Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα καλύτερα apps για…ερωτευμένους

Τα καλύτερα apps για…ερωτευμένους
ired.gr

Εφαρμογές μόνο για σας τους δυο!

Σίγουρα η τεχνολογία μας φέρνει πιο κοντά. Και αν κάποιοι θέλουν περισσότερο από τον καθένα να είναι διαρκώς «συνδεδεμένοι», αυτοί είναι οι ερωτευμένοι! Είτε ζουν κάτω από την ίδια στέγη, είτε τους χωρίζουν χιλιόμετρα, με τα παρακάτω apps μπορούν να μοιραστούν και να φυλάξουν πολλές από τις κοινές τους εμπειρίες και συναισθήματα!

Γιατί να μην περνάει ο έρωτας (και ) από το smartphone σας;!

Couple

ired apps best apps for lovers 01

Just the two of us

Πρόκειται για ένα πολύ καλαίσθητο κοινωνικό δίκτυο μόνο για σας τους δυο που υπόσχεται οι αναμνήσεις σας να μην ξεθωριάσουν ποτέ! Σας επιτρέπει να κάνετε κλήσεις, να ανταλλάσσετε μηνύματα, να εκφράζετε τα συναισθήματά σας με βίντεο, ήχους, doodles κλπ. Μπορείτε ακόμα να στέλνετε πιο «ιδιωτικές» φωτογραφίες που θα έχετε ρυθμίσει έτσι ώστε να εξαφανίζονται σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Ακόμα βοηθάει πολύ στην οργάνωση κοινών εξόδων και υποχρεώσεων με ένα ημερολόγιο που θα μοιράζεστε και στο οποίο θα ανταλλάσσετε ειδοποιήσεις και λίστες με όσα έχετε να κάνετε. Πολύ χρήσιμη και σέξι δωρεάν εφαρμογή για ζευγάρια σε σχέσεις μεγάλων αποστάσεων αλλά και για όσους ζουν στην ίδια πόλη.

Between

ired apps best apps for lovers 02

For your eyes only

Άλλη μία εξαιρετική δωρεάν εφαρμογή για ερωτευμένους. Δημιουργείτε το δικό σας προσωπικό online χώρο όπου τα πάντα μοιράζονται! Αυτό δεν είναι το νόημα της αγάπης; Αποθηκεύστε στην εφαρμογή φωτογραφίες, ηχητικά μηνύματα, αγαπησιάρικα emoticons, κάθε τι που ανταλλάσσετε με τον σύντροφό σας.

Είναι μία πολύ επιτυχημένη εφαρμογή που μέσα ένα χρόνο έχει κάνει θραύση σε ένα εκατομμύριο ερωτευμένους αυτού του κόσμου! Οι ζευγαρωμένοι χρήστες περνούν περίπου 300 λεπτά το μήνα χτίζοντας τον ψηφιακό μικρόκοσμό τους με το έτερο ήμισυ. Διατίθεται δωρεάν για iOS και Android

Fix a Fight

ired apps best apps for lovers 03

Αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα

Έτσι λέει ο σοφός λαός αλλά η αλήθεια είναι πως αν μπλέξουμε σε τσακωμό με τον σύντροφό μας το καλύτερο είναι σύντομα να αφήσουμε τα...πείσματα και να κατανοήσουμε τυχόν παράπονα που υπάρχουν. Αυτή είναι λοιπόν μία όχι και τόσο ρομαντική εφαρμογή αλλά πολύ χρήσιμη εφόσον ως γνωστόν η συντροφική ζωή δεν είναι βγαλμένη ποτέ από ρομάντζο.

Μας προτείνει τους σωστούς τρόπους να εκφράσουμε καλύτερα τα συναισθήματά μας και να βάλουμε νερό στο κρασί μας προτού παρατραβήξει ο τσακωμός. Και εντάξει τσακωθήκαμε. Περασμένα ξεχασμένα. Πώς θα ηρεμήσουμε;

Το Fix a Fight περιλαμβάνει μία λίστα με συμβουλές για χαλάρωση και ασκήσεις που θα καταπραΰνουν το νευρικό σύστημα και των δύο. Όλες οι συμβουλές παρέχονται από τον Mark McGonigle, επιφανή ψυχοθεραπευτή και σύμβουλο σχέσεων. (Το κόστος εδώ είναι 4.99$)

Kindu

ired apps best apps for lovers 04

Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη

Επιστρέφουμε στις ερωτευμένες στιγμές μετά τον τσακωμό και εδώ έχουμε το Kindu, μια εφαρμογή για ενήλικες που βοηθάει στο να εξερευνήσει το ζευγάρι την σεξουαλικότητά του. Πάνω από 600 ιδέες για να αποκτήσετε περισσότερη φαντασία και ερωτισμό απέναντι στο αντικείμενο του πόθου σας.

Το ζευγάρι απαντάει επίσης χωριστά σε... «αδιάκριτες» ερωτήσεις , με «ναι», «όχι» και «ίσως» και η εφαρμογή αποκαλύπτει μόνο τις απαντήσεις στις οποίες υπήρξε ταύτιση επιθυμιών!

Αν το παιχνίδι του έρωτα θέλει φαντασία και επικοινωνία, το Kindu βοηθάει τα ζευγάρια να ξεκινήσουν τη συζήτηση για επιθυμίες και φαντασιώσεις προτού περάσουν στη βιωματική εφαρμογή...

από Persi

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status