Quizdom: η πιο πετυχημένη ελληνική εφαρμογή

Quizdom: η πιο πετυχημένη ελληνική εφαρμογή
ired.gr

Παιχνίδι γνώσεων για ατέλειωτες αναμετρήσεις με τους φίλους σου

Πρόκειται για ένα ελληνικό social κουίζ που προκαλεί εθισμό! Έτσι εξηγείται η τεράστια απήχησή του σε 300.000 παίκτες από όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με τα rankings του App Store μάλιστα, αποτελεί την πιο επιτυχημένη ελληνική εφαρμογή για το 2014! Και όχι άδικα καθότι μας κρατάει ευχάριστη παρέα τις ώρες που έχουμε κενό και θέλουμε να ξεσκονίσουμε τις γνώσεις μας επί παντός επιστητού.

Είναι ένα application για smartphones και tablets που σου δίνει τη δυνατότητα να παίζεις Online παιχνίδι γνώσεων με φίλους αλλά και χρήστες από όλη την Ελλάδα (και όχι μόνο),να συνομιλείς μαζί τους μέσω chat αλλά και να συναγωνίζεσαι (ευγενώς) στο πεδίο των γνώσεων σε τομείς που εσύ επιλέγεις. Οι 16 κατηγορίες ερωτήσεων που έχει το Quizdom είναι οι εξής: Λέξεις, Celebrities, Σινεμά, Τέχνες, Πολιτική, Μουσική, Παιχνίδια, Θρησκεία, Ιστορία, Γεωγραφία, 20ος αιώνας, Αθλητικά, Business, Φαγητό, Υγεία και Επιστήμη

«Παιχνίδι μέχρι τελικής...γνώσης!»

quizdom 01

Ο τρόπος να παίζεις Quizdom είναι πολύ απλός: Απευθύνεις καταρχάς πρόσκληση σε κάποιον φίλο σου μέσω Facebook, Viber και WhatsApp ή επιλέγεις να αναμετρηθείς με έναν τυχαίο παίκτη. Κατόπιν επιλέγεις δύο κατηγορίες εσύ και δύο ο αντίπαλός σου και ξεκινάτε να απαντάτε εναλλάξ στις ερωτήσεις. Όποιος απαντήσει σωστά (και γρήγορα) στις περισσότερες από στις συνολικά 16 ερωτήσεις ανακηρύσσεται νικητής και κερδίζει πόντους με στόχο να ανέβει level στην γενική κατάταξη.

Πολύ ενδιαφέρον είναι πως οι ερωτήσεις ανανεώνονται τακτικά, είναι έξυπνες και «ψαγμένες». Ο κάθε χρήστης μπορεί να στείλει μάλιστα και δικές του ερωτήσεις για όποια κατηγορία επιθυμεί και να συνεισφέρει έτσι στο παιχνίδι. Σίγουρα είναι ο διαδραστικός χαρακτήρας της εφαρμογής είναι αυτός που προσθέτει πόντους στο Quizdom.

Την πετυχημένη εφαρμογή εμπνεύστηκαν 3 νέοι Έλληνες, ο Τριαντάφυλλος Ξυλούρης, ο Αλέξανδρος Αλμπάνης και ο Παντελής Μαυρομμάτης. Η ιδέα τους ξεκίνησε μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι και μέσα σε λίγους μήνες είδαν τους χρήστες-παίκτες να αυξάνονται κατά χιλιάδες.

από Persi

Δείτε περισσότερα: