10 από τις καλύτερες εφαρμογές που χρησιμοποιούν τον αισθητήρα Touch id

10 από τις καλύτερες εφαρμογές που χρησιμοποιούν τον αισθητήρα Touch id
ired.gr

Δοκιμάστε τις καλύτερες Touch ID support, εφαρμογές.

Εάν είστε κάτοχος iPhone 5s, ή νεότερων μοντέλων, τότε η πρόσβαση στη συσκευή σας, γίνεται παιχνίδι, καθώς χάρη στη χρήση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID, έχετε τη δυνατότητα να εισέρχεστε γρήγορα και με ασφάλεια στο μενού της συσκευής σας κι όχι μόνο.

Ο αισθητήρας Touch ID, χρησιμοποιεί το δακτυλικό σας αποτύπωμα ως κωδικό πρόσβασης. Αγγίζοντας το πλήκτρο αφετηρίας (Home button), o αισθητήρας, σαρώνει το δακτυλικό σας αποτύπωμα, κι αφού επιβεβαιώσει την εγκυρότητα του, ξεκλειδώνει τη συσκευή σας. Επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, για την πιστοποίηση των στοιχείων σας για αγορές από το App Store, iTunes Store, και από το iBooks Store.

O αισθητήρας Touch ID, έχει ικανότητα σάρωσης, 360 μοιρών ώστε ανεξάρτητα, από το προσανατολισμό της συσκευή σας, διαβάζει και αναγνωρίζει την ταυτότητά σας. Εμείς αναζητήσαμε και σας παραθέτουμε τις 10 καλύτερες εφαρμογές που κάνουν χρήση του αισθητήρα Touch ID. Πάμε να τις δούμε μία μία.

11Password

Προστασία μιας και μόνο φοράς

Εάν ανησυχείτε για το πως να διατηρήσετε μία εφαρμογή ασφαλή, τότε χρειάζεστε ένα password manager. Η εφαρμογή 1Password, προσφέρει υποστήριξη για οποιαδήποτε σύνδεση. Φανταστείτε όπως 2FA support, Dropbox sync, iCloud sync, password generation, και πολλές άλλες δυνατότητες. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε όλα τα λειτουργικά συστήματα.

Αγοράστε τη

2Dashlane

Συνδρομητική βάση συνθηματικών

Η εφαρμογή Daslane είναι ένας ακόμη διαχειριστής κωδικών πρόσβασης, με λειτουργίες παρόμοιες με το 1Password. Έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε κωδικούς χρήστη, τη δημιουργία ασφαλών κωδικών πρόσβασης, και πολλά άλλα χαρακτηριστικά. Η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο είναι πως το 1Password είναι λίγο ακριβότερο. Το Daslane είναι συνδρομητική εφαρμογή.

Αποκτήστε τη

ired iphone touch id support apps 01

3LastPass

Προστασία κωδικών πρόσβασης για επιχειρήσεις

Μία ακόμη από τις αγαπημένες εφαρμογές διαχείρισης συνθηματικών, είναι το LastPass. Πρόκειται για επίσης μία συνδρομητική εφαρμογή, παρόμοια με το Daslane και η οποία παρέχει πολλά καταπληκτικά χαρακτηριστικά. Η κύρια διαφορά είναι, η έκδοση premium για επιχειρήσεις, επιλογή που δεν είναι διαθέσιμη σε ιδιώτες. Εάν πρέπει να επιλέξετε για εφαρμογές διαχείρισης κωδικών πρόσβασης υψίστης ασφαλείας, τότε δεν υπάρχει καλύτερη κατ' εμάς από το LastPass

Αποκτήστε τη

4Mint

Προστατέψτε τα οικονομικά σας

Η εφαρμογή Mint συνδέει όλους του προσωπικούς σας οικονομικούς λογαριασμούς και σας βοηθά να καταλάβατε που ξοδεύετε τα χρήματά σας και πως μπορείτε να τα διαχειριστείτε καλύτερα. Έχετε την ικανότητα να συνδέσετε επενδυτικούς λογαριασμούς να ορίσετε προϋπολογισμούς και για επιμέρους κατηγορίες. Η υποστήριξη Touch ID, προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφαλείας για τα ευαίσθητα δεδομένα σας, χωρίς να σας στερήσει την ευελιξία.

Αποκτήστε τη (US Store)

ired iphone touch id support apps 02

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »