Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι άλλο μπορείτε να αγοράσετε με 17.000$ αντί για το χρυσό Apple watch

Τι άλλο μπορείτε να αγοράσετε με 17.000$ αντί για το χρυσό Apple watch
ired.gr

Παρουσιάζουμε έξι τεχνολογικά γκάτζετ που θα μπορούσατε να αγοράσετε αντί του χρυσού Apple watch αν είχατε 17.000$

Τα περισσότερα γκάτζετ τεχνολογίας έχουν τιμές που συνήθως είναι προσιτές προκειμένου να τραβήξουν το αγοραστικό κοινό να προβεί σε αγορά τους. Πρέπει να είναι προσβάσιμα ώστε ο μέσος άνθρωπος να μπορεί να τα αγοράσει χωρίς να χρειάζεται να υποθηκεύσει το σπίτι του. Και, παρόλο που, ή Apple έχει σχετικώς ακριβά προϊόντα, ωστόσο - αν συνυπολογίσουμε την ποιότητά τους - δεν παύουν να είναι προσβάσιμα στην τσέπη του μέσου ανθρώπου που ίσως θέλει το κάτι παραπάνω.

Όμως με την παρουσίαση του Apple watch, η εταιρία παρουσίασε μαζί και κάτι καινούριο που δε μας έχει συνηθίσει. Παρουσίασε ένα ιδιαίτερο μοντέλο του ρολογιού της που είναι από χρυσό 18 καρατίων και κοστίζει - ούτε λίγο, ούτε πολύ - το μυθικό (για τους κοινούς θνητούς) ποσόν των 17.000$!

Η ειδική αυτή έκδοση αρχίζει από τα 10.000$ με χρυσή κάσα των 18 καρατίων ροζ ή κίτρινου χρυσού για να φτάσει στο μοντέλο των 17000$ με 38 mm κάσα και ασορτί χρυσό κούμπωμα. Τώρα, ποιος θα πήγαινε να επενδύσει ένα τέτοιο ποσόν σε ένα ηλεκτρονικό εξάρτημα πρώτης γενιάς που πολύ σύντομα θα θεωρείται ξεπερασμένο, είναι κάτι που χρήζει μελέτης, όμως θα θέλαμε να ρίξουμε μια ματιά και σε κάποια άλλα τεχνολογικά γκάτζετ που θα μπορούσε κάποιος να αγοράσει αν ήθελε να πετάξει από το παράθυρο 17.000$.

Κατ' αρχήν, να σας πούμε ότι αν θέλετε να παραμείνετε πιστός στην Apple, τότε, με αυτά τα λεφτά, μπορείτε να αγοράσετε 26 iPhone 6, 34 iPad Air 2, ή 13 από τα καινούρια MacBook. Αν όχι, διαβάστε παρακάτω.

1. LG E65EC9700 4k Ultra HD TV ($10.000)

Αν λοιπόν είχαμε 17.000$ και μας έτρωγε η τσέπη μας, τότε μάλλον μια τηλεόραση μεγάλης οθόνης θα ήταν η κορυφαία στη λίστα μας. Τι θα λέγατε για την LG E65EC9700 4k Ultra HD TV, κορυφαία TV στον κόσμο με τεχνολογία OLED καμπυλωτή για καλύτερη θέαση 4k Ultra HD ανάλυση (3,840 x 2,160) και "άπειρο κοντράστ"; Είναι επίσης, πολύ πολύ αδύνατη, πολύ σέξι και με όλα τα τεχνολογικά καλούδια που μπορούμε να φανταστούμε (καθώς και μερικά που δε μπορούμε). Αν λοιπόν έχετε το ρευστό και θέλετε την καλύτερη τηλεόραση στον στον κόσμο, τότε μην ψάχνετε άλλο. Θα σας μείνουν και 7.000$ για ποπ-κορν καθώς θα βλέπετε τις αγαπημένες σας ταινίες.

ired diafora what you can buy 01

2. Vertu for Bentley ($12.500)

Αν τυχόν έχετε μια Bentley (το εγγλέζικο αδελφάκι της Rolls Royce) και αναρωτιέστε "τώρα τι δωράκι να της κάνω;", μπορείτε να διαθέσετε μόλις 12.500$ για να της αγοράσετε αυτό το πολυτελές Android smartphone. Φυσικά η αξία του δε βρίσκεται στα τεχνικά του χαρακτηριστικά (Snapdragon 801 επεξεργαστής με 2GB RAM, 4.7-inch, 1080p οθόνη, 13-megapixel camera, και Android 4.4 KitKat), αλλά περισσότερο στη Newmarket Tan δερμάτινη επένδυση από μοσχαρίσιο δέρμα (μπριζόλα είναι;) και τα υλικά από τιτάνιο στην κάσα του και την κατασκευή του γενικότερα. Επίσης περιλαμβάνει μια εφαρμογή της Bentley που προσφέρει εξ' αποστάσεως λειτουργίες του αυτοκινήτου. Και βέβαια έχει και το σήμα της Bentley. Θα σας μείνουν μάλιστα και αρκετά ώστε να πάρετε και ένα απλό Apple Watch Sport με τα ρέστα.

ired diafora what you can buy 02

3. Sony VPL-VW600ES 4K projector ($10.495)

Αν πάλι θέλετε να φτιάξετε το κορυφαίο home cinema, αυτός είναι ο προτζέκτορας που θα σας το επιτρέψει. Με ανάλυση 4Κ και δυνατότητα upscale για κανονικές HD ταινίες σε μια οθόνη που "παίζει" μεταξύ 60 και 200 ιντσών, με φωτεινότητα 1700 ANSI lumens, και 200,000:1 contrast ratio μαζί με σύνδεση συμβατή με HDMI 2.0 ώστε να έχετε 60 frames per second at 4,096 x 2,160 pixel ανάλυση (ζαλιστήκατε ή όχι ακόμα;). Κι αν ψάξετε μπορεί να τον βρείτε λίγο φτηνότερα, ώστε με τα ρέστα να πάρετε το πανί με αυτόματο σύστημα τύλιξης και το ηχητικό σύστημα που θα είναι αντάξιο ενός τέτοιου προβολέα.

ired diafora what you can buy 03


4. Local Motors 3D-printed Strati (~$17.000)

Σίγουρα μπορείτε να αγοράσετε καινούριο αυτοκίνητο με λιγότερα (πολύ λιγότερα) από 17.000$, αλλά δε θα είναι το μοντέλο που σας προτείνουμε και που θα κάνει τους πάντες να σας κοιτούν με θαυμασμό και ζήλια. Γιατί το Local Motors 3D-printed Strati είναι ένα αυτοκίνητο εξ' ολοκλήρου κατασκευασμένο από 3D εκτυπωτή. Είναι πλήρους μεγέθους (κι όχι παιχνίδι), διθέσιο, ηλεκτρικό αυτοκίνητο που αποτελείται από λιγότερα από 50 εξαρτήματα. Φτάνει τα 75 χλμ τελική ταχύτητα και καλύπτει τα 90 περίπου χλμ με μια πλήρη φόρτιση και χρειάζεται μόνο 44 ώρες για να εκτυπωθεί. Φτάνει όσο και το χρυσό Apple Watch, αλλά το παλεύουν ώστε να μειωθεί το κόστος.

ired diafora what you can buy 04

5. BeamPro Robot ($16.000)

Θα μπορούσατε πάλι να έχετε τη δική σας "τηλε-παρουσία" (δηλαδή εξ' αποστάσεως) μέσω του BeamPro Robot για μόνο 16.000$. Αυτό φαίνεται πιο κουλ (όπως λένε κι οι νέοι) από ένα χρυσό ρολόι όσο καινοτόμο κι αν είναι. Βέβαια δε διαφέρει και πολύ από ένα iPad με πόδια μαζί με τα ροδάκια, αλλά πάλι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Το BeamPro είναι λοιπόν σχεδιασμένο για να μπορείτε να είστε στο γραφείο ... χωρίς να είστε στο γραφείο - καλό ε; Ή πάλι σας επιτρέπει να πάτε σε μία σύσκεψη δια του ρομποτικού αντιπροσώπου σας και μετά να κάνετε μια δραματική είσοδο ο ίδιος. Εν τω μεταξύ μπορείτε να συμμετέχετε ως ο ... ασώματος (όσοι διαβάζουν Αρκά κατάλαβαν). Με τα ρέστα παίρνετε ένα κανονικό iPad.

ired diafora what you can buy 05

6. Bionic Bopper Cars ($17.000)

Και φτάνουμε στο τελευταίο και πιο ακριβό γκάτζετ που μπορούμε να σπαταλήσουμε αυτά τα 17.000$ που μας περισσεύουν. Ένα ρομποτικό όχημα για μποξ όπου μπαίνετε μέσα κι όποιος τολμάει να σας κολλήσει, ας το κάνει. Έχει μηχανή αερίου της Honda ο χώρος το οδηγού είναι ένα ατσάλινο κλουβί και μπορεί να μεταφέρει άνετα μέχρι και 150 κιλά. Βέβαια η μέγιστη ταχύτητά του είναι περίπου 5 χιλιόμετρα την ώρα, αλλά είπαμε, δεν το παίρνετε για να τρέχετε. Μοιάζει με ένα από αυτά τα συγκρουόμενα του λούνα παρκ που όμως ρίχνει και φάπες και - αν είστε σε αγώνες - πρέπει να κολλήσετε στη γωνία τον αντίπαλο και να του βγάλετε (με τις μπουνιές σας) τον προφυλακτήρα. Είναι σαν μεγάλα συγκρουόμενα και μοιάζουν με... είναι εντελώς "κουλά" μάλλον θα πάρουμε το ρολόι στην τελική.

ired diafora what you can buy 06

Τελικά

Λοιπόν, αν έχετε 17.000$ για πέταμα, νομίζω ότι σας δώσαμε κάποιες ιδέες για το πώς θα τα χαλάσετε. Εμείς, εν τω μεταξύ, που δεν έχουμε ένα τέτοιο ποσόν, θα σκεφτούμε ακόμη κι αν θα πάρουμε το πιο απλό μοντέλο από τα Apple watch.

από Elichord

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status