Λάβετε γρήγορα οδηγίες κατεύθυνσης προς μία επαφή σας

Λάβετε γρήγορα οδηγίες κατεύθυνσης προς μία επαφή σας
ired.gr

Πόσο γρήγορα μπορείτε να λάβετε οδηγίες κατεύθυνσης για μία επαφή σας;

Η εφαρμογή χαρτών, σας επιτρέπει να βρίσκετε την τοποθεσία σας, να πλοηγείστε βήμα προς βήμα και να παρατηρείτε την κίνηση μέσα από πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο. Είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιήσετε τους χάρτες της Apple κι εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε αυτό.

Για να ξεκινήσετε με την εφαρμογή, αναζητήστε μία τοποθεσία κι αν επιθυμείτε να δείτε τη γρήγορη διαδρομή πατήστε το εικονίδιο του αυτοκινήτου ή πατήστε το βελάκι για περισσότερες λεπτομέρειες για μία συγκεκριμένη τοποθεσία. Η εφαρμογή είναι ικανή να παρέχει πληροφορίες επαφών, κριτικές πελατών και φωτογραφίες για μία τοποθεσία, όταν αυτές οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες.

Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε την πλοήγηση βήμα προς βήμα, όπου αυτή είναι διαθέσιμη, η τοποθεσία εκκίνησης, θα πρέπει να είναι η τρέχουσα τοποθεσία σας. Καθ' οδόν για το σημείο προορισμού σας, η εφαρμογή Χάρτες σας κατευθύνει με φωνητικές εντολές κι αν η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη, τότε θα σας παρέχει οδηγίες στην οθόνη, σύμφωνα με τη διαδρομή, χωρίς ανακοινώσεις. Εάν επιθυμείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες της διαδρομής μπορείτε να το πράξετε, πατώντας "Σύνοψη" στην επάνω δεξιά γωνία.

Παρότι μπορείτε να αναζητήσετε μία τοποθεσία, προκειμένου να λάβετε κατευθυντήριες οδηγίες, εάν έχετε αποθηκεύσει μία διεύθυνση επαγγελματικής ή προσωπικής φύσεως, στις επαφές σας, μπορείτε με λίγα κλικ να λάβετε οδηγίες προς αυτή. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποχωρήσετε από την εφαρμογή και δεν υπάρχει η ανάγκη αναζήτησης. Εφ' όσον έχετε το όνομα της οδού, τον αριθμό και την πόλη, αποθηκευμένα στο iPhone ή στο iPad σας, η εφαρμογή Χάρτες, θα σας οδηγήσουν εκεί άμεσα.

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »