Εκτύπωση αυτής της σελίδας

10 από τις καλύτερες εφαρμογές που χρησιμοποιούν τον αισθητήρα Touch id

10 από τις καλύτερες εφαρμογές που χρησιμοποιούν τον αισθητήρα Touch id
ired.gr

Δοκιμάστε τις καλύτερες Touch ID support, εφαρμογές.

Εάν είστε κάτοχος iPhone 5s, ή νεότερων μοντέλων, τότε η πρόσβαση στη συσκευή σας, γίνεται παιχνίδι, καθώς χάρη στη χρήση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID, έχετε τη δυνατότητα να εισέρχεστε γρήγορα και με ασφάλεια στο μενού της συσκευής σας κι όχι μόνο.

Ο αισθητήρας Touch ID, χρησιμοποιεί το δακτυλικό σας αποτύπωμα ως κωδικό πρόσβασης. Αγγίζοντας το πλήκτρο αφετηρίας (Home button), o αισθητήρας, σαρώνει το δακτυλικό σας αποτύπωμα, κι αφού επιβεβαιώσει την εγκυρότητα του, ξεκλειδώνει τη συσκευή σας. Επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, για την πιστοποίηση των στοιχείων σας για αγορές από το App Store, iTunes Store, και από το iBooks Store.

O αισθητήρας Touch ID, έχει ικανότητα σάρωσης, 360 μοιρών ώστε ανεξάρτητα, από το προσανατολισμό της συσκευή σας, διαβάζει και αναγνωρίζει την ταυτότητά σας. Εμείς αναζητήσαμε και σας παραθέτουμε τις 10 καλύτερες εφαρμογές που κάνουν χρήση του αισθητήρα Touch ID. Πάμε να τις δούμε μία μία.

11Password

Προστασία μιας και μόνο φοράς

Εάν ανησυχείτε για το πως να διατηρήσετε μία εφαρμογή ασφαλή, τότε χρειάζεστε ένα password manager. Η εφαρμογή 1Password, προσφέρει υποστήριξη για οποιαδήποτε σύνδεση. Φανταστείτε όπως 2FA support, Dropbox sync, iCloud sync, password generation, και πολλές άλλες δυνατότητες. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε όλα τα λειτουργικά συστήματα.

Αγοράστε τη

2Dashlane

Συνδρομητική βάση συνθηματικών

Η εφαρμογή Daslane είναι ένας ακόμη διαχειριστής κωδικών πρόσβασης, με λειτουργίες παρόμοιες με το 1Password. Έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε κωδικούς χρήστη, τη δημιουργία ασφαλών κωδικών πρόσβασης, και πολλά άλλα χαρακτηριστικά. Η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο είναι πως το 1Password είναι λίγο ακριβότερο. Το Daslane είναι συνδρομητική εφαρμογή.

Αποκτήστε τη

ired iphone touch id support apps 01

3LastPass

Προστασία κωδικών πρόσβασης για επιχειρήσεις

Μία ακόμη από τις αγαπημένες εφαρμογές διαχείρισης συνθηματικών, είναι το LastPass. Πρόκειται για επίσης μία συνδρομητική εφαρμογή, παρόμοια με το Daslane και η οποία παρέχει πολλά καταπληκτικά χαρακτηριστικά. Η κύρια διαφορά είναι, η έκδοση premium για επιχειρήσεις, επιλογή που δεν είναι διαθέσιμη σε ιδιώτες. Εάν πρέπει να επιλέξετε για εφαρμογές διαχείρισης κωδικών πρόσβασης υψίστης ασφαλείας, τότε δεν υπάρχει καλύτερη κατ' εμάς από το LastPass

Αποκτήστε τη

4Mint

Προστατέψτε τα οικονομικά σας

Η εφαρμογή Mint συνδέει όλους του προσωπικούς σας οικονομικούς λογαριασμούς και σας βοηθά να καταλάβατε που ξοδεύετε τα χρήματά σας και πως μπορείτε να τα διαχειριστείτε καλύτερα. Έχετε την ικανότητα να συνδέσετε επενδυτικούς λογαριασμούς να ορίσετε προϋπολογισμούς και για επιμέρους κατηγορίες. Η υποστήριξη Touch ID, προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφαλείας για τα ευαίσθητα δεδομένα σας, χωρίς να σας στερήσει την ευελιξία.

Αποκτήστε τη (US Store)

ired iphone touch id support apps 02


5Authy

Ασφαλής 2FA tokens εν κινήσει

Authy: Είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους να δημιουργήσετε tokens για two factor authentication, επαλήθευση εν κινήσει. Συνδέστε το Google, Facebook, Dropbox, AWS, και πολλούς άλλους λογαριασμούς και είστε έτοιμοι. Την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να να επαληθεύσετε μία σύνδεση, δεν θα υπάρξει η ανάγκη bar codes και άλλων μεθόδων επαλήθευσης. Ο αισθητήρας κάνει τη δημιουργία tokens εύκολη, αλλά όχι λιγότερο ασφαλή.

Αποκτήστε τη

6Scanner Pro

Προστασία σαρωμένων εγγράφων

Εάν σαρώνετε πολλά έγγραφα και τα διαχειρίζεστε μέσω της συσκευής σας με μεγάλη συχνότητα, το Scanner Pro είναι ό,τι αναζητάτε. Όχι μόνο έχετε τη δυνατότητα να σαρώνετε έγγραφα, να συγχωνεύετε ή διαγράφετε έγγραφα, αλλά μπορείτε και να τα προστατεύσετε από αδιάκριτα βλέμματα. Η υποστήριξη του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στα έγγραφά σας, γρήγορα και πολύ εύκολα.

Αγοράστε τη

ired iphone touch id support apps 03

7Documents 5

Ασφαλής διαχείριση των αρχείων σας

Η εφαρμογή Document 5, είναι το κεντρικό σημείο από τη Readdle, για όλα τα έγγραφά σας. Ενσωματώνει όλες τις άλλες εφαρμογές παραγωγικότητας της εταιρείας και λειτουργεί ως πρόγραμμα ανάγνωσης PDF, media player καθώς κι ένας πολύ καλός download manager όλα σε μία και μόνο εφαρμογή. Με την υποστήριξη του Touch ID, μπορείτε να είστε ήσυχοι πως τα ευαίσθητα έγγραφά σας, δεν πρόκειται να είναι προσβάσιμα από οποιονδήποτε, μη εξουσιοδοτημένο από εσάς βλέμμα.

Αποκτήστε τη

8Day One

Ιδιωτικό ημερολόγιο καταγραφής

Μία όμορφη εφαρμογή καταγραφής ημερολογίου, η οποία σας επιτρέπει να έχετε τις σκέψεις σας συγκεντρωμένες με τον πιο κομψό τρόπο. Με χαρακτηριστικά όπως υποστήριξη φωτογραφιών, διακριτικών, και προβολή ημερολογίων, είναι ο καλύτερος τρόπος για να παρακολουθήσετε και να καταγράψετε τις σκέψεις σας στο λειτουργικό iOS. Η υποστήριξη Touch ID, υποστηρίζει την ιδιωτικότητα και την εύκολη πρόσβασή σας με ασφάλεια και χωρίς να επιβραδύνει τη λειτουργία της. Λίγο ακριβή βέβαια.

Αγοράστε τη

ired iphone touch id support apps 04

9Dropbox

Ασφαλής αποθήκευση αρχείων

Την εποχή αυτή το Cloud είναι το κύριο μέσο αποθήκευσης και το Dropbox είναι ένα από τα διαθέσιμα. Αν έχετε αποθηκεύσει δεδομένα στο Dropbox, θα πρέπει η συσκευή σας πάντα να προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης. Με τη δυνατότητα χρήσης του Touch ID, παύετε να ασχολείστε με συνθηματικά και κωδικούς πρόσβασης, κατά την είσοδό σας στην εφαρμογή Drop-box.

Αποκτήστε τη

10BillGuard

Εντοπίζει απάτες και προστατεύει από κλοπές

Η εφαρμογή BillGuard, είναι μία απολύτως must-have εφαρμογή για το iPhone. Η συγκεκριμένη εφαρμογή παρακολουθεί τα έξοδά σας και έχει την ικανότητα να σας ενημερώσει για απάτη, ανακαλύπτοντας τις διπλές χρεώσεις και να σας βοηθήσει στην επίλυση τυχόν διαφορών, που ενδεχομένως αποκτήσετε, με εταιρείες πιστωτικών καρτών. Εισάγετε όλες τις πιστωτικές κάρτες για να καταγράφονται οι κινήσεις αυτών στην εφαρμογή Passbook, για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στον έλεγχο των οικονομικών σας.

Αποκτήστε τη (US Store)

ired iphone touch id support apps 05

Εάν κι εσείς παίρνετε την ασφάλεια στα σοβαρά, θα επιθυμούσαμε να μας γνωστοποιήσετε, ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για την ασφάλειά σας, κάνοντας χρήση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID. Επίσης, εάν γνωρίζετε κάποια εφαρμογή η οποία κάνει χρήση του αισθητήρα και η οποία δεν αναφέρθηκε παραπάνω, θα είχε ενδιαφέρον να μας ενημερώσετε κι εμείς να την προσθέσουμε στη λίστα.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status