Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσημη παρουσίαση του Apple Watch με ημερομηνία διάθεσης 24 Απριλίου

Επίσημη παρουσίαση του Apple Watch με ημερομηνία διάθεσης 24 Απριλίου
ired.gr

Apple Watch: Τιμές, αυτονομία, ημερομηνία διάθεσης και όλες οι λεπτομέρειες της παρουσίασης.

To APPLE WATCH, η wearable συσκευή της Apple, την γνωρίζουμε ήδη από την πρώτη ανακοίνωση, τον Σεπτέμβριο του 2014. Σήμερα παρότι ειπώθηκαν πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, την ημερομηνία προ-παραγγελιών και άλλων λεπτομερειών, δεν μπορούμε να πούμε πως ενθουσιαστήκαμε.

ired apple watch event 01

Όμως επιβάλλεται να αναφέρουμε όλες τις πληροφορίες που δόθηκαν στην εκδήλωση με τίτλο "Spring Forward" για το Apple Watch, κι εσείς να διαμορφώσετε τη δική σας γνώμη.

Θα ξεκινήσουμε με την κοστολόγηση των διαφόρων εκδόσεων αν και στην πρώτη παρουσίαση είχε αναφερθεί ήδη πως οι τιμές θα ξεκινούν από τα $349 ή $399, εξαρτώμενες από το μέγεθος που θα επιλέξετε. (38mm - 42 mm).

H μεσαία έκδοση θα ξεκινά από τα 549 δολάρια, φθάνοντας τα $1049 ανάλογα με τη σχεδιαστική προτίμηση (πολλές παραλλαγές διαθέσιμες). Μη ξεχνάμε πως για τη μεγαλύτερη έκδοση των 42 mm θα πρέπει να δώσετε κάτι τις, παραπάνω. Για λίγους κι εκλεκτούς η Apple θα διαθέσει και μία έκδοση edition από χρυσό, όπου το κόστος του θα ξεκινά από τα 10.000 δολάρια (ναι καλά διαβάσατε) και φθάνοντας στα 17.000 δολάρια, αναλόγως τη σχεδιαστική σας επιλογή.

ired apple watch event 02

Εάν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες με τις διαφορές των τριών εκδόσεων, η αρχική έκδοση Sport φέρει ελαφρύ ανοδιωμένο αλουμίνιο σε αποχρώσεις γκρι και ασημί, με κάλυμμα Ion-X Glass και σπορ λουράκι σε 5 εντυπωσιακά χρώματα, ενώ η μεσαία έκδοση είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι με κάλυμμα από κρυσταλλική αλουμίνα (ζαφείρι) με επιλογές μεταξύ δερμάτινων και σπορ λουριών. Η premium έκδοση θα αποτελείται από κίτρινο η rose χρυσό 18 καρατίων, με πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης κάνοντάς τη απολύτως προσωπική.

ired apple watch event 03

Το Apple Watch μας δείχνει και την ώρα και μάλιστα με εξαιρετική ακρίβεια, όπως αναφέρθηκε στην εκδήλωση. Πολλά θέματα είναι διαθέσιμα από αναλογικούς χρονογράφους μέχρι κινούμενα σχέδια να παριστάνουν τους δείκτες. Επιπλέον το ρολόι εμφανίζει και άλλα στοιχεία όπως τον καιρό, την ανατολή και δύση του ηλίου, ημερολόγια, υπομνήσεις, και πολλές γνωστοποιήσεις. Μπορείτε να ελέγξετε τη μουσική σας στο iPhone ή στo iTunes.

ired apple watch event 04

To digital crown το περιστροφικό πλήκτρο της συσκευής, σας επιτρέπει να μετακινήστε μεταξύ των menu, να μεγεθύνετε, να περιηγείστε στα μενού, και να κάνετε πολλές άλλες λειτουργίες χωρίς να εμποδίζει το δάχτυλό σας τη θέαση στην οθόνη. Η οθόνη αφής είναι τεχνολογίας Force Touch, retina display και μπορεί να αντιληφθεί μεταξύ ενός παρατεταμένου ή σύντομου αγγίγματος, ενώ η Taptic Engine που διαθέτει σας παρέχει μέσω one-time παλμού, ειδοποίηση για ένα εισερχόμενο μήνυμα η γνωστοποίηση.

Η πονεμένη ιστορία από την πρώτη εμφάνιση της συσκευής, είναι η αυτονομία, καθώς φήμες έκαναν λόγο για λιγότερη από 24 ώρες παραμονή στον καρπό του χρήστη χωρίς φόρτιση. Ο Tim Cook μίλησε για 18 ώρες "κανονικής χρήσης" αποκλείοντας την ανάγκη φόρτισης κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μη ξεχνάμε πως η φόρτιση γίνεται μαγνητικά, διευκολύνοντας, ακόμη περισσότερο το χρήστη.

ired apple watch event 05

Μερικές από τις υπηρεσίες του Apple Watch, είναι η αποστολή μηνυμάτων, η απάντηση ή η απόρριψη σε εισερχόμενες κλήσεις στη συσκευή σας iPhone, η ανάγνωση μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, και οι πληροφορίες της ημερήσιας δραστηριότητας, μέσω τις εφαρμογής Activity. Δεν εξαιρούνται από την συμπερίληψη των δυνατοτήτων, εφαρμογές όπως Instagram, Shazam, Wechat και πολλές άλλες. Η υπηρεσία Apple Pay, που σε μας ακόμη δεν είναι διαθέσιμη, φιλοξενείται και στο Apple Watch.

Οι συσκευές με τις οποίες μπορεί να συνδεθεί η wearable συσκευή της Apple, πέραν των τελευταίων, iPhone 6 και iPhone 6 Plus, θα είναι το iPhone 5, iPhone 5c και iPhone 5s με λειτουργικό iOS 8.2 ή νεότερο.

Οι χώρες που θα το υποδεχθούν πρώτες είναι κατά σειρά Αυστραλία, Καναδάς, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ - Κονγκ, Ιαπωνία, Ηνωμένο Βασίλειο και φυσικά Ηνωμένες Πολιτείες. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη για να έρθετε μία πρώτη επαφή μαζί της από τις 10 Απριλίου, στα καταστήματα της Apple και παράλληλα να την προ-παραγγείλετε. Οι πρώτες αποστολές θα ξεκινήσουν στις 24 Απριλίου, όπου η συσκευή θα διατίθεται επίσημα και από τα καταστήματα.

Σας παραθέτουμε και την πρώτη διαφήμιση που ανάρτησε η Apple στο κανάλι της στο You Tube.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status