Γρήγορα Tips για iPhone - Mail, Χάρτες

Γρήγορα Tips για iPhone - Mail, Χάρτες
ired.gr

Νέα χαρακτηριστικά και νέες λειτουργίες προστίθενται κάθε χρόνο με την αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος της Apple. Από τις κύριες εφαρμογές μηνυμάτων, φωτογραφιών έως και στις δευτερεύουσες, όπως Χάρτες και Mail, ανακαλύπτουμε νέες λειτουργίες, οι οποίες βελτιώνουν τη χρησιμότητά τους. 

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι απαραίτητο να προβείτε σε αγορά της τελευταίας έκδοσης του iPhone, προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα νέα χαρακτηριστικά. Ανάλογα με τη συσκευή που διαθέτετε αναμένεται να αποκαλύψετε νέα χαρακτηριστικά. Η αλήθεια είναι πως χρόνο με το χρόνο οι παλαιότερες συσκευές δυσκολεύονται να φιλοξενήσουν τις νέες εκδόσεις λειτουργικού. 

Παρ’ όλα αυτά το λειτουργικό της Apple, υποστηρίζει συσκευές, ακόμη και τεσσάρων χρόνων. Ας δούμε τι έχουμε ανακαλύψει στις εφαρμογές Mail και Χάρτες.  

ired-iphone-tips-and-tricks-mail-maps-01

Εισαγωγή φωτογραφίας ή video

Κατά τη σύνθεση ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κρατήστε πατημένο το δάχτυλό σας στο μήνυμα προκειμένου να εμφανιστεί το μενού επιλογών. Στη συνέχεια αγγίξτε το βελάκι και αναζητήστε την επιλογή "Εισαγωγή φωτογραφίας ή video". Βρείτε τη φωτογραφία ή το video από το άλμπουμ κάμερας, τα άλμπουμ ή μοιραστείτε ένα άλμπουμ σας.

Μορφοποίηση κειμένου σε Mail και σημειώσεις 

Αγγίξτε διπλά οποιαδήποτε λέξη, ώστε να αποκαλύψετε το μενού επιλογών, αγγίξτε το βελάκι και μορφοποιήστε σε έντονη, πλάγια, ή υπογραμμισμένη γραφή το κείμενό σας.

Εμφανίστε ένα δεύτερο μήνυμα

Σύρετε προς τα κάτω τη γραμμή του τίτλου του μηνύματος το οποίο συντάσσεται. Όταν χρειαστεί να επιστρέψετε στο τωρινό, μήνυμα πατήστε πάνω στον τίτλο του μηνύματος, στο κάτω μέρος της οθόνης.  

ired-iphone-tips-and-tricks-mail-maps-02