Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμβουλές και κόλπα Quicktype - Health

Συμβουλές και κόλπα Quicktype - Health
ired.gr

Το νέο λειτουργικό σύστημα iOS 8, μοίρασε απλόχερα νέα χαρακτηριστικά σε όλες τις προ-εγκατεστημένες εφαρμογές. Το ενδιαφέρον μας εστιάζεται σε δύο νέα χαρακτηριστικά στα οποία θα αναφερθούμε αναλυτικά και στο μέλλον, την λειτουργία Quicktype και τα πληκτρολόγια, αλλά και στη φρέσκια προ-εγκατεστημένη εφαρμογή Υγεία.

Η αναβάθμιση της συσκευής δεν είναι απαραίτητη, προκειμένου να επωφεληθείτε από τα νέα χαρακτηριστικά.
Αρκεί μόνο να έχετε αναβαθμίσει τη συσκευή σας στην τελευταία έκδοση.

ired-iphone-tips-and-tricks-quicktype-health-01

Ενεργοποίηση Emoji icons

Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Πληκτρολόγιο > Πληκτρολόγια > Προσθήκη νέου πληκτρολογίου και επιλέξτε Emoji στο τέλος της λίστας. Κατά τη σύνθεση ενός μηνύματος προσθέστε μια χαμογελαστή φατσούλα ή αγγίξτε και κρατήστε πατημένο το εικονίδιο της υδρογείου, στη συνέχεια Emoji, κι επιλέξτε όποια εικόνα ταιριάζει στη διάθεσή σας.

Ρυθμίσεις πληκτρολογίου

Ακολουθήστε τη διαδρομή Ρυθμίσεις > Γενικά > Πληκτρολόγιο ώστε να ενεργοποιήσετε λειτουργίες όπως Αυτόματα κεφαλαία, Αυτόματη διόρθωση, και πολλές ακόμη.

Πρόβλεψη εισαγωγής κειμένου

Η συσκευή iPhone, μπορεί να σας προσφέρει προτάσεις, για λέξεις. Αγγίξτε και κρατήστε πατημένο το χαμογελαστό εικονίδιο ή την υδρόγειο και στη συνέχεια ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε την πρόβλεψη. (ισχύει σε συγκεκριμένες γλώσσες).


Συντομεύσεις φράσεων

Πληκτρολογήστε κοινές φράσεις, με λιγότερα γράμματα, κάνοντας χρήση της συντόμευσης φράσεων. Πληκτρολογήστε τη συντόμευση "omw" και παρακολουθήστε τη να μετατρέπεται σε "On my way!". Μπορείτε να προσθέσετε τις δικές σας συντομεύσεις ακολουθώντας τη διαδρομή Ρυθμίσεις >Γενικά > Πληκτρολόγιο > Συντόμευση.

ired-iphone-tips-and-tricks-quicktype-health-02

Health ID

Δημιουργήστε μία κάρτα στοιχείων έκτακτης ανάγκης η οποία θα είναι προσβάσιμη από την οθόνη κλειδώματος. Για να προσθέσετε ή να επεξεργαστείτε τα στοιχεία της κάρτας, μεταβείτε στην εφαρμογή Υγεία και πατήστε Ιατρικό ID, στην κάτω δεξιά γωνία. Δείτε την κάρτα σας από την οθόνη κλειδώματος στη σελίδα έκτακτης ανάγκης και στη συνέχεια επιλέξτε Ιατρικό ID στην κάτω αριστερή γωνία.

Προσαρμόστε το ταμπλό σας

Στην εφαρμογή Υγεία, επιλέξτε Ιατρικά δεδομένα και την κατηγορία που επιθυμείτε. Στη συνέχεια επιλέξτε ένα στοιχείο και θέστε την εναλλαγή Εμφάνιση ταμπλό.
Μπορείτε να προσθέσετε και να ταξινομήσετε το ταμπλό σας, πατώντας και κρατώντας οποιοδήποτε στοιχείο υγείας.

Δείτε ακόμη:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status