Η μεταφορά ταινιών για παρακολούθηση στο iPad έχει γίνει εύκολη υπόθεση

Η μεταφορά ταινιών για παρακολούθηση στο iPad έχει γίνει εύκολη υπόθεση
ired.gr

Πόσο εύκολη είναι η μεταφορά ταινιών στο iPad;

Ένα από τα προτερήματα της συσκευής iPad είναι η άνετη θέαση, η οποία οφείλεται στη μεγάλη και ευκρινή οθόνη του. Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ταινίες ακόμη και χωρίς την ανάγκη πρόσθετων εφαρμογών, καθώς η προ-εγκατεστημένη εφαρμογή video, είναι επαρκής για μία σειρά από διάφορες μορφές αρχείων μεταξύ αυτών και MP4, m4v, και mov.

Εάν οι ταινίες που έχετε αποθηκεύσει στο υπολογιστή σας ανήκει σε μια από τις συμβατές μορφές και θέλετε να τις μεταφέρετε στη συσκευή σας iPad προκειμένου να τις παρακολουθήσετε εν κινήσει, θα πρέπει να ακολουθήσετε μία απλή διαδικασία. Είναι πιθανόν νέοι χρήστες της συσκευής να μην είναι εξοικειωμένοι, με τη μεταφορά αρχείων.

Να διευκρινίσουμε πριν αναλύσουμε τη διαδικασία, πως αν η ταινία που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε, προσφέρεται μέσω υπηρεσιών streaming, (υπηρεσίες συνεχούς ροής), όπως της Apple, Netflix, Amazon ή ακόμη και You Tube, θα σας προτείναμε να την παρακολουθήσετε μέσω αυτής της οδού. Ο λόγος είναι πως μία ταινία σε ικανοποιητική ανάλυση, καταλαμβάνει αρκετό αποθηκευτικό χώρο.

Εάν όμως θέλετε να ταξιδέψετε και δεν επιθυμείτε να καταναλώσετε τα πολύτιμα δεδομένα σας κινητού δικτύου - Περισσότερα για τη μείωση κατανάλωσης των δεδομένων κινητού δικτύου εδώ - ή η ταινία δεν είναι διαθέσιμη μέσω των live streaming υπηρεσιών, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε για να προβληθεί, να αποθηκευτεί στη συσκευή σας.

Aς δούμε τι θα χρειαστούμε:

  • Φυσικά μία συσκευή iPad
  • Έναν υπολογιστή Mac ή PC με εγκατεστημένη την εφαρμογή iTunes
  • Συμβατή μορφή αρχείου ταινιών όπως: MP4, m4v, mov.
  • Καλώδιο φόρτισης USB
  • Ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο.

Σημείωση: Το καλώδιο φόρτισης πλέον είναι προαιρετικό καθώς ο συγχρονισμός φωτογραφιών και videο, μπορεί να γίνει ασύρματα εντός δικτύου Wi-Fi, με ένα υπολογιστή, όμως η ταχύτητα μεταφοράς, διαφέρει αισθητά εάν η μεταφορά γίνει ενσύρματα.

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »