DINFUN: Αγορά νέου iPhone, νέου iPad ή υπομονή για το επόμενο μοντέλο;

DINFUN: Αγορά νέου iPhone, νέου iPad ή υπομονή για το επόμενο μοντέλο;
ired.gr

Η απορία του φίλου μας στο Facebook ήταν η εξής:

Νίκος

"Γεια σου i-red!! Συγχαρητήρια για τα άρθρα που ανεβάζετε! Είναι πολύ χρήσιμα και ενδιαφέροντα! Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω ένα iPhone 5s. πιστεύετε ότι αξίζει η αντικατάσταση - μετάβαση σε ένα iPhone 6 ή καλύτερα να προτιμήσω το 6s ή όπως αλλιώς θα ονομαστεί; Ευχαριστώ!"

Ο DINFUN εξέφρασε την ακόλουθη άποψη:

Χρειάστηκε να αναγνώσω πέντε φορές το κείμενο (Άρθρο), προκειμένου να συναισθανθώ την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο φίλος μας Νίκος. Αρκετοί κάτοχοι συσκευών iPhone, όντας ικανοποιημένοι με τη συσκευή τους και το λειτουργικό σύστημα iOS, έρχεται η στιγμή κατά την οποία θα αναρωτηθούν:

  • "Να πάρω το νέο iPhone;"
  • "Tι διαφορές έχει;"
  • "Αξίζει την επένδυση;"
  • "Μήπως να πάρω το νέο iPad με τη μεγαλύτερη οθόνη;"
  • "Έχω ανάγκη ένα iPad;"
  • "Nα περιμένω τις νέες εκδόσεις iPhone ή iPad μήπως είναι ακόμη καλύτερες;"

Σε όλα αυτά τα πιθανά ερωτήματα τα οποία φανερώνουν μία σύγχυση, ερχόμαστε να αναλύσουμε.

Εάν θέλαμε να παρομοιάσουμε το ερώτημα σε φρούτα θα λέγαμε χαρακτηριστικά:

"Έχω μήλο, να πάρω νέο μήλο, να πάρω πορτοκάλι ή να περιμένω τη νέα σοδειά;"

Τα δεδομένα τα οποία μας γνωστοποιεί ο φίλος μας είναι τα εξής:

  • Είμαι ικανοποιημένος με το iPhone που κατέχω.
  • Όταν είμαι σπίτι βρίσκομαι κυρίως μπροστά σε υπολογιστή.
  • Σε θέμα φορητότητας δεν με καλύπτει το iPhone 6 Plus .
  • Θέλω γενικά μια αλλαγή.

Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω φίλε Νίκο, θα σε συμβούλευα να αγοράσεις το iPhone 6, το οποίο θα καλύψει όλες τις ανάγκες σου. (τις δικές σου ανάγκες). Η κύρια ανάγκη σου είναι η αλλαγή συσκευής. Το δίλημμα σου ή αλλιώς εγώ θα έλεγα οι τύψεις σου, είναι το ότι η τωρινή συσκευή σου λειτουργεί άψογα και δεν θέλεις να την εγκαταλείψεις.

Οπότε αξίζει να αναφερθώ στα πλεονεκτήματα του iPhone 6 έναντι της υπάρχουσας συσκευή σου, προκειμένου να σε βοηθήσω να αποφασίσεις την αγορά μιας χρήσιμης για εσένα συσκευής. To πρώτο πλεονέκτημα λοιπόν έναντι της υπάρχουσας συσκευής σου είναι το design.

Οι επιφάνειες της συσκευής συνδέονται τόσο αρμονικά μεταξύ τους, δίνοντας την αίσθηση της στιβαρής συσκευής που δεν θα περάσει απαρατήρητη. Έχουν παραμεριστεί οι γωνίες και στη θέση τους επέστρεψαν οι οικίες καμπύλες των προηγούμενων εκδόσεων, μαζί με την premium αίσθηση υφής.

Η οθόνη αφής των 4,7 ιντσών, έρχεται να ισοφαρίσει την πλειονότητα των συσκευών που κυκλοφορούν στην αγορά, με ανάλυση που φθάνει τα 1334 x 750 pixels. Στα παραπάνω μπορείς να επισυνάψεις τον καλύτερο επεξεργαστή, βελτιωμένο αισθητήρα λήψης της κάμερας με (DIS) όπως προανέφερε και ο "Jericho", βελτιωμένη μπαταρία, και φυσικά το πανίσχυρο λειτουργικό του το οποίο το γνωρίζεις καλά.

Τα νέα μοντέλα αναμένονται παραδοσιακά το φθινόπωρο. Αν έχεις την υπομονή μπορείς να περιμένεις την βελτιωμένη έκδοση του iPhone 6.

Δεν θα σε συμβούλευα να προχωρήσεις στην αγορά ενός iPad καθώς λίγο διάστημα μετά την αγορά του, θα παίζει διακοσμητικό ρόλο στο κομοδίνο του δωματίου σου.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να σημειώσω πως η παραπάνω απάντηση αφορά ειδικά τον αναγνώστη μας και δεν είναι μία γενική άποψη του τι είναι καλύτερο να πάρω iPhone ή iPad; Καθώς ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων και καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες.

από DINFUN

Διαβάστε την άποψη των:

Δείτε την αρχική συζύτηση με τον φίλο μας Νίκο και τον Jericho (Πατήστε εδώ)