Νέα τεχνολογία οθόνης Force touch αναμένεται να φέρουν τα επερχόμενα iPhones

Νέα τεχνολογία οθόνης Force touch αναμένεται να φέρουν τα επερχόμενα iPhones
ired.gr

Force touch αναμένουμε στα επερχόμενα iPhone σύμφωνα με τη WSJ

Nέες τεχνολογίες αναμένεται να φέρει η Apple στα επερχόμενα iPhone 6s και iPhone 6s Plus. Σύμφωνα με την Wall Street Journal και σε σημερινό της άρθρο που έχει αναρτήσει με νέα δεδομένα, το επόμενης γενιάς iPhone θα φέρει οθόνη αφής Force Touch. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στην συσκευή να αντιλαμβάνεται και να ξεχωρίζει την πίεση που εξασκεί ο χρήστης στην οθόνη κι ανάλογα να αντιδρά με συγκεκριμένες ενέργειες.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal και την ανάρτησή της, η οποία βασίζεται σε πηγές από προμηθευτές της εταιρείας Apple, τα επερχόμενα iPhone θα διαθέτουν επίσης οθόνες 4,7 ιντσών και 5,5 αντίστοιχα, χωρίς καμία σχεδιαστική αλλαγή στην εμφάνιση. Είναι όμως πιθανό να δούμε νέες χρωματικές επιλογές, καθώς συζητείται έντονα η προσθήκη μίας ροζ απόχρωσης στη γκάμα των grey, silver και gold επιλογών.

ired tech news force touch 01

Η κατασκευή των τμημάτων που θα απαρτίζουν τα νέα iPhone, αναμένεται να μπουν σε μαζική παραγωγή τον ερχόμενο Μάιο. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως η WSJ, διευκρινίζει πως πολλές φορές οι τεχνολογίες τις οποίες δοκιμάζει η Apple είναι πολύ πιθανό να μην καταλήξουν ποτέ στην αγορά. Το έχουμε δει αυτό στο παρελθόν.

Η σημερινή ανάρτηση της εφημερίδας έρχεται να υποστηρίξει τα έως τώρα δημοσιεύματα, σχετιζόμενα με την νέα τεχνoλoγία Force touch, και την εισαγωγή της στις συσκευές επόμενης γενιάς, iPhone. Σύμφωνα με πηγές που πρόσκεινται στην εφοδιαστική αλυσίδα της Apple, τον Ιανουάριο, είχαν αναφερθεί στη νέα τεχνολογία και τώρα μετά την εκδήλωση της Δευτέρας και τις ανακοινώσεις για την ενσωμάτωσή της, τόσο στο MacBook όσο και στο Apple Watch, είναι πιο πιθανό από ποτέ να προστεθεί και στα νέα iPhones.

Πέραν της τεχνολογίας αφής Force touch, τα επερχόμενα iPhones θα φιλοξενούν βελτιωμένους A9 επεξεργαστές, κι επιπλέον φήμες αναφέρουν για αναβαθμισμένη οπίσθια κάμερα, μεγαλύτερη ποσότητα μνήμης RAM, καθώς και βελτιωμένο Touch ID, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Τα νέα iPhone πρόκειται να κυκλοφορήσουν παραδοσιακά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα: