Πώς θα είναι άραγε το επερχόμενο iOS 9; (video concepts)

Πώς θα είναι άραγε το επερχόμενο iOS 9; (video concepts)
ired.gr
Δείτε και πείτε μας πιο από τα χαρακτηριστικά των video επιθυμείτε να προστεθεί στο iOS 9;

Σχεδιαστές, προγραμματιστές, και φανατικοί της Apple συνεχώς αναρτούν ιδέες για το πως το λογισμικό του iPhone, θα πρέπει να είναι. Αυτό που βρήκαμε ενδιαφέρον στα παρακάτω video του Ralph Teodory, τα οποία ανακαλύψαμε στην ιστοσελίδα iPhoneMY, είναι πως ο φοιτητής και λάτρης της τεχνολογίας, φαντάζεται μερικά νέα χαρακτηριστικά τα οποία εστιάζουν στην ευχρηστία και στη καθημερινή χρήση, κι όχι μόνο καθαρά στην αισθητική.

Για παράδειγμα μία πρόταση που εμπεριέχεται στο video concept, είναι η προσθήκη ενός πλήκτρου στο μενού πολυδιεργασίας το οποίο να κλείνει αυτόματα όλες τις ανοιχτές εφαρμογές ταυτόχρονα, αντί να χρειάζεται να τις σύρετε για να τις απομακρύνετε ξεχωριστά.

ired iphone ios 9 concepts 01

Στις προτάσεις μπορείτε να συμπεριλάβετε και τη λειτουργία νυκτός, η οποία καθιστά ευκολότερη την ανάγνωση της οθόνης στο σκοτάδι, εξοικονομώντας ενέργεια. Πέραν των πρακτικών προσθηκών στα χαρακτηριστικά που προτείνει ο Ralph Teodory, έχουμε και αισθητικές προθήκες όπως η δυνατότητα επιλογής χρώματος στο Κέντρο ελέγχου, την οθόνη Κλειδώματος, καθώς και τις χρωματικές αποχρώσεις των πλήκτρων.

Ρυθμίσεις οπουδήποτε, είτε στο μενού πολυδιεργασιών, είτε σε ανοιχτές εφαρμογές. Σύρετε την οθόνη προς τα κάτω για έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Το νέο λειτουργικό concept εμπνευσμένο από το Apple Watch, δίνει τη δυνατότητα να παραθέσετε τις εφαρμογές σε πλέγμα και μάλιστα σε τρία επίπεδα.

Tο δεύτερο video concept, εστιάζεται στις ρυθμίσεις iCloud και στις δυνατότητα πληροφόρησης, στην περίπτωση που μία συσκευή μας είναι με χαμηλή στάθμη ενέργειας. Την πληροφόρηση αυτή μπορούμε να την έχουμε φυσικά και στο Apple Watch.

ired iphone ios 9 concepts 02

Mία λίστα με τις δραστηριότητες που έχουν προηγηθεί στη συσκευή σας, θα είναι διαθέσιμη, προκειμένου να γνωρίζετε εάν μία επαφή σας αποθηκεύτηκε στο iCloud, αν το iPad που έχετε αφήσει στο σπίτι έχει φορτιστεί ή ακόμη κι αν κάποιος άνοιξε τον υπολογιστή σας Mac, ενώ απουσιάζατε. Επιπλέον η προσθήκη ενός πλήκτρου το οποίο θα οδηγεί σε έναν οδηγό χρήσης για το iCloud κι όλες τις λειτουργίες του, εμφανίζεται στο concept.

Σας αφήνουμε να απολαύσετε τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. Εμείς μάλλον θα αναμένουμε να δούμε την πραγματική major αναβάθμιση του λειτουργικού iOS 9, στο Παγκόσμιο συνέδριο προγραμματιστών της Apple, τον ερχόμενο Ιούνιο. Φυσικά έως τότε θα δούμε δεκάδες διαφορετικές προτάσεις στο διαδίκτυο, σας αφήνουμε να απολαύσετε τα υπόλοιπα υποτιθέμενα χαρακτηριστικά που παρουσιάζονται στα video.

Βίντεο 1

Βίντεο 2

από DINFUN

Δείτε περισσότερα: