Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο σύστημα προ-παραγγελίας μόνο για το Apple Watch

Νέο σύστημα προ-παραγγελίας μόνο για το Apple Watch
ired.gr

Το φτιάχνεις στο site και το δοκιμάζεις στο κατάστημα

Με το πιθανολογούμενο νέο σύστημα της Apple το οποίο θα ισχύσει μόνο για το Apple Watch, o χρήστης αποκτά τη δυνατότητα να ελέγξει και να αποφασίσει για την τελική εικόνα του ρολογιού όπως το επιθυμεί από το site της εταιρείας, πριν πραγματοποιήσει την αγορά του. Μάλιστα το ενδιαφέρον είναι πως υπάρχουν διαφορετικά είδη και χρώματα για το λουράκι καθώς και το περίβλημα, στοιχεία που εξατομικεύουν το ρολόι και το κάνουν ταιριαστό με την αισθητική του κατόχου του

Μέχρι στιγμής η Apple χρησιμοποιεί το σύστημα Personal Pickup για τις online αγορές. Ο χρήστης αγοράζει το iPhone του online του και κατόπιν πηγαίνει να το διαλέξει αυτοπροσώπως σε από ένα Apple Store.

Το σύστημα online προ-παραγγελίας που αναμένεται να ξεκινήσει στις 10 Απριλίου, επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει ανάμεσα στους διάφορους συνδυασμούς. Αφού καταλήξει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επισκεφθεί το κατάστημα της περιοχής του και να δοκιμάσει το Apple Watch έτσι όπως το διαμόρφωσε online, προτού το αγοράσει.

Ο μόνος περιορισμός που θέτει η Apple είναι ένα χρονικό πλαίσιο δύο εβδομάδων ανάμεσα στην παραγγελία και την δοκιμή στο κατάστημα.

order apple watch 01

Μέσα στην περίοδο αυτή ο καταναλωτής θα μπορεί να δοκιμάσει πολλές διαφορετικές επιλογές ρολογιών στο κατάστημα ανάλογα με τις ανάγκες και το γούστο του.

Στα φυσικά καταστήματα της Apple, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, θα υπάρξει ειδικός χώρος, διαμορφωμένος αποκλειστικά για δοκιμές σύμφωνα με τις προσωποποιημένες επιλογές του κάθε καταναλωτή.

Οι πωλητές Apple Watch θα έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα και θα θέτουν λεπτομερείς ερωτήσεις προκειμένου να βοηθήσουν τους αγοραστές να διαλέξουν το κατάλληλο γι' αυτούς Apple Watch με βάση τη χρήση που επιθυμούν να κάνουν.

Είναι άλλωστε τελείως διαφορετικό το σκεπτικό και η στρατηγική πωλήσεων που θα ακολουθήσει η εταιρεία για το προϊόν αυτό καθώς το Apple Watch, πέραν των τεχνολογικών δυνατοτήτων του δεν παύει να είναι ένα ρολόι. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν και κάποια ιδιαίτερα, αντικειμενικά κριτήρια για την επιλογή του, όπως το κατάλληλο μέγεθος και στυλ για παράδειγμα ανάλογα με τον καρπό του χρήστη.

από Persi

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status