Οι πιο περίεργες εφαρμογές για iPhone #3

Οι πιο περίεργες εφαρμογές για iPhone #3
ired.gr

Αυτό είναι τι τρίτο μέρος της συλλογής με τις πιο περίεργες εφαρμογές για iPhone!

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε τις πιο περίεργες εφαρμογές για iPhone θα σας φανούν χρήσιμα τα σύντομα review των παρακάτω εφαρμογών!

Δείτε τις υπόλοιπες περίεργες εφαρμογές:

30 second life

ired iphone strange apps 3 01

Ζήστε ολόκληρη τη ζωή σας σε 30 δευτερόλεπτα. Σε κάθε στιγμή, οι αποφάσεις και οι επιλογές σας καθορίζουν προς τα πού θα οδηγηθεί η ζωή σας. Ξεκινήστε σαν υπάλληλος ή σαν ληστής. Με σκληρή δουλειά μπορεί να προοδεύσετε. Μπορεί να βρείτε το δρόμο για να γίνετε μεγιστάνας; Ή ρομπότ; Ή μοναχός; ή ακόμη και Μεσσίας; Γιατί είναι πολύ λίγο να ζήσετε μόνο μια φορά.

ired iphone strange apps 3 02

Punch a Hipster

ired iphone strange apps 3 03

Ξεσπάστε την οργή σας με το να γρονθοκοπείτε εικόνες από κόμικς. Με το χτύπημα εμφανίζονται οι γνωστές λέξεις BAM-POW-OOF όπως στα κόμικς. Αυθεντική εικονογράφηση, ηχητικά εφέ και απλότητα συγχρόνως, κάνουν αυτό το περίεργο παιχνίδι διασκεδαστικό και εθιστικό. Μπορείτε να ανεβάσετε και τις δικές σας εικόνες, από τη βιβλιοθήκη σας. Μπορείτε ακόμη να συναγωνιστείτε με τους φίλους σας και να μοιραστείτε το σκορ με άλλους.

ired iphone strange apps 3 04

EMF Meter

ired iphone strange apps 3 05

Μετατρέψτε το iPhone σας σε ένα μετρητή ηλεκτρομαγνητικού πεδίου. Με την εκμετάλλευση της ιδιότητας της μαγνητικής πυξίδας μπορείτε να μετρήσετε τα δεδομένα των μαγνητικών πεδίων γύρω σας σε μια ψηφιακή απεικόνιση. Καταγράψτε τα ευρήματά σας και στείλτε τα σε email μέσα από την εφαρμογή. Επιστήμονες, Δάσκαλοι, Μαθητές κλπ, χρησιμοποιούν τέτοιους μετρητές για την εύρεση μαγνητικών πεδίων. Αποκτήστε το δικό σας.

ired iphone strange apps 3 06

Carrr Matey

ired iphone strange apps 3 07

Μια διασκεδαστική εφαρμογή που μας βοηθάει να βρούμε το αυτοκίνητό μας , πού το έχουμε παρκάρει, να αποφύγουμε κλήσεις, ή ακόμη να βρούμε οτιδήποτε άλλο έχουμε καταγράψει ότι έχουμε αφήσει σε κάποιο σημείο. Έχει τη μορφή πειρατικού με εσάς τον καπετάνιο και το αυτοκίνητο να είναι το πλοίο σας που ψάχνετε να βρείτε με τη βοήθεια μιας μαγικής πυξίδας. Σώζετε οποιαδήποτε θέση, λαμβάνετε οδηγίες μέσω πυξίδας και χάρτη, ορίζετε χρονόμετρο παρκαρίσματος, μοιράζεστε τη θέση με φίλους σας. Αχόι κάπτεν.

ired iphone strange apps 3 08