Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προσκλήσεις στα media από την Apple για το event της 9ης Μαρτίου

Προσκλήσεις στα media από την Apple για το event της 9ης Μαρτίου
ired.gr

Apple: 9 Μαρτίου η επίσημη ανακοίνωση του Apple Watch

Σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενα άρθρα μας πως όλα είναι έτοιμα και η Apple ετοιμάζεται για την επίσημη κυκλοφορία του Apple Watch μέσα στον Απρίλιο. Φαίνεται πως οι φήμες για την επίλυση των προβλημάτων στην παραγωγή των εξαρτημάτων του wearable device ήταν ακριβείς και όλοι τώρα περιμένουν να δουν την πορεία του "νέου στοιχήματος" της εταιρείας από το Cupertino.

Το event

Η Apple έστειλε προσκλήσεις στους εκπροσώπους του τύπου για το event που θα διοργανώσει και θα έχει τον υπότιτλο "Spring Forward".

Το event θα λάβει χώρα στις 9 Μαρτίου, στο Yerba Buena Center for the Arts Theater, στο San Francisco.

Τι αναμένουμε

Θεωρείται σίγουρο πως θα ανακοινωθεί η επίσημη κυκλοφορία του Apple Watch καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό. Ενώ γνωρίζουμε τις τιμές εκκίνησης (350$ + φόροι για το φθηνότερο μοντέλο), η ενημέρωση που έχουμε για τα υπόλοιπα μοντέλα είναι ελλιπής, πόσο μάλλον για το "χρυσό" μοντέλο που αναμένεται να κοστίζει μερικές χιλιάδες δολάρια.

ired apple event 01

Ενώ γνωρίζουμε πως το Apple Watch θα είναι ανθεκτικό στο νερό, η Apple δεν έχει ακόμα δώσει περισσότερα στοιχεία για τον βαθμό στεγανότητας. Επίσης, η εικόνα που έχουμε για την διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι πως θα αγγίζει την μια μέρα, δεν έχουμε όμως αναλυτικότερες πληροφορίες

  • Ενδέχεται επίσης να ανακοινωθεί η κυκλοφορία της επόμενης έκδοσης του iOS (8.2) αλλά και η δημόσια δοκιμαστική (public beta) κυκλοφορία της έκδοσης 8.3.
  • Μικρές είναι οι πιθανότητες να δούμε (επιτέλους) ένα νέο ανανεωμένο Apple TV (με υποστήριξη του App Store).
  • Μεγαλύτερες (αλλά και πάλι περιορισμένες) είναι οι πιθανότητες να δούμε το νέο, μεγαλύτερο iPad Air (ή Pro).
  • Τέλος, είναι αρκετά πιθανό να παρουσιαστεί η νέα σειρά των φορητών MacBook της εταιρείας.

Ζωντανή αναμετάδοση

Η Apple ανακοίνωσε μέσα από την ιστοσελίδα της πως το event θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του apple.com/live, του iTunes και του Apple TV.

Επίλογος

Αναμένουμε ένα πολύ δυνατό event όπου η Apple θα προσπαθήσει να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον για το Apple Watch ενώ είμαστε πολύ επιφυλακτικοί για τα υπόλοιπα προϊόντα που θα παρουσιαστούν.

Φυσικά, το ired.gr θα σας ενημερώσει για όλα τα τεκταινόμενα της παρουσίασης. Μείνετε συντονισμένοι!

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status