Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Apple iCup Concept

Apple iCup Concept
ired.gr

H κούπα η οποία διατηρεί κομψά ζεστό τον καφέ σας

Εάν υποθέσουμε πως υπάρχουν δύο πράγματα που αρέσουν και εμπνέουν τους σxεδιαστές, θα λέγαμε πως είναι ο καφές και τα προϊόντα της Apple. Έτσι ο σχεδιαστής Tomislav Zvonaric, δημιούργησε μία κούπα για ροφήματα, η οποία ανταποκρίνεται και στα δύο δημοφιλή πάθη.

"Η ιδέα για την iCup όπως ονομάστηκε η κούπα concept, προήλθε από την επιθυμία να δημιουργήσω κάτι ενδιαφέρον και εντυπωσιακό", μας εξηγεί ο Zvonaric. "Αν και η ιδέα αυτή δεν είναι πρωτότυπη, έχουμε δει και στο παρελθόν παρόμοια concepts, εν τούτης ήθελα να φτιάξω μία νέα πρόταση πιο εκλεπτυσμένη και ρεαλιστική, την οποία κάθε Apple fan σαν εμένα, θα ήθελε να έχει μια τέτοια κούπα του καφέ, πάνω στο γραφείο του".

Η κομψή σχεδίαση και το γυαλιστερό φινίρισμα είναι σήμα κατατεθέν της Apple, με τη θύρα USB, και το κουτάλι σε σχήμα λογότυπου της Apple να συμπληρώνει την έμπνευση. Η συγκεκριμένη ιδέα πρόκειται να κρατήσει τον καφέ σας, το τσάι σας ή το γάλα σας ζεστό, όσο εσείς εργάζεστε.

 ired tech news icup 02

Σίγουρα όπως προείπαμε δεν είναι κάτι νέο, καθώς παρόμοια προϊόντα έχουν ήδη κυκλοφορήσει στην αγορά, αλλά είναι η πρώτη εκτέλεση με θέμα την Apple. Θα θέλαμε να δούμε ένα τέτοιο προϊόν να περνά σε μαζική παραγωγή, κι επίσης την άποψη της Apple για το προϊόν αυτό.

Προς το παρόν περιοριστείτε στις φωτογραφίες σε μορφή video, που σας επισυνάπτουμε.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status