Οι πιο περίεργες εφαρμογές για iPhone #1

Οι πιο περίεργες εφαρμογές για iPhone #1
ired.gr

Εντοπίσαμε τις πιο περίεργες εφαρμογές που υπάρχουν διαθέσιμες στο App Store

Πλέον στο App Store υπάρχει εφαρμογή για κάθε πιθανό ή απίθανο θέμα! Βρήκαμε μερικές εφαρμογές που μας έκαναν να απορήσουμε.

Fake-excuse - Ψεύτικες δικαιολογίες

ired iphone most strange aplications 01

DOWNLOAD

Πόσες φορές σας έχει τύχει να θέλετε να αποφύγετε μία άβολη κατάσταση και να μην έχετε μία έτοιμη δικαιολογία. Με το Fake-Excuse, τώρα έχετε στην διάθεση σας μία ολοκληρωμένη λίστα με τις πιο απίθανες δικαιολογίες, όπως:

  • Επίθεση από μέλισσες
  • Κλαίει το μωρό
  • Ηλεκτρική σκούπα
  • Πλησιάζουν λύκοι
  • Έσπασε ο σωλήνας - τρέχουν νερά κ.ά.

Τέλος, μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε έτοιμες τις δικές σας δικαιολογίες ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις συνήθειες σας.

Cookie Clicker – Μπισκοτομανία


ired iphone most strange aplications 02

DOWNLOAD

Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι η συλλογή μπισκότων. Αυτό γίνεται πατώντας στο μεγάλο μπισκότο στην οθόνη σας. Στο πάνω μέρος της οθόνης εμφανίζεται ο συνολικός αριθμός των μπισκότων αλλά και η απόδοσή σας μετρημένη σε μπισκότα ανά δευτερόλεπτο.

Εάν συλλέξετε αρκετά μπισκότα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε βελτιώσεις και να αυξήσετε την απόδοσή σας. Το πιο παράδοξο είναι ότι παρά την εξαιρετικά απλή ιδέα και το μονότονο και απαιτητικό gameplay με το συνεχόμενο πάτημα της οθόνης, το Cookie Clicker είναι εξαιρετικά εθιστικό.

iDragPaper - Εξομοίωση γάτου

ired iphone most strange aplications 03

DOWNLOAD

Σίγουρα έχετε δει στο διαδίκτυο (ή από κοντά εάν έχετε γάτα) αμέτρητα βίντεο και φωτογραφίες με γάτες που παθιάζονται και παθαίνουν εμμονή με το χαρτί υγείας.

Εάν θέλετε και εσείς να νιώσετε τα ίδια συναισθήματα δοκιμάστε το iDragPaper. Ο στόχος σας είναι να τελειώσετε το χαρτί όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Το παιχνίδι σας δίνει την δυνατότητα να κοινοποιήσετε το Σκορ στο Facebook και να ανταγωνιστείτε τους φίλους σας. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι γάτες θα λάτρευαν αυτό το άσκοπο παιχνίδι.