Εμφανίστε σε πλήρη οθόνη όλες τις φωτογραφίες καλούντος των επαφών

Εμφανίστε σε πλήρη οθόνη όλες τις φωτογραφίες καλούντος των επαφών
ired.gr

Λαμβάνοντας μία εισερχόμενη κλήση στο iPhone, από μία επαφή σας στην οποία έχετε ορίσει φωτογραφία καλούντος, η φωτογραφία αυτή στο iPhone εμφανίζεται σε πλήρη οθόνη.

Αυτό το χαρακτηριστικό ήταν ένας ιδιαίτερος και ελκυστικός τρόπος αναγνώρισης του καλούντος στο iPhone, ώστε να απορρίψετε ή να αποδεχθείτε μία κλήση, απαντώντας ή στέλνοντας ένα μήνυμα κειμένου.

Με την έλευση της iOS 7 το 2013, η φωτογραφία σε πλήρη οθόνη, αντικαταστάθηκε από μία κυκλική μικρογραφία στο επάνω δεξιό μέρος της οθόνης, κατά την λήψη μιας εισερχόμενης κλήσης. Δυστυχώς ο χρήστης δεν είχε την επιλογή να μην το δεχθεί η όχι.

Για όλους εσάς τους χρήστες που πραγματικά σας στενοχώρησε η κίνηση αυτή της Apple σας έχουμε καλά νέα. Το χαρακτηριστικό αναγνώριση καλούντος μέσω φωτογραφίας σε πλήρη οθόνη επανήλθε, αν και με μερικά προβληματάκια, τα οποία σήμερα θα προσπαθήσουμε να αποσαφηνίσουμε μια και καλή.

Εισαγωγή νέας φωτογραφίας

Εάν επιθυμείτε να προσθέσετε μία νέα φωτογραφία σε μία επαφή σας στο iPhone, ώστε να εμφανίζεται σε πλήρη οθόνη όταν σας καλεί σε λειτουργικό iOS 8, η διαδικασία είναι πολύ απλή. Είτε θέλετε να αντικαταστήσετε την υπάρχουσα φωτογραφία μιας επαφής είτε θέλετε να κάνετε προσθήκη μίας για πρώτη φορά, μπορείτε να ακολουθήσετε τη γνώριμη οδό:

  •  Ανοίξτε την εφαρμογή των επαφών, η του τηλεφώνου. Εάν συνήθως χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του τηλεφώνου, επιλέξτε στο κάτω μέρος της οθόνης επαφές.

  •  Βρείτε την επαφή στην οποία επιθυμείτε να προσθέσετε μία φωτογραφία και πιέστε τη.

  •  Στην οθόνη που θα ανοίξει με τα στοιχεία επικοινωνίας, πατήστε "Επεξεργασία".

ired iphone full screen contacts 01

  • Πάνω αριστερά, θα παρατηρήσετε ένα κενό εικονίδιο μικρογραφίας με τίτλο "Φώτο". Εάν έχετε ήδη ορίσει μία μικρογραφία και επιθυμείτε να τη αντικαταστήσετε, θα δείτε κάτω από τη μικρογραφία τη λέξη "Αλλαγές". Και στις δύο περιπτώσεις πατήστε την αντίστοιχη επιλογή.

  • Από το αναδυόμενο μενού επιλέξτε "Λήψη φωτογραφίας" ή "Επιλογή φωτογραφίας" από τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών.

ired iphone full screen contacts 02

  • Κάνετε λήψη ή ορίστε μία υπάρχουσα φωτογραφία, μετακινήστε τη στη θέση που επιθυμείτε και στη συνέχεια πατήστε "Επιλογή".

  • Εάν είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα στην οθόνη της επαφής πατήστε "Τέλος".

ired iphone full screen contacts 03

Λόγω του ότι η Apple επανέφερε στο iOS 8, την αναγνώριση, μέσω φωτογραφίας σε πλήρη οθόνη κατά τη λήψη εισερχόμενης κλήσης, η παραπάνω διαδικασία είναι η μόνη ενέργεια που πρέπει να κάνετε, δηλαδή να προσθέσετε μία νέα φωτογραφία.

Κάθε φορά λοιπόν που θα δέχεστε μία τηλεφωνική κλήση, από τη συγκεκριμένη επαφή, η φωτογραφία που προσθέσατε στα στοιχεία επικοινωνίας, θα εμφανίζεται σε πλήρη οθόνη, στη συσκευή σας.

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »