Review Crazy Talk 7 για Mac, iOS και Windows

Review Crazy Talk 7 για Mac, iOS και Windows
ired.gr

Crazy Talk 7 (Mac, Windows, iOS)

Δώστε φωνή και κίνηση στις φωτογραφίες σας

Πώς θα σας φαινόταν να βάζατε μια φωτογραφία σας να λέει συγκεκριμένα πράγματα με φυσική κίνηση των χειλιών, εμφάνιση αληθοφανών συναισθημάτων και κινήσεις του κεφαλιού, των ματιών και του στόματος που να συμφωνούν με τα λεγόμενα; Πώς θα σας φαινόταν να βάζατε μια φωτογραφία της γάτας σας να τραγουδάει; Ή ενός φίλου σας να μιλάει με φωνή ρομπότ;

Όλα αυτά και πολλά άλλα μπορείτε να κάνετε με το Crazy Talk 7 της Reallusion. Στην πραγματικότητα μάλιστα έχετε τόσες δημιουργικές επιλογές, που μόνο η φαντασία σας μπορεί να σας σταματήσει. Και το σπουδαιότερο είναι ότι, αν έχετε συσκευή iOS, μπορείτε να έχετε την αντίστοιχη έκδοση της εφαρμογής στη συσκευή σας και να συνεργάζεται με το μεγάλο “αδελφό” πρόγραμμα στο Mac ήτο PC σας.

Παρουσίαση και λειτουργία

Το Crazy Talk 7 βγαίνει, όπως είπαμε, σε τρεις εκδόσεις και όσον αφορά τα Windows μπορούμε να το αγοράσουμε και να το κατεβάσουμε από το δικτυακό τόπο της εταιρίας Reallusion. Όσον αφορά τα Mac μπορούμε να το αγοράσουμε απ’ το Mac App Store ή από το δικτυακό τόπο της εταιρίας και για το iOS το κατεβάζουμε από το iTunes Store. Επιπλέον υπάρχει και η μεγαλύτερη έκδοση Crazy Talk 7 Pro με πιο πολλές δυνατότητες και δωρεάν περιεχόμενο, αλλά τον απλό χρήστη τον καλύπτει η απλή έκδοση και δε χρειάζεται να σπαταλήσει το επιπλέον ποσό αν δεν έχει ανάγκη τις επαγγελματικές δυνατότητες του Pro.

1 Αφού λοιπόν κατεβάσουμε και εγκαταστήσουμε το πρόγραμμα, το εκτελούμε και εμφανίζεται η οθόνη της παρακάτω εικόνας:

ired-mac-Crazy-talk-7-review-01

2 Όπως βλέπουμε, στο δεξιό πάνελ του κεντρικού παραθύρου της εφαρμογής, υπάρχουν έτοιμα templates που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να πειραματιστούμε πριν αρχίσουμε να βάζουμε δικές μας φωτογραφίες.

3 Παίρνουμε λοιπόν ένα από αυτά και το σύρουμε με το δείκτη του ποντικιού στο κεντρικό παράθυρο εργασίας όπου και το αφήνουμε (δείτε επόμενη εικόνα).

ired-mac-Crazy-talk-7-review-02

4 Αμέσως θα αρχίσει να παίζει μια προεπισκόπηση για να δούμε πώς είναι το πρότζεκτ. Επειδή πρόκειται για έτοιμο πρότζεκτ, η φωτογραφία του “τρελού επιστήμονα” έχει ήδη φωνή και κίνηση πράγμα που θα δούμε καθώς θα αρχίσει να παίζει το βίντεο.

5 Μπορούμε λοιπόν εμείς εδώ να προσθέσουμε ένα δικό μας ηχητικό αρχείο στη θέση της ήδη εγγεγραμμένης φωνής και να συγχρονίσουμε τη φωτό να ανταποκρίνεται στο καινούριο ηχητικό αρχείο.

6 Πατώντας το πλήκτρο ανάπτυξης των στοιχείων του πρότζεκτ (μικρό παραλληλόγραμμο δεξιά από το πεδίο που δείχνει τη χρονική διάρκεια του πρότζεκτ) θα δούμε να αναπτύσσεται το παράθυρο της εφαρμογής (δείτε επόμενη εικόνα).

ired-mac-Crazy-talk-7-review-03