Ο χρόνος γίνεται φίλος με αυτά τα 3 Apps

Ο χρόνος γίνεται φίλος με αυτά τα 3 Apps
ired.gr

Δουλειές, υποχρεώσεις και λίστες οργανώνονται καλύτερα με αυτά τα 3 Free Apps

Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα οφέλη που μας προσφέρει η τεχνολογία. Μας έχει επιτρέψει να συνδεόμαστε, να εκμεταλλευόμαστε δυνατότητες που δεν είχαμε καν φανταστεί. Όλοι μας κάνουμε καθημερινή χρήση εργαλείων που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και άνετη.

Ωστόσο ο πραγματικός και ο online χρόνος μας χρειάζονται σωστή διαχείριση, το λεγόμενο time management και παρακάτω θα δείτε 3 χρήσιμα εργαλεία που θα μας βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Γιατί να μην επωφεληθούμε από εφαρμογές που βρίσκονται διαθέσιμες στο iPhone μας για να μας βοηθήσουν ανάλογα φυσικά με τις ανάγκες μας. Αν μάλιστα έχετε αμφιβολίες για το κατά πόσον καταναλώνετε σωστά τον πολύτιμο χρόνο σας αυτά τα apps θα σας στέλνουν εβδομαδιαίες ενημερώσεις και αναφορές για ό,τι «κλέβει» τον χρόνο σας. Θα εντυπωσιαστείτε ίσως όταν ανακαλύψετε πόσο χρόνο σπαταλάτε άσκοπα. Ας δούμε τα 3 που διαλέξαμε για σας.

Focus at will

Την προσοχή σας παρακαλώ!

ired apps time to be your friend 01

Αυτό το καταπληκτικό app συνδυάζει τις νευροεπιστήμες με τη μουσική για να δώσει ώθηση στην παραγωγικότητά μας. Έρευνες έχουν δείξει πως οι άνθρωποι δυσκολεύονται να μείνουν συγκεντρωμένοι παραπάνω από 20-30 λεπτά τη φορά. Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιεί αλληλουχία από λίστες με ορχηστρική μουσική που μπορεί να αυξήσει το βαθμό συγκέντρωσης και προσοχής στην εργασία μας έως και 400%!

Ιδανικό για όσους δυσκολεύονται να εστιάσουν την προσοχή τους στη δουλειά, τις σπουδές ή την ανάγνωση. Το Focus@Will είναι δωρεάν και διαθέσιμο για iPhone, Android καθώς και στο διαδίκτυο.

Remember The Milk

Διαχειριστείτε όλες τις εργασίες σας αποτελεσματικά

ired apps time to be your friend 02

Αν δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε το χρόνο και τις υποχρεώσεις σας και παράλληλα χρησιμοποιείτε πολλές διαφορετικές συσκευές για την εργασία σας, αυτό είναι το ιδανικό app για σας. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό δωρεάν εργαλείο το οποίο είναι συμβατό με το κινητό, τον υπολογιστή, το Gmail, το Outlook, κλπ.

Σας βοηθάει να διαχειριστείτε όσα έχετε να κάνετε εύκολα και με τάξη, ενώ σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις σας όπου κι αν βρίσκεστε.