η αναφορά, επικαλούμενη πηγές οι οποίες γνωρίζουν τα σχέδια, ισχυρίζεται πως το νέο Apple TV, θα δεχθεί μία πλήρη αναμόρφωση, "significant overhaul" του streaming TV box, φιλοξενώντας την ψηφιακή βοηθό Siri καθώς κι ένα App Store, με διαθέσιμο SDK στους developers, προκειμένου να δημιουργήσουν εφαρμογές.

Η ανανεωμένη συσκευή, θα διαθέτει την τελευταία γενιά επεξεργαστή, Α8 και μία επιβλητική αναβάθμιση σε εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, που θα ξεπερνά τα 8 GB του τωρινού μοντέλου τρίτης γενιάς. Η προσθήκη της ψηφιακής βοηθού Siri, θα επιτρέπει στους κατόχους του Apple TV, να ελέγχουν μια σειρά από Home-kit enabled συσκευές, οικιακού αυτοματισμού, σύμφωνα πάντα με την έκθεση.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η συσκευή Apple TV, φαίνεται να συμπεριλαμβάνεται στα φιλόδοξα σχέδια της εταιρείας Apple, να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία των χρηστών με την τηλεόραση. Η Apple πιστεύει πως πρόκειται για μία αγορά παραμελημένη, κατά τα λεγόμενα του επικεφαλής του iTunes, Eddy Cue, "sucks" και του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας, Tim Cook, ο οποίος πιστεύει πως έχει κολλήσει η τηλεόραση στη δεκαετία του '70.

ired apple tv app store 01

Η νέα συσκευή θα είναι μία προσπάθεια της Apple, να συνθέσει το ψηφιακό σαλόνι μας, με τηλεόραση, μουσική, εφαρμογές και οικιακό αυτοματισμό, σε μία ανταγωνιστική αγορά στην οποία συμμετέχουν εταιρείες όπως Amazon, Google και Roku.

 Διαβάστε Αναβαθμίζεται και το Apple TV

Φαίνεται πως η ανανέωση του Apple TV, έχει νόημα αυτή τη χρονική στιγμή, δεδομένου πως εκθέσεις κάνουν λόγο για σχεδιασμό της Apple streaming τηλεόρασης, στο WWDC, συνδεόμενη με δημοφιλή δίκτυα όπως ABC, CBS, Fox, ESPN και FX.

Η web-based υπηρεσία τηλεόρασης για iPhone, iPad, Apple TV και άλλων συσκευών, αναμένεται να παρέχει ένα πακέτο περίπου 25 καναλιών με χρέωση μεταξύ $ 30 έως $ 40, (μηνιαία συνδρομή). Μη ξεχνάμε επίσης πως η συγκεκριμένη συσκευή Apple TV, έχει να δεχθεί οποιαδήποτε αναβάθμιση από το το 2012.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα: