Καλέστε ένα τηλεφωνικό αριθμό του οποίου ο κάτοχος σας έχει αποκλείσει

Καλέστε ένα τηλεφωνικό αριθμό του οποίου ο κάτοχος σας έχει αποκλείσει
ired.gr

Πόσο πιθανό είναι να καλέσετε κάποιον με λειτουργικό iOS 8 ή iOS 7, ο οποίος για τους δικούς του λόγους σας έχει εντάξει στη λίστα αποκλεισμένων; Υπάρχει ηθικό δίλημμα, που πρέπει σε κάθε περίπτωση να σεβαστείτε τις αποφάσεις των άλλων; Τι γίνεται σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης; επιτρέπεται να κάνουμε υπέρβαση των νόμων;

Το λειτουργικό σύστημα iOS 8 της Apple για iPhone και iPad, έφερε ένα νέο χρήσιμο χαρακτηριστικό, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα σε έναν χρήστη να αποκλείσει εύκολα τηλεφωνικούς αριθμούς, από πρώην φίλους, επίμονους τηλεφωνικούς πωλητές, τράπεζες, παρόχους και ούτω καθεξής. Έχουμε αναρτήσει ήδη οδηγίες για το πως να το πράξετε .

Στη περίπτωση όμως που έχετε πάρει τη θέση του χρήστη που έχει αποκλειστεί, υπάρχει τρόπος ώστε να παρακάμψετε τη απόκλιση και να πραγματοποιήσετε τηλεφωνική κλήση. Εάν για παράδειγμα ήρθατε σε ρήξη με κάποιον αγαπητό συγγενή σας, αλλά πρέπει να επικοινωνήσετε για επείγουσα κατάσταση, όπως άρρωστο μέλος της οικογένειας ή εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε πράγματα σε κάποιον πρώην σας, ο οποίος/α σας έχει αποκλείσει.

ired iphone blocked your number 01

Στη πραγματικότητα η παράκαμψη αυτή, προκειμένου να καλέσετε κάποιον που σας έχει αποκλείσει είναι πολύ εύκολη, αλλά πριν σας εξηγήσουμε το πως, θα θέλαμε να σας παραθέσουμε μερικές συμβουλές - προειδοποιήσεις.

Ως ιστοσελίδα δεν προσυπογράφουμε τη χρήση αυτής της μεθόδου σε οποιονδήποτε, παρά μόνο σε περίπτωσης έκτακτης ανάγκης. Θα παρακαλούσαμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα των ανθρώπων, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να σας αποκλείσουν και να μην έχουν καμία μα καμία επικοινωνία μαζί σας. Το iRed δεν έχει καμία ευθύνη για παρενοχλήσεις και τις νομικές συνέπειες αυτών.

Η μέθοδος αυτή παρακάμπτει την απόκλιση, αλλά δεν προσφέρει καμία εγγύηση πως η κλήση θα ολοκληρωθεί υποχρεωτικά. Ο αριθμός καλούντος δεν πρόκειται να εμφανιστεί από το iPhone σας, αλλά θα αναφέρει πως πρόκειται για κλήση με απόκρυψη. Κάτι τέτοιο ίσως φανεί ύποπτο στον αποδέκτη της κλίσης και να μην απαντήσει, ιδιαίτερα εάν πρόσφατα έχει αποκλείσει διάφορους τηλεφωνικούς αριθμούς.

Για εμάς το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να δανειστείτε τη συσκευή ενός κοινού φίλου σας (όταν πρόκειται για περίπτωση έκτακτης ανάγκης, όπως αναφέραμε παραπάνω), ώστε να εμφανιστεί αξιόπιστος καλών, παρά μη αναγνωρίσιμος αριθμός. Με κάθε επιφύλαξη και πάλι σας παραθέτουμε οδηγίες για το πώς να προσπελάσετε την απόκλιση που έχετε υποστεί, σε λειτουργικό iOS 7 ή νεότερο.

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »