iPhone-iTunes Error 17

iPhone-iTunes Error 17
ired.gr

Κανονικά το iPhone-iTunes Error 17 είναι αρκετά παρόμοιο με το iPhone-iTunes Error 3194 που παρουσιάσαμε σε άλλο άρθρο μας και το οποίο εμφανίζεται πιο συχνά απ' ότι το Error 17. Σύμφωνα με την τεχνική υποστήριξη της Apple είναι συνήθως πρόβλημα συνδεσιμότητας μεταξύ iPhone και υπολογιστή ή μεταξύ iTunes και Apple servers.

ired iphone itunes error 17 01

Η επιδιόρθωση του σφάλματος αυτού μοιάζει πάρα πολύ με την επιδιόρθωση του Error 3194, αλλά θα ρίξουμε μια ματιά σε μια διαφορετική μέθοδο που έχει να κάνει με το iTunes,το αρχείο hosts κλπ προκειμένου να φτάσουμε στην επίλυσή του.

Το Error 17 εμφανίζεται συνήθως όταν προσπαθούμε να κάνουμε κάποια αναβάθμιση σε νεότερη έκδοση του iOS. Και για να γίνουν ακόμη χειρότερα τα πράγματα έχουμε πλήθος διαφορετικών συσκευών/χρηστών, συσκευές με jailbreak, "πείραγμα" των αρχείων hosts κλπ, με αποτέλεσμα να πρέπει να δοκιμαστεί μια πληθώρα από μεθόδους πριν καταλήξουμε σε αποτελέσματα.

Έλεγχος δικτύου

Εφόσον μιλάμε για προβλήματα συνδεσιμότητας , τις περισσότερες φορές το πρόβλημα βρίσκεται στην - ανεπιτυχή - προσπάθεια του iTunes που προσπαθεί να συνδεθεί με τους Apple servers προκειμένου να κατεβάσει το νεότερο iOS. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι το δικό σας δίκτυο έχει πρόβλημα κατ' ανάγκην (μπορεί να είναι πολύ μεγάλη η κίνηση στους Apple servers), αλλά ένας έλεγχος δε θα έκανε κακό.

ired iphone itunes error 17 02

Αν είστε μάλιστα σε ασύρματο δίκτυο, τότε, καλό είναι να βεβαιωθείτε ότι είναι σταθερό. Αν μάλιστα μπορείτε να περάσετε σε ενσύρματη σύνδεση μέχρι να γίνει το κατέβασμα του αρχείου, καλό θα είναι να το προτιμήσετε για μεγαλύτερη σταθερότητα. Αν τελικά είστε σίγουροι ότι το δίκτυό σας λειτουργεί σωστά, τότε ας πάμε στο επόμενο βήμα.