Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εφαρμογές για τη δημιουργία Ringtones iPhone

Εφαρμογές για τη δημιουργία Ringtones iPhone
ired.gr

Όλοι ξέρουμε ότι μπορούμε να φτιάξουμε ήχους κουδουνίσματος (Ringtones) μέσω του iTunes στο Mac (αν έχουμε). Και αν δεν έχουμε, μπορούμε να δημιουργήσουμε ringtrones με το GarageBand κατευθείαν στο iPhone. Όμως, αυτές οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες και κουραστικές και κάποιες φορές πολύπλοκες για τον απλό χρήστη που το μόνο που θέλει είναι να κάνει το αγαπημένο του τραγούδι ήχο κουδουνίσματος κι όχι να ... μάθει προγραμματισμό.

Δείτε ακόμη:

Γι' αυτό το λόγο συγκεντρώσαμε σ' αυτό το άρθρο ένα αριθμό από εφαρμογές που κάνουν αυτή ακριβώς τη δουλειά και σας τις παρουσιάζουμε για να κάνουμε τη ζωή σας ευκολότερη.

1 Ringtone Designer

ired iphone ringtones apps 01

To Ringtone Designer μας επιτρέπει να δημιουργούμε απεριόριστους τόνους κουδουνίσματος, τόνους μηνυμάτων και κάθε άλλου είδους τόνο επιθυμούμε χρησιμοποιώντας τραγούδια από τη βιβλιοθήκη του iTunes. Έχει ένα όμορφο, απλό και φιλικό περιβάλλον εργασίας που μας βοηθάει να επιλέξουμε το τμήμα του τραγουδιού που θέλουμε και να δημιουργήσουμε τον τόνο που θέλουμε. Αφού το δημιουργήσουμε το μοιραζόμαστε μέσω του Ringtone Designer Sharing Section.

Τιμή: Δωρεάν

ired iphone ringtones apps 02 th

 

2 a MP3 2 Ringtone Free

ired iphone ringtones apps 03

Με το a MP3 2 Ringtone Free μετατρέπετε MP3 κομμάτια από τη βιβλιοθήκη του iTunes σε ringtones. Το a MP3 2 Ringtone Free είναι μια εφαρμογή μετατροπής φορμά ήχου (από ένα σε ένα άλλο). Υποστηρίζει επίσης, πέρα από MP3, M4A, AIF, WAV. Μπορείτε να δημιουργήσετε ringtones από τα τραγούδια σας μέχρι 20 δευτερόλεπτα (40 δευτ. στην πλήρη έκδοση).

Η εφαρμογή υποστηρίζει σταδιακό σβήσιμο σε αρχή και τέλος του κομματιού (fade-in, fade-out). Έχει λειτουργία μεγάλης ακριβείας (fine tuning) ώστε να επιτύχετε ακριβώς το σημείο του τραγουδιού που θέλετε. Μπορείτε να αλλάξετε ταχύτητα και τονικότητα στο κομμάτι. Επίσης υποστηρίζει ένα προχωρημένο εξερευνητή αρχείων που περιλαμβάνει εξώφυλλα δίσκων.

Τιμή: Δωρεάν (πλήρης έκδοση:0,99€).

ired iphone ringtones apps 04 th

 

3 Ringtone Maker - Make free ringtones from your music!

ired iphone ringtones apps 05

Και με το Ringtone Maker δημιουργούμε ringtones από τα τραγούδια της βιβλιοθήκης του iTunes. Μπορούμε να φτιάξουμε τόνους κουδουνίσματος, μηνυμάτων, tweeter, alert, email, για το ημερολόγιο και για τις υπενθυμίσεις.

Υποστηρίζει σταδιακό σβήσιμο σε αρχή και τέλος του κομματιού. Είναι πολύ γρήγορη και επίσης μας δίνει τη δυνατότητα να ηχογραφήσουμε κάποιο ήχο και να τον μετατρέψουμε σε ηχητικό τόνο.

Τιμή: Δωρεάν.

ired iphone ringtones apps 06 th

 

4 Ringtrones for iPhone: Ringtone Maker and Free ringtones collection for iOS 8

ired iphone ringtones apps 07

Μια εφαρμογή όλα σε ένα. Μετατρέπει τα τραγούδια σας, σας δίνει τη δυνατότητα να ηχογραφήσετε και περιλαμβάνει εκτεταμένη βιβλιοθήκη έτοιμων τόνων για κάθε χρήση. Μετατρέπει MP3, AAC αρχεία. Ηχογραφεί ήχους μέσω του μικροφώνου και τους μετατρέπει σε τόνους. Διαμοιράζεστε τους τόνους σας με άλλους σε Facebook, Twitter.

Υποστηρίζει όλους τους τόνους που χρειάζεστε: phone, text, alert, SMS, iMes-sage. Υποστηρίζει συσκευές από iPhone 3GS και άνω και όλα τα iPad και iPod Touch. Επίσης παρέχει iCloud drive support για αποθήκευση των τόνων σας.

Τιμή Δωρεάν.

ired iphone ringtones apps 08 th

 


5 Ringtone.s Maker Pro - create unlimited free ring-tones

ired iphone ringtones apps 09

Άλλη μια εφαρμογή που μετατρέπει τα τραγούδια σας σε τόνους. Το Ringtone.s Maker Pro υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα εγγραφής ήχων μέσω του μικροφώνου, καθώς και δημιουργία κάθε είδους τόνου: phone, text, alert, mail, tweet, calendar, re-minder, alarm clock sound.

Πολύ εύκολο στη χρήση και πολύ γρήγορο, υποστηρίζει fade-in, fade-out, και εξαγωγή του τόνου μέσω iTunes file sharing.

Τιμή: Δωρεάν (προσωρινά).

ired iphone ringtones apps 10 th

 

6 Ringtones for iPhone iOS 8!

ired iphone ringtones apps 11

Άλλη μια εφαρμογή όλα σε ένα που περιλαμβάνει κατάλογο με έτοιμους τόνους και δυνατότητα δημιουργίας των δικών σας τόνων, είτε μέσω της βιβλιοθήκης του iTunes, είτε μέσω ηχογράφησης με το μικρόφωνο της συσκευής.

Τονίζει την υποστήριξή του για το iPhone 6 και 6+ και έχει τη δυνατότητα δημιουργίας κάθε είδους τόνων.

Τιμή: Δωρεάν.

ired iphone ringtones apps 12 th

 

7 Ringtone Maker (by Mobile 17) - Unlimited free ringtone maker. Create ringtones!

ired iphone ringtones apps 13

Δημιουργείστε απεριόριστους τόνους ελεύθερα μέχρι 40 δευτερόλεπτα. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της αντίστοιχης διαδικτυακής εφαρμογής μπορείτε να διαλέξετε είτε δημοφιλείς τόνους που έχουν φτιάξει άλλοι χρήστες και να τους πάρετε με drag' n' drop, είτε να δημιουργήσετε τους δικούς σας με τα μεγάλης ακρίβειας εργαλεία του προγράμματος.

Μπορείτε να δημιουργήσετε τόνους κάθε είδους είναι συμβατό με iOS 4 και άνω!

Τιμή: Δωρεάν (0,99€ για αφαίρεση διαφημίσεων).

ired iphone ringtones apps 14 th

 

8 Zedge ™ Ringtones and Wallpapers

ired iphone ringtones apps 15

Για χρόνια το Zedge ήταν ο πιο δημοφιλής τόπος για δωρεάν τόνους και ταπετσαρίες με πάνω από 50 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Με ένα κατάλογο γεμάτο ποιοτικά και ποικίλα αρχεία τόνων και ταπετσαριών που μοιράζονται χρήστες απ' όλο τον κόσμο, τώρα προσφέρει και στους χρήστες iPhone τα πάντα με εύκολο τρόπο.

Μέσω του ToneSync κάνει απλό και εύκολο το να κατεβάσετε τόνους στη βιβλιοθήκη του iTunes. Έχει τόνους όλων των ειδών και για όλες τις απαιτήσεις και ταπετσαρίες υψηλής αναλύσεις με ποικίλα θέματα ταξινομημένες ανά συσκευή.

Τιμή: Δωρεάν.

ired iphone ringtones apps 16 th

Τελικά συμπεράσματα

Κάπου εδώ τελειώνουμε την περιήγησή μας κι όπως καταλαβαίνετε, οι εφαρμογές που κάνουν αυτό που ζητάμε αλλά και ακόμη περισσότερα, είναι πολλές. Εμείς τις δοκιμάζουμε κι αποφασίζουμε ποια ή ποιες μας καλύπτουν. Το σίγουρο είναι ότι θα βρούμε τουλάχιστον μία που να μας κάνει.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status