Αγορά νέου iPhone, νέου iPad ή υπομονή για το επόμενο μοντέλο;

Αγορά νέου iPhone, νέου iPad ή υπομονή για το επόμενο μοντέλο;
ired.gr

iPhone 6 plus vs iPad: Μπορεί η απόκτηση του ενός να υπονομεύσει την χρησιμότητα του άλλου?

Ο Νίκος (φίλος της σελίδας μας στο Facebook) είχε μία απορία και μας έστειλε το ακόλουθο μήνυμα: Νίκος

"Γεια σου i-red!! Συγχαρητήρια για τα άρθρα που ανεβάζετε! Είναι πολύ χρήσιμα και ενδιαφέροντα! Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω ένα iPhone 5s. πιστεύετε ότι αξίζει η αντικατάσταση - μετάβαση σε ένα iPhone 6 ή καλύτερα να προτιμήσω το 6s ή όπως αλλιώς θα ονομαστεί; Ευχαριστώ!" Ο Jericho (μέλος της ομάδας του ired.gr) απάντησε στην ερώτηση και ακολούθησε η παρακάτω συζήτηση:

Jericho

"Γεια σας! Οι περισσότεροι από την ομάδα των αρθρογράφων έχουν αγοράσει iPhone 6 ή 6 plus. Εγώ ως χρήστης iPhone 5s είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συσκευή. Για μεγαλύτερη οθόνη touch έχω ένα iPad Air. Πρέπει να το παραδεχτώ όμως ότι ο υπολογιστής είναι η αγαπημένη μου "ηλεκτρονική συσκευή" ακόμη και εάν πρόκειται για απλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Τώρα, στην ερώτησή σας. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα και δοκιμάστε τις συσκευές στο χέρι σας. Εάν δεν σας "ενοχλεί" το μέγεθος του iPhone 6 Plus, πράγματι αξίζει να το αποκτήσετε. Πέραν της 1080 HD οθόνης, η μπαταρία είναι πολύ καλύτερη. Άλλες διαφορές δεν υπάρχουν, εκτός του "σταθεροποιητή" της κάμερας. Στο iPhone 6 είναι ψηφιακός, ενώ στο iPhone 6 Plus είναι μηχανικό μέρος του Φακού.

Δεν ξέρουμε ακόμη τι ετοιμάζει η Apple για τον Σεπτέμβριο."

Review iPhone 6 
από τον DINFUN

Review iPhone 6 Plus 
από τον Kostthem

Δείτε την συνέχεια της συζήτησης:

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »