Τι να περιμένουμε από την εκδήλωση "Spring Forward" της Apple;

Τι να περιμένουμε από την εκδήλωση "Spring Forward" της Apple;
ired.gr

Εκτός από το Apple Watch τι άλλο περιμένουμε να ανακοινωθεί από την Apple στις 9 Μαρτίου;

H Apple έχει στείλει τις προσκλήσεις για μία εκδήλωση στις 9 Μαρτίου κι εμείς αρχίζουμε να υποψιαζόμαστε και να κάνουμε υποθέσεις για το τι περιμένουμε να ακούσουμε από την Apple.

Λαμβάνοντας υπόψιν τη φράση που αναγράφεται στις προσκλήσεις, αναμένουμε ανακοινώσεις για το νέο προϊόν της Apple, το ρολόι της. Μήπως όμως η εταιρεία να κρύβει περισσότερους άσους στο μανίκι της;

APPLE WATCH

ired apple spring forward 01

Όπως προείπαμε είναι προφανές πως το APPLE WATCH πρόκειται να είναι το κέντρο της εκδήλωσης. Εδώ θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν πως έχει γίνει ήδη μία παρουσίαση τον περασμένο Σεπτέμβριο, αμέσως μετά την παρουσίαση των νεότερων iPhone, αλλά ακόμη υπάρχουν αρκετά μυστικά, που περιβάλλουν τη συσκευή.

Για παράδειγμα μπορούμε να αναφέρουμε τις τιμές που είναι άγνωστες, τις πολλές διαφορετικές εκδόσεις που θα διατεθούν και το πιο σημαντικό, πότε θα είναι σε θέση οι ανυπόμονοι υποψήφιοι αγοραστές, - εντάξτε και τον υποφαινόμενο - να αποκτήσουν τη συσκευή.

Άραγε η Apple να χρειάζεται όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης για να ανακοινώσει την τιμή, την ημερομηνία και κάποιες επιπλέον πληροφορίες για το APPLE WATCH; Μάλλον όχι. Φήμες κάνουν λόγο πως θα μπορούσε η εταιρεία παράλληλα να ανακοινώσει κι άλλες αναμενόμενες συσκευές κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Νέα Mac ίσως;

ired apple spring forward 02

Ένα ακόμη προϊόν το οποίο φημολογείται πως βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι ένα νέο MacBook Air με retina οθόνη. Είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο πως θα μπορούσαμε να περιμένουμε ένα νέο MacBook στις αρχές του 2015, και η εκδήλωση αυτή για να ανακοινωθεί ταιριάζει γάντι.

Επιπλέον στα πλαίσια ανακοίνωσης του MacBook θα μπορούσε να αναφερθεί και μία αναβάθμιση στα υπάρχοντα μοντέλα 11'' και 13'' καθώς τελευταία αναβάθμιση δέχθηκαν τον Απρίλιο του 2014. Να μην ξεχάσουμε και την ναυαρχίδα των Mac την έκδοση Pro, η οποία δεν έχει αλλάξει από την ημέρα κυκλοφορίας του, τον Δεκέμβριο του 2013.

Magic mouse και Magic Trackpad

ired apple spring forward 03

Άλλη μία φήμη σχετική με τα προαναφερθέντα Retina MacBook Air, είναι η τοποθέτηση ενός Touch ID αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, στο trackpad και στα περιφερειακά Magic mouse και Magic Trackpad. Για να συμβεί αυτό σημαίνει πως μία νέα αναβάθμιση περιμένει και αυτές τις δύο συσκευές.

iPad Pro;

ired apple spring forward 04

Έχουμε την εντύπωση πως η Apple θα χρειαστεί αρκετό χρόνο, προκειμένου να ανακοινώσει μία μεγαλύτερη έκδοση iPad Pro, και μάλλον θα γίνει σε μία ξεχωριστή εκδήλωση αποκλειστικά για το μεγάλο iPad. Όμως είναι πολύ πιθανή, μία πρώτη εμφάνιση της συσκευής για να ανιχνεύσει εντυπώσεις, να γίνει στα πλαίσια της παρουσίασης του APPLE WATCH στις 9 Μαρτίου.

Κρατάμε επιφυλάξεις για κάτι τέτοιο, καθώς οι εικασίες οδηγούν ένα τέτοιο ενδεχόμενο στα μέσα του χρόνου. Εάν επιθυμείτε λίγα λόγια για τη συσκευή, να αναφέρουμε πως πρόκειται για ένα 12,9 ιντσών tablet, αρκετά ισχυρό για να ανταγωνιστεί όμοιες προτάσεις όπως το Surface 3 Pro της Microsoft.

Apple TV;

ired apple spring forward 05

Μία ακόμη εξαιρετικά απίθανη εκδοχή είναι να δούμε ένα νέο Apple TV αυτόν το Μάρτιο, αλλά ποτέ δε ξέρεις. Είναι αρκετός καιρός που η συγκεκριμένη συσκευή δεν έχει αναβαθμιστεί, αλλά περιμένουμε ανυπόμονα να δούμε κάτι καινούριο και σε αυτή τη συσκευή. Ποια είναι η δική σας εκτίμηση; Τι πιστεύετε πως θα παρουσιάσει η Apple στην αναμενόμενη εκδήλωση στις 9 Μαρτίου. Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα: