Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διάλεξε την πιο απίθανη παραλία για φέτος με την εφαρμογή του TripInView

Διάλεξε την πιο απίθανη παραλία για φέτος με την εφαρμογή του TripInView
ired.gr

"Όταν πετάς από ψηλά μοιάζει η γη με ζωγραφιά"

Η Ελλάδα, η Ισπανία, η Γαλλία και η Μάλτα είναι οι πρώτες χώρες που βρίσκονται διαθέσιμες στο TripInView, την ελληνική ιστοσελίδα της εταιρείας GeotagAeroview που με την νέα της εφαρμογή μας προσφέρει μια διαφορετική, εναέρια οπτική των ελληνικών ακτογραμμών στο κινητό μας.

Ατελείωτες ώρες βιντεοσκόπησης από ελικόπτερο μετατράπηκαν σε απίθανα βίντεο υψηλής ανάλυσης, χιλιάδες φωτογραφίες και ζωντανούς, διαδραστικούς χάρτες. Η εφαρμογή TripInView λανσάρεται σε δοκιμαστική έκδοση προς το παρόν για κινητά με λειτουργικότητα iOS.

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε σπιθαμή προς σπιθαμή τις πιο κρυφές και πανέμορφες ελληνικές παραλίες σε ολόκληρη την ακτογραμμή της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας! Τα εντυπωσιακά βίντεο ντύθηκαν με αυθεντική μουσική επένδυση και συνοδεύονται με πολλές πληροφορίες που θα μας χρησιμεύσουν πολύ το καλοκαίρι που έρχεται.

ired iphone trip in view 01

Το TripInView σε αριθμούς διαθέτει τα εξής μέχρι τώρα: 600.000 φωτογραφίες και

180.000 λεπτά οπτικής πανδαισίας σε βίντεο για 30.000 χιλιόμετρα μεσογειακών ακτογραμμών! Ή αλλιώς προορισμών «ήλιου και θάλασσας» όπως τις ονομάζουν οι δημιουργοί του TripInView.

Οι ταξιδιώτες του μέλλοντος εκτός από την Ελλάδα που προσφέρει αναρίθμητες ευκαιρίες για «ήλιο και θάλασσα», θα μπορούν να εντάξουν στην ταξιδιωτική τους ατζέντα μέρη που βρίσκονται στις ακτογραμμές της Γαλλίας (πχ. η γαλλική ριβιέρα των ζωγράφων και των ποιητών), της Μάλτας και ένας μέρος από τις ακτογραμμές της Ισπανίας και των Βαλεαρίδων Νήσων.

ired iphone trip in view 02

Οι προορισμοί που διατίθενται στο TripInView θα αυξάνουν σταδιακά με την υπόλοιπη ακτογραμμή της Ισπανίας, της Ιταλίας και του Μονακό να παίρνουν σειρά και να εμφανίζονται στα κινητά μας μέχρι τα τέλη του Μαρτίου.

Αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον μέσα στο 2015 οι υπόλοιπες Μεσογειακές Χώρες ενώ σε ενάμισι χρόνο το TripInView φιλοδοξεί να έχει εντάξει στην εφαρμογή του ολόκληρη την ακτογραμμή της Καραϊβικής.

από Persi

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status