Αφήστε τους ήχους της φύσης να σας μαγέψουν

Αφήστε τους ήχους της φύσης να σας μαγέψουν
ired.gr

 Νιώστε την απόλυτη ψυχική ηρεμία ακούγοντας ήχους της φύσης.

Kάθε φορά που αισθάνομαι πιεσμένος, μία βόλτα στη παραλία ή η πεζοπορία μέσα στο δάσος, με ηρεμεί αφάνταστα. Βέβαια είμαι τυχερός καθώς ζω σε επαρχεία και μπορώ να το κάνω, όχι πάντα βέβαια. Εάν ζείτε σε πόλη και απέχετε αρκετά από ένα γαλήνιο μέρος, τότε το επόμενο καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε, είναι να αποκτήστε την εφαρμογή Naturespace.

H εφαρμογή Naturespace, προσφέρει χαλαρωτικούς ήχους, εκμεταλλευόμενη του ήχους της φύσης. Εσείς μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μία ποικιλία θεμάτων, όπως κύματα, βροχή, φωτιά, ήχοι της παραλίας, λύκους, ένα βράδυ στη λίμνη, ήχοι πουλιών, αέρας, τρεχούμενα νερά, τρένα και πολλά άλλα.

Θα σας πρότεινα το αγαπημένο μου, “οι ήχοι των κυμάτων στην παραλία”, η οποία κατ' εμέ παρέχει μια κατευναστική χαλαρωτική εμπειρία, ειδικά εάν στην περιοχή ο καιρός είναι άσχημος. Κάθε ηχητικό κομμάτι της εφαρμογής Naturespace, (χρονικής διάρκειας κατά μέσο όρο στα 12 λεπτά με αρκετά να ξεπερνούν τα 30 λεπτά), επαναλαμβάνονται χωρίς κανείς να αντιλαμβάνεται την επανεκκίνηση.

ired iphone naturespace review 01

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί μία 3D Holographic audio engine, η οποία δημιουργεί μια αίσθηση που σε καθηλώνει. Αισθάνεται κανείς κλείνοντας τα μάτια, πως ο ήχος προέρχεται από το περιβάλλον γύρω του κατά τη διάρκεια ενός κομματιού. Ο ήχος μπορεί μέσα από τις ρυθμίσεις, να βελτιστοποιηθεί για ακουστικά earbuds ή ηχεία headphones, πατώντας το εικονίδιο ακουστικών, στο κάτω μέρος της οθόνης.

Πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα εφαρμογής ηρεμίας και διαλογισμού, καθώς και ιδανική για αναπαραγωγή κατά τη διάρκειας πλήρης συγκέντρωσης. Η μουσική κατά την ώρα του ύπνου σας βοηθά να κοιμηθείτε ευκολότερα. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε πολύ εύκολα έναν χρονοδιακόπτη ώστε ο ήχος της εφαρμογής να σταματήσει μετά από συγκεκριμένο διάστημα.

Η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής, έρχεται με έξι κομμάτια αλλά υπάρχουν διαθέσιμα πάνω από 100 επιπλέον κομμάτια τα οποία μπορείτε να προσθέσετε μέσω in-app αγορών. Το κόστος κυμαίνεται από 1,99€ έως 2,99€.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάνει κάποια αγορά, αλλά σύντομα θα προχωρήσουμε. Υπάρχουν συλλογές και ομάδες των soundtracks ώστε να βρείτε συγκεκριμένους ήχους γρήγορα. Πολλές από τις συλλογές προσφέρονται με έκπτωση, αγοράζοντας το σύνολο τους.

ired iphone naturespace review 02

Για να αναπαράγετε ένα ηχητικό κομμάτι αρκεί να αγγίξετε τον τίτλο του στην κύρια οθόνη. Εάν το αγγίξτε πάλι θα σταματήσει η αναπαραγωγή του. Εάν κάνετε αρκετές αγορές ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα δημιουργίας λιστών αναπαραγωγής. Για να εμφανίσετε τις λίστες σύρετε προς τα αριστερά την οθόνη. Μια πλευρική στήλη θα εμφανιστεί ώστε να επεξεργαστείτε ή να δημιουργήσετε τις λίστες σας.

Για να προσθέσετε ένα ηχητικό κομμάτι σε μία λίστα αναπαραγωγής, αγγίξτε παρατεταμένα τον ήχο και σύρετε τον στη λίστα που επιθυμείτε.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store. Μπορείτε να την κατεβάσετε από τον παρακάτω ΄σύνδεσμο και να τη δοκιμάσετε, εμάς μας ενθουσίασε.

Νaturespace

από DINFUN

Δείτε περισσότερα: