Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι πιο περίεργες εφαρμογές για iPhone #3

Οι πιο περίεργες εφαρμογές για iPhone #3
ired.gr

Αυτό είναι τι τρίτο μέρος της συλλογής με τις πιο περίεργες εφαρμογές για iPhone!

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε τις πιο περίεργες εφαρμογές για iPhone θα σας φανούν χρήσιμα τα σύντομα review των παρακάτω εφαρμογών!

Δείτε τις υπόλοιπες περίεργες εφαρμογές:

30 second life

ired iphone strange apps 3 01

Ζήστε ολόκληρη τη ζωή σας σε 30 δευτερόλεπτα. Σε κάθε στιγμή, οι αποφάσεις και οι επιλογές σας καθορίζουν προς τα πού θα οδηγηθεί η ζωή σας. Ξεκινήστε σαν υπάλληλος ή σαν ληστής. Με σκληρή δουλειά μπορεί να προοδεύσετε. Μπορεί να βρείτε το δρόμο για να γίνετε μεγιστάνας; Ή ρομπότ; Ή μοναχός; ή ακόμη και Μεσσίας; Γιατί είναι πολύ λίγο να ζήσετε μόνο μια φορά.

ired iphone strange apps 3 02

Punch a Hipster

ired iphone strange apps 3 03

Ξεσπάστε την οργή σας με το να γρονθοκοπείτε εικόνες από κόμικς. Με το χτύπημα εμφανίζονται οι γνωστές λέξεις BAM-POW-OOF όπως στα κόμικς. Αυθεντική εικονογράφηση, ηχητικά εφέ και απλότητα συγχρόνως, κάνουν αυτό το περίεργο παιχνίδι διασκεδαστικό και εθιστικό. Μπορείτε να ανεβάσετε και τις δικές σας εικόνες, από τη βιβλιοθήκη σας. Μπορείτε ακόμη να συναγωνιστείτε με τους φίλους σας και να μοιραστείτε το σκορ με άλλους.

ired iphone strange apps 3 04

EMF Meter

ired iphone strange apps 3 05

Μετατρέψτε το iPhone σας σε ένα μετρητή ηλεκτρομαγνητικού πεδίου. Με την εκμετάλλευση της ιδιότητας της μαγνητικής πυξίδας μπορείτε να μετρήσετε τα δεδομένα των μαγνητικών πεδίων γύρω σας σε μια ψηφιακή απεικόνιση. Καταγράψτε τα ευρήματά σας και στείλτε τα σε email μέσα από την εφαρμογή. Επιστήμονες, Δάσκαλοι, Μαθητές κλπ, χρησιμοποιούν τέτοιους μετρητές για την εύρεση μαγνητικών πεδίων. Αποκτήστε το δικό σας.

ired iphone strange apps 3 06

Carrr Matey

ired iphone strange apps 3 07

Μια διασκεδαστική εφαρμογή που μας βοηθάει να βρούμε το αυτοκίνητό μας , πού το έχουμε παρκάρει, να αποφύγουμε κλήσεις, ή ακόμη να βρούμε οτιδήποτε άλλο έχουμε καταγράψει ότι έχουμε αφήσει σε κάποιο σημείο. Έχει τη μορφή πειρατικού με εσάς τον καπετάνιο και το αυτοκίνητο να είναι το πλοίο σας που ψάχνετε να βρείτε με τη βοήθεια μιας μαγικής πυξίδας. Σώζετε οποιαδήποτε θέση, λαμβάνετε οδηγίες μέσω πυξίδας και χάρτη, ορίζετε χρονόμετρο παρκαρίσματος, μοιράζεστε τη θέση με φίλους σας. Αχόι κάπτεν.

ired iphone strange apps 3 08

 


Cry Translator

ired iphone strange apps 3 09

Το Cry Translator κάνει το έργο του γονιού ευκολότερο. Ακούει το κλάμα του μωρού σας και το μεταφράζει. Θέλει φαΐ, χάδια, ρέψιμο, να παίξει και δεν ξέρετε τι απ' όλα; Με το Cry Translator μπορείτε πια να βρείτε τι θέλει. Θα ακούσει το μωρό σας και θα μεταφράσει το κλάμα του, ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά είδη που σημαίνουν κάτι διαφορετικό και θα σας πει τι θέλει το μωρό σας. Η επιτυχία του φτάνει το 96% σύμφωνα με έρευνες που έγιναν σε παιδιατρικό νοσοκομείο. Τώρα πια το μωρό σας μιλάει τη γλώσσα σας.

ired iphone strange apps 3 10

Melon Meter

ired iphone strange apps 3 11

Μια θερινή εφαρμογή, το Καρπουζόμετρο (Melon Meter), θα σας βοηθήσει στην επιλογή σωστών καρπουζιών ώστε να μη σας κοροϊδεύουν πια στη λαϊκή. Επειδή τα περισσότερα καρπούζια που αγοράζουμε είναι είτε πολύ ώριμα, είτε άγουρα, το Καρπουζόμετρο σας βοηθάει να εξοικονομήσετε χρήματα δείχνοντάς σας τα καρπούζια που είναι ώριμα και καλά για αγορά. Εσείς απλά χτυπήστε το καρπούζι με τον αντίχειρά σας δίπλα στο τηλέφωνό σας και το Καρπουζόμετρο θα αναλάβει τα υπόλοιπα και θα σας ενημερώσει αν το καρπούζι είναι "ώριμον προς βρώσιν" ή απλώς κολοκύθα. Καλή όρεξη.

ired iphone strange apps 3 12

iLickit-Crazy Lick Game

ired iphone strange apps 3 13

Το πρώτο παιχνίδι γλειψίματος στο iPhone είναι γεγονός. Ένα παιχνίδι που παίζετε με τη γλώσσα σας. Τώρα μπορείτε να εξασκηθείτε στο γλείψιμο. Γίνετε κύριος της γλώσσα σας. Το επίσημο παιχνίδι της Ένωσης Γλώσσα Κουνγκ Φου. Ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε κιλά. Μια μοναδική εφαρμογή, ένα εντελώς νέο συναίσθημα που δε θα πιστέψετε ότι είναι αλήθεια. Δοκιμάστε μόνοι σας και καλό γλείψιμο.

ired iphone strange apps 3 14

iBeer

ired iphone strange apps 3 15

Πιείτε μπίρα με το iPhone σας. Αυτό το αστείο οπτικό κόλπο το έχουν κατεβάσει πάνω από 90 εκατομμύρια χρήστες. Περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά είδη μπύρας, αχνιστού καφέ και αποσμητικού για το στόμα. Ακόμη έχει, γάλα, σόδα, κρασί, νερό, σαμπάνια, βότκα κλπ, που πωλούνται ξεχωριστά. Χρησιμοποιείστε τις φωτογραφίες σας ως υπόβαθρο ή αυτές που παρέχει η εφαρμογή. Μοιραστείτε με άλλους αυτό που πίνετε, συζητείστε ή μοιραστείτε φωτογραφίες.

ired iphone strange apps 3 16

Cleartune – Chromatic Tuner

ired iphone strange apps 3 17

Το Cleartune – Chromatic Tuner είναι, όπως λέει και το όνομά του, ένα χρωματικό κουρδιστήρι μουσικών οργάνων. Θα σας βοηθήσει να κουρδίσετε το όργανό σας με μεγάλη ακρίβεια χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο του iPhone ή χρησιμοποιώντας ένα εξωτερικό μικρόφωνο που θα συνδέσετε σε αυτό. Έχει ένα πολύ εύχρηστο interface που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε εύκολα όποια νότα θέλετε και μαζί έχει ένα μετρητή μεγάλης ακρίβειας για να βοηθήσει να κουρδίσετε το όργανό σας όσο καλύτερα γίνεται. Περιλαμβάνει πολλές δυνατότητες ρύθμισης όπως transposition, notation, adjustable cal-ibration κλπ.

ired iphone strange apps 3 18

από Elichord

Δείτε τις υπόλοιπες περίεργες εφαρμογές:

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status