Γκρίνια και κριτική για το supermodel που τρέχει με το Apple Watch

Γκρίνια και κριτική για το supermodel που τρέχει με το Apple Watch
ired.gr

Εσάς τι εντύπωση σας άφησε η παρουσία της Christy Turlington Burns στο event της Apple;

Αν η συνολική παρουσίαση του Apple Watch άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στους fan της Apple, η εμφάνιση του πάλαι ποτέ επιτυχημένου μοντέλου Christy Turlington Burns στη σκηνή του Spring Forward δέχτηκε ειρωνικές κριτικές από κοινό και ειδικούς.

Η απαστράπτουσα Christy, στο πλευρό του Tim Cook, αποκάλυψε ότι ήταν η πρώτη που χρησιμοποίησε το Apple Watch, στον πρόσφατο ημιμαραθώνιο στην Τανζανία, ενώ παράλληλα προέβαλε το έργο της δικής της φιλανθρωπικής οργάνωσης Every Mother Counts (EMC).

ired apple model 02

Μεταξύ άλλων, μίλησε ενθουσιασμένη για το Apple Watch και το πόσο καλή παρέα ήταν στο τρέξιμο, ενημερώνοντας την για το πότε συμπληρώνει ένα μίλι, πότε κάνει καλύτερο χρόνο ή τρέχει μεγαλύτερη απόσταση από την προηγούμενη φορά.

Σε ένα βίντεο που προβλήθηκε το μοντέλο ανέφερε μεταξύ άλλων πως η υγεία και η καλή φυσική κατάσταση ήταν πάντα μέρος της ζωής της, ως παιδί, ως ενήλικας και τώρα ως μητέρα. Το βίντεο αυτό είναι προάγγελος μια σειράς κλιπ που θα ανεβαίνουν στο site της Apple και θα παρουσιάζουν την προετοιμασία της Christy Turlington με το Apple Watch μέχρι το μεγάλο μαραθώνιο του Λονδίνου, τον Απρίλιο. Στα κείμενα που έχουν ήδη αναρτηθεί σε μορφή ημερολογίου, η αθλήτρια, πλέον, Christy αναφέρεται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Apple Watch αλλά και τα διαφορετικά λουράκια που αλλάζει ανάλογα με τη διάθεσή της.

ired apple model 01

Φυσικά, τα σχόλια για την εμφάνισή της στο λανσάρισμα του νέου ρολογιού της Apple ήταν ποικίλα. Πολλά site σχολίασαν με καυστικό τρόπο το θέμα γιατί θεώρησαν ότι η επιλογή του προσώπου ήταν εντελώς άστοχη. Κάποιοι αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι η πρώτη γυναικεία παρουσία σε mega event της Apple, ίσως θα έπρεπε να είναι κάποια πιο προσιτή και καθημερινή φιγούρα αντί του πασίγνωστου supermodel.

Το «κακό» χιούμορ επί σκηνής και η συνολική της παρουσία ως μέσο προβολής του Apple Watch χαρακτηρίστηκε από ειδικούς ως «ντροπιαστική», ενώ το παγκόσμιου ενδιαφέροντος χρηματιστηριακό site Zero Hedge ισχυρίστηκε ότι η παρουσία του μοντέλου στο event κόστισε 17 εκατ. δολάρια στην Apple, επειδή την ώρα της εμφάνισής της οι μετοχές της καλιφορνέζικης εταιρείας έπεσαν.

από mirelen

Σχόλιο από jericho: Εάν η Apple αποφασίσει να καθιερώσει την παρουσία επιτυχημένων προσώπων από τον χώρο της Μόδας, δεν είναι περίεργο να δούμε στην σκηνή μελλοντικών τεχνολογικών Events και άλλα αγαπημένα κορυφαία μοντέλα.

ired apple model 03

Δείτε περισσότερα: