Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δημόσια δοκιμαστική έκδοση για το iOS 8.3

Δημόσια δοκιμαστική έκδοση για το  iOS 8.3
ired.gr

Πρώτη δοκιμή για το iOS 8.3

Η Apple ξεκινάει σταδιακά το πρώτο δοκιμαστικό πρόγραμμα για το λειτουργικό σύστημα iOS, βασισμένη στην επιτυχία που είδε πέρυσι με το ανάλογο πρόγραμμα του OS X και συγκεκριμένα την έκδοση OS X Yosemite. Στα πλαίσια της επέκτασης των δοκιμαστικών προγραμμάτων, μέσα στον Μάρτιο η εταιρεία θα προχωρήσει σε δοκιμαστικά προγράμματα και στην φορητή της πλατφόρμα.

ired diafora ios 8 3 public beta 01

Αναμένεται λοιπόν η πρώτη δημόσια δοκιμαστική έκδοση του iOS 8.3 μέσω του υπάρχοντος προγράμματος AppleSeed και μάλιστα χωρίς να πρέπει απαραίτητα να διαθέτει κανείς λογαριασμό στο iTunes Connect. Αρκεί μια απλή εγγραφή εδώ.

Προς το παρόν η επιλογή δεν διατίθεται σε όλους, όμως στο επόμενο διάστημα θα μπορεί κάποιος δοκιμάσει αυτή την έκδοση πριν την επίσημη κυκλοφορία της. Θα λέγαμε πως τα νέα φίλτρα στην εφαρμογή Messages είναι τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η ίδια διαδικασία και για την τρίτη έκδοση iOS 8.3 beta προς developers αυτή τη φορά και με στόχο την μελλοντική κυκλοφορία για συμβατές συσκευές όπως το το iPhone 6 και το IPad Air 2.

ired diafora ios 8 3 public beta 02

Όσο για το ντεμπούτο της έκδοσης iOS 9 ,αυτή αναμένεται να γίνει από την Apple στο Worldwide Developers Conference που θα πραγματοποιηθεί το Ιούνιο. Μετά από αυτό και μέσα στο καλοκαίρι θα ξεκινήσει η δημόσια διάθεση της δοκιμαστικής έκδοσης του λειτουργικού συστήματος .

Η τελική έκδοση κατά συνέπεια θα είναι διαθέσιμη μέσα στο φθινόπωρο.

Η δημόσια διάθεση του OS X Yosemite έγινε τον περασμένο Οκτώβριο και η Apple είχε κινηθεί ως εξής: Τη νέα δοκιμαστική έκδοση του OS X την διέθεσε συγκεκριμένα σε ένα εκατομμύριο χρήστες, τους πρώτους που μέσω του προγράμματός της εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους.

Με το σκεπτικό να υπάρξει ακόμα υψηλότερη αποκλειστικότητα, οι δοκιμαστικές εκδόσεις του iOS θα διατεθούν μόνο σε 100.000 χρήστες. Η αρχή έγινε με την προώθηση μόνο σε μία επιλεγμένη ομάδα υπαλλήλων της Αpple των δοκιμαστικών εκδόσεων για το iOS. Συγκεκριμένα η έκδοση iOS 8.3, υπό την κωδική ονομασία Stowe, διατέθηκε σε developers στις αρχές του Φεβρουαρίου.

Το αναβαθμισμένο λογισμικό διαθέτει βελτιωμένη φωνή στη Siri, υποστήριξη για το Wireless CarPlay, αναβαθμισμένο Emoji πληκτρολόγιο καθώς και απλούστευση στην σύνδεση με το Google.

από Persi

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status