Εφαρμογές που πρέπει να έχετε στο iPhone σας

Εφαρμογές που πρέπει να έχετε στο iPhone σας
ired.gr

 Σημαντικές εφαρμογές που θα πρέπει να έχετε στο iPhone σας

Όπως έχουμε πει κι άλλες φορές, το iPhone δεν είναι ένα απλό smartphone. Είναι ένα πολύ-εργαλείο με μεγάλες δυνατότητες και κορυφαία προσαρμοστικότητα, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη. Έτσι λοιπόν, ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας να κάνει, είναι και οι εφαρμογές που θα θέλει να έχει εγκατεστημένες στο iPhone του.

Και, με βάση την πληθώρα και ποικιλία των εφαρμογών που κυκλοφορούν, άλλος το χρησιμοποιεί -εκτός από τηλέφωνο - σαν βοηθό για την εργασία του, άλλος σαν ελεγκτή ειδικών περιφερειακών που του επιτρέπουν να επιτελεί ειδικές εργασίες ή χόμπι, κι άλλος σαν παιχνιδομηχανή.

Πέρα όμως από την εξειδίκευση που θέλει ο καθένας να έχει η συσκευή του, υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που καλό και χρήσιμο θα ήταν να τις έχουν όλοι, όχι μόνο λόγω της ευχρηστία τους, αλλά και γιατί προσφέρουν μεγαλύτερες δυνατότητες στο iPhone, σε κάποιες περιπτώσεις, εκμεταλλευόμενες καλύτερα το εξαιρετικό του υλικό.

Γι' αυτό κάναμε ένα κατάλογο με τις πιο χρήσιμες κατά τη γνώμη μας και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω. Εννοείται ότι δε θα ασχοληθούμε με αυτές που ήδη έρχονται προ-εγκατεστημένες με το iPhone, οι οποίες είναι κι αυτές εξαιρετικές.

1. Swype

ired iphone must have apps 01

Αν όχι η κορυφαία εφαρμογή πληκτρολογίου, σίγουρα μία από τις καλύτερες. Το Swype δεν είναι ένα ακόμη πληκτρολόγιο, αλλά μια εφαρμογή που κάνει την πληκτρολόγηση παιχνιδάκι. Σταματάμε πια να πατάμε πλήκτρα στην οθόνη αφής. Αντί αυτού, περνάμε σύροντας το δάχτυλό μας πάνω από τα γράμματα που συνθέτουν τη λέξη που θέλουμε.

Μαζί με το λεξικό που μαντεύει σχεδόν πάντα τι θέλουμε να γράψουμε, θα βρεθείτε να γράφετε μετά από λίγο καιρό με μια ταχύτητα που θα τη ζήλευε κι επαγγελματίας δακτυλογράφος.

ired iphone must have apps 02

2. Hydra

ired iphone must have apps 03

Αναμφισβήτητα μια από τις κορυφαίες εφαρμογές φωτογραφίας-βίντεο. Το Hydra θα πάρει την κάμερα του iPhone σας και θα την ανεβάσει πολλά επίπεδα πιο πάνω. Μπορείτε με τη βοήθειά του να τραβήξετε φωτογραφίες και βίντεο HDR (High Dynamic Range) κατά πολύ ανώτερες από αυτές που τραβάει η κάμερα με το ενσωματωμένο λογισμικό, επίσης να τραβήξετε φωτογραφίες Low light και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα ακόμη και με ελάχιστο φωτισμό να τραβήξετε με μεγέθυνση πολύ μεγαλύτερη και καθαρότερη από ότι τραβάει η κάμερα με το δικό της πρόγραμμα και τέλος να τραβήξετε φωτογραφίες μέχρι 20 μεγαπίξελ (32 αν έχετε το iPhone 6).

Όλα αυτά τα πετυχαίνει παίρνοντας επάλληλες πόζες του θέματος (μέχρι και 60 συνεχείς σε κάποιες περιπτώσεις) και συνθέτοντάς τις σε μια ενιαία φωτογραφία εκπληκτικής ανάλυσης και καθαρότητας.

ired iphone must have apps 04