Τα πιο τρελά αξεσουάρ για το iPhone

Τα πιο τρελά αξεσουάρ για το iPhone
ired.gr

Μπορείτε να το πείτε θύμα της ίδιας του της επιτυχίας. Το iPhone, από τότε που κυκλοφόρησε, έχει τραβήξει την προσοχή των κατασκευαστών, αξεσουάρ και περιφερειακών που, χάρη στην τεράστια διάδοσή του, θεώρησαν ότι βρήκαν τη χήνα με τα χρυσά αυγά. Έτσι, δημιουργήθηκαν τόνοι από αξεσουάρ, άλλα από αυτά πραγματικά χρήσιμα, άλλα απλώς πρωτότυπα κι έξυπνα κι άλλα απλώς "κουλά" και τραβηγμένα από τα μαλλιά, ανάλογα με τις εμπνεύσεις των σχεδιαστών.

Κι έτσι, όσο αυξάνονται τα μοντέλα των iPhone, τόσο, με λογαριθμική πρόοδο, αυξάνονται τα αξεσουάρ και περιφερειακά. Από ακουστικά και γάντια για την οθόνη αφής, μέχρι βάσεις για... χαρτιά υγείας και ρυθμιστικά για επιτραπέζια τζάκια (!) εσείς διαλέγετε αν είστε άτομο που θέλει απλά να καλύψει τις ανάγκες του ή άτομο που θέλει να μπει στο μάτι του γείτονα. Εμείς λοιπόν, σ' αυτό το άρθρο, σας παρουσιάζουμε τα πιο τρελά που έχουμε δει στις περιηγήσεις μας στο Διαδίκτυο.

1. Θήκη iPhone για άνοιγμα μπουκαλιών

Τέρμα το ψάξιμο για ανοιχτήρια! Έχεις πάρει μια μπίρα και δεν έχεις μαζί σου ανοιχτήρι; Αυτή η θήκη θα σε σώσει γιατί μπορεί κι ανοίγει μπουκάλια. Άνοιξε τη μπίρα σου με το iPhone σου και φρόντισε να μη μεθύσεις (ούτε το iPhone).

ired iphone crazy iphone gadgets 01

2. Έλεγχος αλκοτέστ

Και μια μιλάμε για μπίρες και άλλα πόσιμα, τι γίνετε αν ήπιες ένα δυο καφάσια και δεν ξέρεις αν μπορείς να οδηγήσεις (βασικά το ξέρεις αλλά τι να λέμε τώρα); Μη φοβού μόνο πίστευε, γιατί ο αναλυτής της μεθυσμένης αναπνοής σου θα σου πει στην οθόνη του αγαπημένου σου iPhone ότι, είσαι τύφλα, κι αν οδηγήσεις και σε πιάσουν, κάνουν χάρη στην ανθρωπότητα.

ired iphone crazy iphone gadgets 02

3. Κινούμενη βάση για βιντεοσκόπηση


Τώρα, αν πρέπει να πιεις ή όχι για να εμφανιστεί ο Spielberg που κρύβεις μέσα σου, δεν είναι γνωστό. Αυτό που είναι γνωστό όμως είναι ότι τον έχεις μέσα σου (κάτι σαν Δρ. Τζέκυλ και Κος Χάιντ βρε παιδί μου) και είναι κάτι στιγμές που θέλεις να σκηνοθετήσεις τις ιδέες και τις εμπνεύσεις σου. Γι' αυτό το λόγο υπάρχει η τροχήλατη βάση βιντεοσκόπησης που θα κάνει το αγαπημένο σου iPhone, κινητή κάμερα του Χόλιγουντ που θα ακολουθεί πιστά τις σκηνές που θέλεις να απαθανατίσεις.

ired iphone crazy iphone gadgets 03

4. Σκούφος με ακουστικά

Και τι γίνεται άμα κάνει κρύο (όπως αυτές τις τελευταίες μέρες); Πρέπει να βγεις για δουλειές, αλλά δε γίνεται και χωρίς τη μουσική που σε συνοδεύει πάντα χάρη στο πολυαγαπημένο σου iPhone. Όμως άμα βάλεις ακουστικά, θα παγώσουν τ' αυτιά σου χωρίς σκούφο. Τι κάνουμε; Μα φυσικά φοράμε το σκούφο-headphone και μ' ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια. Και ζεστά αυτιά (και κεφάλι) και μουσική χωρίς όρια.

ired iphone crazy iphone gadgets 04

5. Στους ρυθμούς της καρδιάς

Βλέπεις λοιπόν το πρόσωπο και ξαφνικά η καρδιά σου αρχίζει να δουλεύει σε ρυθμό κομπρεσέρ. Και από την άλλη, είσαι και ολίγον τι καρδιακός. Τι κάνεις; Θα πεις, "Αγάπη κάτσε να βάλω πρώτα το πιεσόμετρο και θα δούμε αν θα σε φιλήσω"; Μπρρρρ. Πάει το αίσθημα. Το έχασες. Γι' αυτό και εμείς φροντίσαμε να σου βρούμε τον ελεγκτή παλμών καρδιάς που θα τον φοράς πάνω σου και θα βλέπεις στο iPhone σου τι ζόρι τραβάει η καρδούλα σου. Αχ αυτός ο έρωτας.

ired iphone crazy iphone gadgets 05

  • « Προηγούμενο
  • 1/6
  • Συνέχεια άρθρου »