Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα πιο τρελά αξεσουάρ για το iPhone

Τα πιο τρελά αξεσουάρ για το iPhone
ired.gr

Μπορείτε να το πείτε θύμα της ίδιας του της επιτυχίας. Το iPhone, από τότε που κυκλοφόρησε, έχει τραβήξει την προσοχή των κατασκευαστών, αξεσουάρ και περιφερειακών που, χάρη στην τεράστια διάδοσή του, θεώρησαν ότι βρήκαν τη χήνα με τα χρυσά αυγά. Έτσι, δημιουργήθηκαν τόνοι από αξεσουάρ, άλλα από αυτά πραγματικά χρήσιμα, άλλα απλώς πρωτότυπα κι έξυπνα κι άλλα απλώς "κουλά" και τραβηγμένα από τα μαλλιά, ανάλογα με τις εμπνεύσεις των σχεδιαστών.

Κι έτσι, όσο αυξάνονται τα μοντέλα των iPhone, τόσο, με λογαριθμική πρόοδο, αυξάνονται τα αξεσουάρ και περιφερειακά. Από ακουστικά και γάντια για την οθόνη αφής, μέχρι βάσεις για... χαρτιά υγείας και ρυθμιστικά για επιτραπέζια τζάκια (!) εσείς διαλέγετε αν είστε άτομο που θέλει απλά να καλύψει τις ανάγκες του ή άτομο που θέλει να μπει στο μάτι του γείτονα. Εμείς λοιπόν, σ' αυτό το άρθρο, σας παρουσιάζουμε τα πιο τρελά που έχουμε δει στις περιηγήσεις μας στο Διαδίκτυο.

1. Θήκη iPhone για άνοιγμα μπουκαλιών

Τέρμα το ψάξιμο για ανοιχτήρια! Έχεις πάρει μια μπίρα και δεν έχεις μαζί σου ανοιχτήρι; Αυτή η θήκη θα σε σώσει γιατί μπορεί κι ανοίγει μπουκάλια. Άνοιξε τη μπίρα σου με το iPhone σου και φρόντισε να μη μεθύσεις (ούτε το iPhone).

ired iphone crazy iphone gadgets 01

2. Έλεγχος αλκοτέστ

Και μια μιλάμε για μπίρες και άλλα πόσιμα, τι γίνετε αν ήπιες ένα δυο καφάσια και δεν ξέρεις αν μπορείς να οδηγήσεις (βασικά το ξέρεις αλλά τι να λέμε τώρα); Μη φοβού μόνο πίστευε, γιατί ο αναλυτής της μεθυσμένης αναπνοής σου θα σου πει στην οθόνη του αγαπημένου σου iPhone ότι, είσαι τύφλα, κι αν οδηγήσεις και σε πιάσουν, κάνουν χάρη στην ανθρωπότητα.

ired iphone crazy iphone gadgets 02

3. Κινούμενη βάση για βιντεοσκόπηση


Τώρα, αν πρέπει να πιεις ή όχι για να εμφανιστεί ο Spielberg που κρύβεις μέσα σου, δεν είναι γνωστό. Αυτό που είναι γνωστό όμως είναι ότι τον έχεις μέσα σου (κάτι σαν Δρ. Τζέκυλ και Κος Χάιντ βρε παιδί μου) και είναι κάτι στιγμές που θέλεις να σκηνοθετήσεις τις ιδέες και τις εμπνεύσεις σου. Γι' αυτό το λόγο υπάρχει η τροχήλατη βάση βιντεοσκόπησης που θα κάνει το αγαπημένο σου iPhone, κινητή κάμερα του Χόλιγουντ που θα ακολουθεί πιστά τις σκηνές που θέλεις να απαθανατίσεις.

ired iphone crazy iphone gadgets 03

4. Σκούφος με ακουστικά

Και τι γίνεται άμα κάνει κρύο (όπως αυτές τις τελευταίες μέρες); Πρέπει να βγεις για δουλειές, αλλά δε γίνεται και χωρίς τη μουσική που σε συνοδεύει πάντα χάρη στο πολυαγαπημένο σου iPhone. Όμως άμα βάλεις ακουστικά, θα παγώσουν τ' αυτιά σου χωρίς σκούφο. Τι κάνουμε; Μα φυσικά φοράμε το σκούφο-headphone και μ' ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια. Και ζεστά αυτιά (και κεφάλι) και μουσική χωρίς όρια.

ired iphone crazy iphone gadgets 04

5. Στους ρυθμούς της καρδιάς

Βλέπεις λοιπόν το πρόσωπο και ξαφνικά η καρδιά σου αρχίζει να δουλεύει σε ρυθμό κομπρεσέρ. Και από την άλλη, είσαι και ολίγον τι καρδιακός. Τι κάνεις; Θα πεις, "Αγάπη κάτσε να βάλω πρώτα το πιεσόμετρο και θα δούμε αν θα σε φιλήσω"; Μπρρρρ. Πάει το αίσθημα. Το έχασες. Γι' αυτό και εμείς φροντίσαμε να σου βρούμε τον ελεγκτή παλμών καρδιάς που θα τον φοράς πάνω σου και θα βλέπεις στο iPhone σου τι ζόρι τραβάει η καρδούλα σου. Αχ αυτός ο έρωτας.

ired iphone crazy iphone gadgets 05


6. Θήκη ασυρμάτου για iPhone

Σίγουρα, άμα βάλετε αυτή τη θήκη στο αγαπημένο σας iPhone, όλοι θα νομίζουν ότι έρχεστε από το μακρύ παρελθόν (τότε που τα κινητά έκαναν και για φονικά όπλα λόγω βάρους και είχαμε τσάντες για να τα κουβαλάμε γιατί δε μπαίνανε σε τσέπες). Αλλά για σκεφθείτε, όταν όλοι συναγωνίζονται ποιος θα φαίνεται πιο φουτουριστικός εσείς θα ξεχωρίζετε ως ο Νεάντερταλ των κινητών. Από την άλλη μπορεί να σας πιστέψουν αν πείτε ότι σας πήραν για ασυρματιστή στο στρατό. Εσείς επιλέγετε.

ired iphone crazy iphone gadgets 06

7. Η κορυφαία κάμερα για το μωρό

Είστε μια χαρούμενη Ελληνίδα μάνα (lol). Και βεβαίως θέλετε να ξέρετε τι κάνει το βλαστάρι σας στην κούνια ενώ εσείς μαγειρεύετε, σφουγγαρίζετε, σιδερώνετε, ράβετε, πλένετε ρούχα ή πιάτα και μετά θα κάααααθεστε. Άραγε κοιμάται ήσυχο κι ευτυχισμένο ή την έχει κάνει από την κούνια κι έχει πάει να βρει τη μπέμπα του διπλανού; Τουλάχιστον πήρε ζακέτα; Τι κάνετε; Μη φοβού Μαριάμ (συμπληρώστε όποιο όνομα θέλετε). Απλά προμηθεύσου την καταπληκτική αυτή κάμερα που θα σου δείχνει στην οθόνη του iPhone σου όλες τις κινήσεις του αγαπημένου σου μπέμπη (ή μπέμπας). Είπαμε από τεχνολογία σκίζουμε.

ired iphone crazy iphone gadgets 07

8. Θήκη βότσαλο για το iPhone

Τώρα γιατί να πάρει κανείς μια θήκη σε σχήμα βότσαλο για το iPhone του, είναι κάτι που με ξεπερνάει. Μπορεί να είναι ακραίος οικολόγος και να θέλει να να κάνει εντύπωση. Μπορεί να θέλει να τρίψει τις πατούσες του (της) μια και θυμίζει ελαφρόπετρα ή μπορεί να θέλει να το πετάει σε κεφάλια αντιπαθητικών χωρίς να παθαίνει τίποτε (το iPhone ) και γενικώς, "άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου". Όπως και να 'χει, δε γίνεται να μην την παρουσιάσουμε και οι επιλογές δικές σας.

ired iphone crazy iphone gadgets 08

9. Το μουσικό μαξιλάρι

Ξέρετε το κανονικό μαξιλάρι. Ξέρετε το ανατομικό μαξιλάρι. Αλλά ξέρετε το μουσικό μαξιλάρι; Αν όχι εδώ είμαστε εμείς να σας το παρουσιάσουμε. Ξαπλώστε αναπαυτικά το κεφάλι σας, συνδέστε το αγαπημένο σας iPhone, επιλέξτε μουσική και ακούστε μέχρι να αποκοιμηθείτε ή και ακόμη περισσότερο. Βέβαια αν ξυπνήσετε με το κεφάλι... κουδούνι, από τη συνεχή μουσική στον ύπνο σας, δε φταίμε εμείς.

ired iphone crazy iphone gadgets 09

10. Το iPhone dock που είναι θήκη για χαρτί υγείας

Και ναι κάνατε την υπέρβαση. Ακόμη κι εκεί που βασιλιάς πηγαίνει μόνος, εσείς έχετε παρέα. Μην πάει στο πονηρό ο νους σας. Είναι το αγαπημένο σας iPhone που θρονιάζεται τρισευτυχισμένο πάνω σε μια ωραία και αρχοντική βάση για χαρτί υγείας. Πού να είχαν οι βασιλείς τέτοια αξεσουάρ στην εποχή τους. Δε θα βγαίνανε ποτέ από την τουαλέτα κι ο κόσμος θα ήταν καλύτερος.

ired iphone crazy iphone gadgets 10


11. Υαλοκαθαριστήρας για το iPhone

Βλέπετε όλους αυτούς που προσπαθούν να καθαρίσουν τη γεμάτη δαχτυλιές (το λιγότερο) οθόνη του iPhone τους με το χέρι τους. Ή με τη μπλούζα τους. Ή με πανάκια γυαλιών, ή με χαρτί, ή... Τρε μπανάλ. Εσείς διαφέρετε. Και, όπως είπαμε, ξεχωρίζετε. Γι' αυτό έχετε υαλοκαθαριστήρα για το iPhone σας. Με στυλ και αποτελεσματικότητα, ξεχωρίζετε από το σωρό με ένα γκάτζετ που δεν υπάρχει όμοιό του.

ired iphone crazy iphone gadgets 11

12. Το φλασκί που δίνει ενέργεια

Ξέρω ότι σκέφτεστε ότι η "ενέργεια" είναι για σας, όμως δεν είναι. Είναι για το αγαπημένο σας iPhone. Κι έτσι, ενώ θα φορτίζετε την αγαπημένη σας συσκευή ώστε να μην ξεμείνετε όπου κι αν βρίσκεστε, θα φαίνεστε πολύ κουλ γιατί θα φαίνεται ότι έχετε ένα φλασκί με ποτό κι όχι μια ξεπερασμένη και συνηθισμένη εξωτερική μπαταρία. Βέβαια μπορεί να σας πάρουν και για μεθύστακα, αλλά τέλος πάντων.

ired iphone crazy iphone gadgets 12

13. Θήκη Booty Call για iPhone

Είστε ερωτιάρης το ξέρουμε. Αλλά πρέπει και να το δείχνετε (ότι είστε ερωτιάρης εννοώ). Λοιπόν, έχουμε για σας την τέλεια θήκη. Η θήκη Booty Call μπορεί να γίνει το σήμα κατατεθέν σας. Μπαίνετε στο μπαρ, κι αμέσως οι γυναίκες ξέρουν ποιος είναι ο σκοπός σας. Μη χάνουμε χρόνο σε περιττές λεπτομέρειες. Αν πάλι σας φαίνεται λίγο υπερβολική, πάντα υπάρχουν κι οι Απόκριες. Γιατί να μη ντυθεί και το αγαπημένο σας iPhone;

ired iphone crazy iphone gadgets 13

14. Ένα όχημα ρομπότ για το iPhone σας

Είσαστε φουτουριστής και θέλετε να το δείχνετε. Και τι καλύτερο από ένα ρομποτικό όχημα για το iPhone σας. Το κουλό εδώ είναι ότι χρειάζεστε κι άλλο iPhone για να ελέγχετε το όχημα με το iPhone. Όμως είπαμε: είσαστε φουτουριστής, όχι υπερβολικός. Βέβαια αυτό θυμίζει πάλι σαν ένας σκύλος να βγάζει βόλτα έναν άλλο σκύλο με το λουρί, αλλά πάλι, ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε;

ired iphone crazy iphone gadgets 14

15. Θήκη χέρι για iPhone

Είναι στιγμές που νιώθετε τόσος μόνος/η; Θέλατε να έχετε κάποιον/αν να σας σφίξει το χέρι απαλά και να νιώσετε τη ζεστασιά της επαφής κι αυτό φαίνεται ανέφικτο; Όχι πια! Η θήκη χέρι είναι εδώ για να... σας σφίξει το χέρι (εγώ θέλω να σφίξω το λαιμό αυτουνού που σκέφτεται τέτοιες θήκες). Αλλά πάλι, τόσες μοναχικές ψυχές ίσως βρήκαν το ταίρι τους (ή ένα υποκατάστατό του).

ired iphone crazy iphone gadgets 15


16. Θήκη iPhone Παίζω και Μαθαίνω για το μωρό σας

Τώρα, τι ζόρι τραβάει κάποιος για να βάλει το iPhone του σε μια τέτοια θήκη ώστε να παίζει και να μαθαίνει (και να καταστρέφει) ο μπόμπιρας, είναι ένα θέμα που χρήζει επιστημονικής ανάλυσης και ξεφεύγει από τους σκοπούς αυτής της σύντομης παρουσίασης. Ένα τέτοιο παιχνίδι δε χρειάζεται κι ένα iPhone μαζί. Απλά του δίνεις το παιχνίδι χωρίς το iPhone. Τελεία. Αλλιώς, όταν ο μπόμπιρας πετάξει το iPhone στον τοίχο, μ' αυτή την υπερφυσική δύναμη που μόνο τα μωρά φαίνεται να έχουν, δε θα φταίει αυτό. Βοήθεια, το παιδί μου είναι ο Σούπερμαν.

ired iphone crazy iphone gadgets 16

17. Θήκη Steampunk για iPhone

Θέλετε να εντυπωσιάζετε με τον όγκο σας (δεν εννοώ το σωματικό, αλλά κι αυτός κάνει). Όμως μιλάμε για το iPhone εδώ, οπότε, να μια θήκη που έχει άλλο στυλ. Όλο κύρος και γρανάζια, επιβάλλεται με τον όγκο της, δείχνει το επιστημονικό-τεχνικό της υπόβαθρο και φοβίζει όλους αυτούς που σίγουρα σκέφτονται ότι δεν τους συμφέρει να σας κοντράρουν.

ired iphone crazy iphone gadgets 17

18. Τηλεχειριζόμενη κατσαρίδα

Έχει γεμίσει ο κόσμος από διάφορα drones που τα χειρίζεται κανείς εξ' αποστάσεως. Αεροπλανάκια, ελικοπτεράκια, αυτοκινητάκια, τανκς κι ό,τι άλλο βάλει ο νου σας. Αλλά ... κατσαριδάκια; Εκεί λοιπόν που κάθονται οι άλλοι αμέριμνοι και πίνουν τον καφέ τους, να μια κατσαρίδα στο τραπέζι επάνω. Είσαστε πλακατζής, το ξέρουμε, αλλά μπορεί να μην έχουν όλοι την ίδια άποψη, και γι' αυτό τώρα σας έχουν επικηρύξει. Τι να κάνεις;

ired iphone crazy iphone gadgets 18

19. Θήκη μεταλλική γροθιά για το iPhone

Είσαστε σκληρός κι επικίνδυνος (και σας λέγανε.. Ζαχαρούλη) ή έτσι θέλετε να δείχνετε. Να μια θήκη λοιπόν που, όταν τη βλέπουν οι άλλοι δε θα τολμάνε να σας κολλήσουν (εκτός κι αν έχουν όπλο). Μπορείτε μάλιστα να πάρετε δύο, μία για κάθε χέρι, αλλά θα χρειαστείτε δύο iPhone. Δε βαριέσαι, μπρος στη μούρη τι είν' τα έξοδα.

ired iphone crazy iphone gadgets 19

20. Επιτραπέζιο τζάκι ηχείο για το iPhone

Όταν οι σχεδιαστές έχουν ρέντα τότε σχεδιάζουν ό,τι τους κατέβει στην κυριολεξία. Εδώ πάει αυτό το "Καλά εσύ έχ'ς ξεφύγ'" που έλεγε η άλλη στη διαφήμιση. Κι έτσι, φτιάξανε το επιτραπέζιο τζάκι-ηχείο για iPhone που ζεσταίνει καίγοντας ξύλα και παίζει μουσική ταυτόχρονα (ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι στην έκδοση 1.2.3, θα ψήνει και καφέ). Δείτε το βίντεο στην παρακάτω διεύθυνση για να μείνετε... κάγκελο.

ired iphone crazy iphone gadgets 20


21. Μπρασελέ προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία

Είστε έξω και νιώθετε ότι ο ήλιος είναι δυνατός. Και φοβάστε ότι η υπερβολική έκθεση στις ακτίνες του, θα σας τυφλώσει, θα σας κάψει το δέρμα και θα σας κουφάνει (ταυτόχρονα όλα μαζί ή ξεχωριστά, δεν έχει σημασία). Το μπρασελέ αυτό θα μετρήσει την ηλιακή ακτινοβολία και άμεσα θα ειδοποιήσει το iPhone σας που θα σας δείξει τη μέτρηση ώστε εσείς (πάντα εξοπλισμένοι) να βγάλετε το αντηλιακό σας με δείκτη προστασίας 5000 και να αλειφθείτε ολόκληρη/ος και να φορέσετε και τα μαύρα γυαλιά του τυφλού που θα σας προστατέψουν από την τύφλωση (για τα αυτιά δεν γνωρίζουμε ακόμη, γίνονται έρευνες). Δείτε το βίντεο εδώ:

ired iphone crazy iphone gadgets 21

22. Θήκη ηλεκτροσόκ για iPhone

Κυκλοφορείτε τα βράδια σε κακόφημες περιοχές και θέλετε να νιώθετε ότι υπάρχει μια προστασία; Η αυθεντική Yellow Jacket stun gun θήκη ηλεκτροσόκ είναι εδώ για να τοποθετήσετε μέσα το αγαπημένο σας iPhone και με αυτό να κάνετε ηλεκτροσόκ σε κάθε έναν που επιβουλεύεται τη σωματική σας ακεραιότητα. Ρίχτε 18.000 Volt σε κάθε επίδοξο εγκληματία που θα θελήσει να σας πειράξει και αμέσως θα τον βάλετε στη θέση του (ξάπλα στο έδαφος να χτυπιέται).. Τώρα γιατί να πάρετε τη θήκη αντί για ένα σκέτο όπλο ηλεκτροσόκ, αυτό είναι κάτι που εσείς θα το κρίνετε. Ποιος ξέρει ίσως και το iPhone σας να νιώθει απροστάτευτο.

ired iphone crazy iphone gadgets 22

23. Κούκλα-ηχείο Obama Plush Pal

Οι κούκλες Plush Pal δεν είναι τα συνηθισμένα λούτρινα ζωάκια. Είναι κούκλες ηχεία που τραγουδάνε και χορεύουν με τη μουσική που ακούνε από ένα iPhone και ακόμη μιλάνε με τη φωνή σας αν τις συνδέσετε με το iPhone σας. Θέλατε να κάνετε τον εγγαστρίμυθο; Να η ευκαιρία. Και μάλιστα μπορείτε να βάλετε τον Ομπάμα να λέει πράγματα που ποτέ δεν είπε και θα θέλατε να πει.

ired iphone crazy iphone gadgets 23

24. Αντιβακτηριδιακή θήκη για το iPhone

Κι επειδή το iPhone το φέρνετε συνέχεια στο στόμα σας, το αφήνετε σε διάφορες επιφάνειες που σίγουρα δεν είναι και τόσο καθαρές και γενικώς βρομίζει και λερώνεται και γεμίζει βακτήρια που όσο κι αν δεν τα βλέπετε είναι εκεί, βρήκαμε αυτή τη θήκη που θα καθαρίσει μια κι έξω το iPhone σας από τα βακτήρια και θα το κάνει αγνό κι αμόλυντο σαν μια πλάκα σαπούνι. Όχι η θήκη δεν το σαπουνίζει (αν και μοιάζει με σαπουνοθήκη), αλλά το βομβαρδίζει με υπεριώδη ακτινοβολία σκοτώνοντας κάθε βακτήριο που βρίσκεται στην επιφάνειά του, ενώ ταυτόχρονα το φορτίζει! (Ω ναι!).

ired iphone crazy iphone gadgets 24

25. Καλώδιο φόρτισης ομφάλιος λώρος

Έχουμε ξεφύγει εντελώς και σας παρουσιάζουμε το καλώδιο φόρτισης που μόνο από μια εντελώς διεστραμμένη φαντασία μπορούσε να βγει. Το καλώδιο φόρτισης ομφάλιος λώρος, κάνει το iPhone σας να συσπάται σαν ετοιμόγεννη ενώ φορτίζεται. Λίγο ... μπλιαχ; Άντε καλέ. Δείτε το βίντεο εδώ:

ired iphone crazy iphone gadgets 25


26. Ηχείο για iPhone το ζωάκι που χορεύει

Η συνέχεια λοιπόν του λούτρινου που λέγαμε πιο πριν, είναι το ηχείο ζωάκι που χορεύει. Είναι κάπως χαριτωμένο, αν δεν το θεωρείς ανατριχιαστικό. Τέλος πάντων, περί ορέξεως... Δείτε το βίντεο εδώ:

ired iphone crazy iphone gadgets 26

27. Καπέλο τηλεόραση

Όχι δε σου φέρνουν την τηλεόραση καπέλο (υπάρχουν καλύτερα πράγματα και πιο φτηνά). Απλά κάποιος πυροβολημένος σκέφτηκε τι ωραία θα ήταν να είχε μια τηλεόραση μέσα στο καπέλο του και έφτιαξε ένα καπέλο που έχει μέσα βάση για το iPhone, μεγεθυντικό φακό, θέση για τα ακουστικά θήκη για το iPhone και μοιάζει κάπως σαν ένα καπέλο που έχει ενωθεί με μια τέντα. Ότι πρέπει για να σε πάρουν για τρελό. Αν δείτε κάτι τύπους με άσπρες στολές να σας ακολουθούν στο δρόμο, μην ανησυχήσετε, απλά αρχίστε να τρέχετε. Δείτε το βίντεο εδώ:

ired iphone crazy iphone gadgets 27

28. Θήκη όπλο για iPhone.

Τώρα γιατί θα ήθελε κάποιος να κρατάει το iPhone του σαν πιστόλι, δεν κατάφερα να το εμπεδώσω. Αλλά από την άλλη θα έχεις πρόβλημα, αν κάποιοι νομίζουν ότι κρατάς αληθινό όπλο κι αρχίσουν να σου ρίχνουν με τα δικά τους.

ired iphone crazy iphone gadgets 28

29. Θήκη και doc Lego για iPhone

Κι επειδή η τρέλα δεν πάει στα βουνά και το κιτς έχει μετατραπεί σε τέχνη και τρόπο έκφρασης, να και μια θήκη μαζί με dock Lego για να θυμηθούμε την παιδική μας ηλικία με τα τουβλάκια (που μάλλον δεν την έχουμε ξεπεράσει ακόμη).

ired iphone crazy iphone gadgets 29

ired iphone crazy iphone gadgets 30

30. Θήκη κουκουλοφόρος για iPhone

Καλά ρε παιδιά, πόση ώρα θα έκανε κάποιος να βγάλει το iPhone του από αυτή τη θήκη όταν τον καλούν. Πόσες κλήσεις θα πρέπει να χάσει και πόσα καντήλια θα ρίξει μέχρι να καταλάβει ότι ακόμη και η μούρλα έχει όριο (ή μήπως δεν έχει;)

ired iphone crazy iphone gadgets 31

31. iPhone Dock Βραχυόσαυρος

Και να το Τζουράσικ Πάρκ σε μορφή dock για το iPhone σας. Φορτίστε το στη στιβαρή ράχη ενός τεράστιου δεινόσαυρου (άντε γεια).

ired iphone crazy iphone gadgets 32

από Elichord

Δείτε ακόμη:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status