Ένα επεισόδιο «Modern Family» γυρισμένο εξ ολοκλήρου με συσκευές Apple

Ένα επεισόδιο «Modern Family» γυρισμένο εξ ολοκλήρου με συσκευές Apple
ired.gr

Guest star η Apple σε επεισόδιο του Modern Family

Κι αν εσείς χρησιμοποιείτε την κάμερα του ολοκαίνουριου σας iPhone 6 για να τραβάτε οικογενειακές φωτογραφίες και αναμνηστικά video, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ένα ολόκληρο επεισόδιο μιας από τις πιο επιτυχημένες σειρές της Αμερικής, γυρίστηκε αποκλειστικά με τις κάμερες των iPhone 6 και iPad Air 2.

Πρόκειται για το εξαιρετικό και αρκετά δημοφιλές στην Ελλάδα «Modern Family», το οποίο όχι μόνο γυρίστηκε με τις συσκευές της Apple αλλά προβλήθηκε και από την οθόνη ενός Mac Book. Η αρχική ιδέα ήταν οι ίδιοι οι ηθοποιοί να κρατούν τις συσκευές στο χέρι τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αλλά τελικά αποφασίστηκε ο κάμεραμαν να κρατά το κινητό και ο ηθοποιός το χέρι του κάμεραμαν. Αστείο; Πολύπλοκο; Πολύ κακό για το τίποτα;

ired modern fam 01

Το επεισόδιο με τίτλο «Connection Lost» προβλήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου και ενθουσίασε κοινό και κριτικούς. Δεν είναι η πρώτη φορά που η βραβευμένη με Emmy σειρά, προβάλλει την Apple και τα προϊόντα της. Όμως αυτή τη φορά, οι αναφορές ήταν πολλές: FaceTime, Messages, iPhoto, Reminders, iTunes, iCloud, Safari ήταν ορισμένες από τις εφαρμογές που έπαιξαν τον δικό τους «ρόλο» στο επεισόδιο. Αλλά και apps που δεν ανήκουν στην Apple, όπως το Facebook, το Instagram και το Google έκαναν την εμφάνισή τους.

Για την ιστορία, στο ξεκαρδιστικό επεισόδιο, η Κλαιρ Ντάνφι, μετά από έναν καυγά με την κόρη της, χρησιμοποιώντας όση τεχνολογία της προσφέρει η Apple και όχι μόνο, προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, ώστε να εντοπίσει τα ίχνη της εξαφανισμένης κόρης της.

Κι αν στο Modern Family πρωταγωνιστεί ο Ed O' Neil (γνωστός από το «Married with Children»), με παρόμοιο format είχε γυριστεί και μια παλιά σειρά με πρωταγωνίστρια την Liza Kudrow (γνωστή από τη σειρά «Friends»), το Web Therapy.

από mirelen

Δείτε περισσότερα: