Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διπλάσια κατανάλωση δεδομένων από τους χρήστες του iPhone 6 Plus

Διπλάσια κατανάλωση δεδομένων από τους χρήστες του iPhone 6 Plus
ired.gr

iPhone 6 Plus - Διπλάσια κατανάλωση όγκου δεδομένων

Οι χρήστες του "phablet" iPhone 6 Plus τείνουν να καταναλώνουν διπλάσιο όγκο δεδομένων από τους κατόχους iPhone 6, με βάση τα δεδομένα που συνέλεξε η Citrix από τους πελάτες της. Μάλιστα, αν η σύγκριση γίνει με τα παλαιότερα μοντέλα της Apple, τότε η κατανάλωση δεδομένων πολλαπλασιάζεται και σε μερικές περιπτώσεις δεκαπλασιάζεται!

ired iphone 6plus drives double 01

Ένας σημαντικός παράγοντας είναι η ανάλυση της οθόνης του iPhone 6 Plus. Οι ιστοσελίδες "καλούνται" να παραδώσουν στην συσκευή Full HD εκδόσεις του περιεχομένου τους και αυτό από μόνο του συντελεί στην αύξηση της κατανάλωσης του όγκου δεδομένων.

Έχει παρατηρηθεί επίσης, πως οι κάτοχοι του iPhone 6 Plus, ανεξάρτητα από την ανάλυση της οθόνης, χρησιμοποιούν περισσότερο την συσκευή τους για την περιήγηση στο διαδίκτυο. Εξάλλου, η διαφορά στην ανάλυση των δύο μοντέλων (iPhone 6 & 6 Plus) δεν είναι τέτοια που να δικαιολογεί κατανάλωση διπλάσιου όγκου δεδομένων.

Φαίνεται πως όσοι επιλέγουν το phablet της Apple χρησιμοποιούν περισσότερο την συσκευή τους για browsing. Ενδιαφέρον στοιχείο θα ήταν η χρήση ανά γεωγραφική ζώνη. Θα αναμέναμε πολύ μεγαλύτερα νούμερα από την αγορά της Ασίας, αγορά στην οποία το iPhone 6 Plus επιτυγχάνει μεγαλύτερες πωλήσεις από το μικρότερο αδελφάκι του, με βάση τις εκτιμήσεις των ειδικών.

iPhone 6 Plus και μείωση πωλήσεων του iPad

Εδώ θα πρέπει να προσθέσουμε πως στο report της Citrix αναφέρεται πως το iPhone 6 Plus είναι "υπεύθυνο" για την μείωση των πωλήσεων του iPad. Είναι ένα στοιχείο που το περιμέναμε με βάση την λογική, αλλά πλέον έρχονται και οι επίσημες αναφορές για να το επιβεβαιώσουν.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status