Αριθμητικό πληκτρολόγιο για τηλεφωνικές κλήσεις στο Κέντρο Γνωστοποιήσεων

Αριθμητικό πληκτρολόγιο για τηλεφωνικές κλήσεις στο Κέντρο Γνωστοποιήσεων
ired.gr

Στο App Store μπορείτε να συναντήσετε πολλές εφαρμογές, οι οποίες προσφέρουν ένα βελτιωμένο περιβάλλον εργασίας, προκειμένου να αναζητήσετε τις επαφές σας, και να πραγματοποιήσετε τηλεφωνικές κλήσεις εύκολα και γρήγορα. Καμία όμως από αυτές, δεν είχε προσθέσει μέχρι τώρα τη δυνατότητα πρόσβασης, από την οθόνη κλειδώματος, μέσω πρόσθετου (widget) στο Κέντρο Γνωστοποιήσεων.

To YoBu, είναι ένα extension (επέκταση), που εμφανίζεται στο Κέντρο Γνωστοποιήσεων, επιτρέποντάς σας την αναζήτηση επαφών κάνοντας χρήση του ονόματος, του του αριθμού κλήσεως ώστε στη συνέχεια να καλέσει αμέσως από την οθόνη "Σήμερα", ακόμη και από τη οθόνη κλειδώματος. Αμέσως μετά την προσθήκη της επέκτασης στο Κέντρο Γνωστοποιήσεων, θα παρατηρήσετε ένα 10-ψήφιο πληκτρολόγιο.

Ακριβώς όπως στις σταθερές συσκευές τηλεφώνων και στα κινητά τηλέφωνα παλαιού τύπου, κάθε αριθμός συμπεριλαμβάνει και μία σειρά από γράμματα. Κάνοντας έναρξη της πληκτρολόγησης αγγίζοντας αριθμούς, ένας κατάλογος με τις προτεινόμενες επαφές θα εμφανιστεί, βασιζόμενος τόσο στην αριθμητική ακολουθία όσο και στο συνδυασμό γραμμάτων.

ired iphone yobu review 01

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »