Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Είστε αγανακτισμένοι για την έκδοση Apple Watch Edition; τότε ανήκετε στους πτωχούς

Είστε αγανακτισμένοι για την έκδοση Apple Watch Edition; τότε ανήκετε στους πτωχούς
ired.gr

Μη διαμαρτύρεστε, η Apple Watch Edition 18 καρατίων δεν μας αφορά.

H κορυφαία έκδοση Apple Watch Edition είναι μία υπέροχη 18 καρατίων χρυσή έκδοση, με επιλογές yellow or rose χρυσού, την οποία κατασκεύασαν οι εξαιρετικοί μεταλλουργοί της Apple με διπλάσια αντοχή. H οθόνη προστατεύεται από γυαλισμένο κρύσταλλο ζαφείρι. Εάν προσθέσετε και το Modern Buckle band, είτε το έντονο κόκκινο είτε το ροζ-γκρι, το κόστος του αγγίζει τα 17000 δολάρια.

Από εχθές έχει παρατηρηθεί μία έντονη κινητικότητα και πολλοί άνθρωποι διερρήγνυαν τα ιμάτια τους στο διαδίκτυο, για την τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης - εννοείται από "πτωχούς" - που δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα τέτοιο, εξαιρετικό από όλες τις απόψεις ρολόι. Εάν ανήκετε σε αυτή τη μερίδα ανθρώπων, παρακαλώ να σταματήσετε αμέσως να κλαψουρίζετε. Δεν είναι σωστό.

ired tech news apple watch edition 01

Φανερώνει οργή που δεν μπορείτε να αποκτήσετε ένα τέτοιο ρολόι. Εδώ υπάρχει το εξής γεγονός. Μάλλον δεν ανήκετε στον καταναλωτή-στόχο της Apple, για τη Watch Edition έκδοση. Ενδεχομένως να μην είναι ούτε η περιοχή σας, μεταξύ της αγοράς-στόχου της εταιρείας.

Θα πρέπει να σταματήσετε να διαμαρτύρεστε όσοι διαμαρτύρεστε, και να αποδεχθείτε το γεγονός πως δεν ανήκετε μεταξύ των προνομιούχων, σύμφωνα με την εργασία σας, ώστε να συμμετέχετε στους ανθρώπους που στοχεύει η Apple. Mη ξεχνάτε όμως πως η Apple σας έχει σκεφθεί έτσι κι αλλιώς, καθώς μπορείτε να αποκτήσετε ένα Αpple Watch της σειράς από μόλις από 349 δολάρια.

εired tech news apple watch edition 02

Να θυμίσουμε πως το ρολόι Piaget Gouverneur στη λιανική τιμή του, κοστίζει 51.500 δολάρια. Υπάρχουν κι άλλα ακριβά αξεσουάρ τα οποία το κόστος τους, κόβει την ανάσα, όπως τα μανικετόκουμπα Piaget Altiplano, τα οποία συνδυάζονται εξαιρετικά με το όμορφο ρολόι Gouverneur και κοστίζουν μόνο 4.400 δολάρια. Το ξέρω πως εντυπωσιαστήκατε. Η εταιρεία Piaget δεν προσφέρει οικονομικότερες εκδόσεις για τον απλό λαό, για παράδειγμα αλουμινένια με κόστος 349 δολάρια, αλλά κανείς δεν αναφέρεται στο διαδίκτυο.

Οι περισσότεροι από τους υποψήφιους πελάτες που θα αγοράσουν τις εκδόσεις των 17.000 δολάριων, τους φαίνονται ως δεκαεπτά σεντ σε αυτούς. Είναι άλλο επίπεδο ανθρώπων και πιστέψτε με μαζεύονται αρκετοί ανά τον κόσμο. Η Apple είναι μία εταιρεία πολυτελείας. Αυτά τα πανέμορφα 18 καρατίων χρυσά ωρολόγια Edition, θα αρχίσουν να εμφανίζονται στους καρπούς των celebrities, σε διάσημους αθλητές και CEO της βιομηχανίας, πολύ σύντομα από την έναρξη διάθεσης.

ired tech news apple watch edition 03

Οι ενέργειες αυτών θα επηρεάσουν και τον υπόλοιπο κόσμο να αποκτήσει μία έντονη επιθυμία για το Apple Watch. Κι εδώ υποκλινόμαστε στην Apple και διακρίνουμε τη διαφορά της, συγκριτικά με των 51.500 δολαρίων ρολόι της Piaget. Στη πραγματικότητα θα μπορούν να απολαύσουν την ίδια εμπειρία ακόμη και οι χρήστες της Sport έκδοσης. Εντάξει θα είναι από αλουμίνιο ή ατσάλι. αλλά δεν νομίζω να πειράζει ιδιαίτερα.

Είναι τόσο κακό; Το θέμα είναι πως η συσκευή θα απογειωθεί και αυτό είναι το ζητούμενο της Apple. Γι' αυτό θα παρακαλούσα να σταματήσετε να κάνετε παράπονα. Σταματήστε να ανησυχείτε για το Apple Watch Edition, που προφανώς οι περισσότεροι από εσάς δεν αντέχετε οικονομικά να το αποκτήσετε. Μπορείτε να ασχολείστε με το iPhone το οποίο είναι προσιτό και απομακρύνετε από το μυαλό σας το Apple Watch Edition, είναι ασύλληπτο για το δικό σας μυαλό. Τουλάχιστον, Τάδε έφη ο Steve Jack (Συγγραφέας).

από DINFUN

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status